UlaB 19.01.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Pieknie i smacznie u Ciebie Czy mozesz mi napisac co to za "choinka"rosnie u Ciebie przed wejsciem do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 cześć Aka, dalej czujesz tą wiosnę?? Bo ja czułam, ale dzis już jakos mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.01.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 doberek moja suczyna tez się wczoraj do jednej tui dobrała i ją z gałązek ogołociła nie wiem co jej do głowy strzeliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Aniu-dzis po wywrotce na oblodzonej kostce i uderzeniem w głowę juz też mniej Magi-udusze moja jak jeszcze jedno drzewko znajdę ogołocone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.01.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Aniu-dzis po wywrotce na oblodzonej kostce i uderzeniem w głowę juz też mniej oj bidulko uważaj na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2010 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 gdyby nie ta mała znajda nie poszxła bym tamtedy...bardziej na psa niz na siebie uważałam bo ona taka mizerna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.01.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 gdyby nie ta mała znajda nie poszxła bym tamtedy...bardziej na psa niz na siebie uważałam bo ona taka mizerna a to szczeniak?? i gdzie ją podrzucił ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Magi- w dzienniczku opisałam moje wczorajsze przeboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.01.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Magi- w dzienniczku opisałam moje wczorajsze przeboje już lece czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 melduje, ze jestem mile zaskoczona panem z serwisu Boscha.....niemile się zaczęło ,ale mam nadzieje, że miło zakonczy historia z ta firma.... nie dośc, ze podobno bardzo miły to na dodatek uprzejmy...sam zaproponował zamówienie uszkodzonej szuflady do komory "0" i na dodatek ustawił mi w zmywarce mycie energogoszczedne, skracajac czas mycia o przeszło godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.01.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 wiesz co ja jak byłam młodsza, to też wszystkie okoliczne błąkające się psy przyciągałam i potem do domu sprowadzałam, ale mama mi nie pozwoliła żadnego zatrzymać jak jeszcze mieszkaliśmy w Ursusie, to ktoś podrzucił pod kościół takiego mieszańca wilczura i oczywiście go przygarnęliśmy. Piękny był, ale mocno doświadczony przez los i spaczony psychicznie. Mieszkał na działce w trakcie budowy, ale miał fazę i uciekał i kiedyś już nie wrócił szkoda tej psinki, zwłaszcza że porzucone psy, to mają potem problemy z zostawaniem samemu mam nadzieję, że uda CI się ją oddać w dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.01.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 melduje, ze jestem mile zaskoczona panem z serwisu Boscha.....niemile się zaczęło ,ale mam nadzieje, że miło zakonczy historia z ta firma.... nie dośc, ze podobno bardzo miły to na dodatek uprzejmy...sam zaproponował zamówienie uszkodzonej szuflady do komory "0" i na dodatek ustawił mi w zmywarce mycie energogoszczedne, skracajac czas mycia o przeszło godz. no to super ja z serwisu tez byłam zadowolona, mili panowie i uczynni a powiedz czy Ci się drzwiczki ułamały od tej szuflady?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 mam nadzieję, że uda CI się ją oddać w dobre ręce bardzo bym chciała, bo Galia-owczarka nie da jej żyć, a cały czas zamknieta w pokoju nie moze być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.01.2010 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Czekam na fotke ! A moze zostawisz sobie to malenstwo , duzo nie zje i miejsca tez kawaleczek potrzebuje, a bedzie taka znajda kochac Was bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.01.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 znajda jak to pisze Madzia cały czas z nami fotkę tak jak inne świateczne nie moge namówic syna do zgrania na kompa....aparat fotogr.mi siadł jak pisałam wcześniej i teraz tylko mogę liczyć na fotki z komy pierworodnego maluda wczoraj wszystkich, obcych, naszych na dżwiek otwieranych drzwi wejściowych witała z merdajacą dupka od samego wejscia..posypia wtulona w kocyk, ciągle głodna, rarytaskami rozpieszczana obaczymy co bedzie dalej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.01.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 doberek i jak tam maleństwo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.01.2010 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Magi-zadowolona psina.....przed dom na minutke i natychmiast ciągnie do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.01.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Magi-zadowolona psina.....przed dom na minutke i natychmiast ciągnie do domku no wcale się jej nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.01.2010 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 kochani wiem ,ze jest wiele potrzebujacych i liczacych na każde wsparcie ,ale moze któryś/któraś zechce wspomóc zbiórkę dla mamusi trójeczki wspaniałych dziewczynek...o prowadzonej akcji przeczytałam na innym, ulubionym forum wiecie? grosz do grosza.... http://dlajulity.hb.pl/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 doberek i jak tam dzisiejsze samopoczucie?? chyba mam już dość tej zimy, bo ciągle chodzę zmarznięta, a w pracy to już wybitnie zamarzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts