Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

melduje, ze jestem mile zaskoczona panem z serwisu Boscha.....niemile się zaczęło ,ale mam nadzieje, że miło zakonczy historia z ta firma....

nie dośc, ze podobno bardzo miły to na dodatek uprzejmy...sam zaproponował zamówienie uszkodzonej szuflady do komory "0" i na dodatek ustawił mi w zmywarce mycie energogoszczedne, skracajac czas mycia o przeszło godz. :D

wiesz co ja jak byłam młodsza, to też wszystkie okoliczne błąkające się psy przyciągałam i potem do domu sprowadzałam, ale mama mi nie pozwoliła żadnego zatrzymać :roll: jak jeszcze mieszkaliśmy w Ursusie, to ktoś podrzucił pod kościół takiego mieszańca wilczura i oczywiście go przygarnęliśmy. Piękny był, ale mocno doświadczony przez los i spaczony psychicznie. Mieszkał na działce w trakcie budowy, ale miał fazę i uciekał i kiedyś już nie wrócił :roll:

szkoda tej psinki, zwłaszcza że porzucone psy, to mają potem problemy z zostawaniem samemu :roll:

mam nadzieję, że uda CI się ją oddać w dobre ręce :)

melduje, ze jestem mile zaskoczona panem z serwisu Boscha.....niemile się zaczęło ,ale mam nadzieje, że miło zakonczy historia z ta firma....

nie dośc, ze podobno bardzo miły to na dodatek uprzejmy...sam zaproponował zamówienie uszkodzonej szuflady do komory "0" i na dodatek ustawił mi w zmywarce mycie energogoszczedne, skracajac czas mycia o przeszło godz. :D

no to super :)

ja z serwisu tez byłam zadowolona, mili panowie i uczynni :)

a powiedz czy Ci się drzwiczki ułamały od tej szuflady??

znajda jak to pisze Madzia cały czas z nami :lol: :lol: :lol:

fotkę tak jak inne świateczne nie moge namówic syna do zgrania na kompa....aparat fotogr.mi siadł jak pisałam wcześniej i teraz tylko mogę liczyć na fotki z komy pierworodnego :roll:

maluda wczoraj wszystkich, obcych, naszych na dżwiek otwieranych drzwi wejściowych witała z merdajacą dupka od samego wejscia..posypia wtulona w kocyk, ciągle głodna, rarytaskami rozpieszczana :p

obaczymy co bedzie dalej...... :roll:

kochani wiem ,ze jest wiele potrzebujacych i liczacych na każde wsparcie ,ale moze któryś/któraś zechce wspomóc zbiórkę dla mamusi trójeczki wspaniałych dziewczynek...

o prowadzonej akcji przeczytałam na innym, ulubionym forum

wiecie? grosz do grosza....

http://dlajulity.hb.pl/index.htm