aka z Ina 21.01.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Magi-ja juz rz.......tą zimą! nieiwiem też co sie dzieje ze mną, ze ja częsciej też przemarzam..chyba, juz za długo jest z nami....zima jesli chodzo ośnieg moze byc ,ale od dłuższego czasu u nas te ch...wiatry daja popalic... chce wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcę w ogród pójść ,cieszyć się słońcem i kwitnieniem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Wiesz co ja też ciągle chodzę niedogrzana. W domu w sumie jest ok, ale jak rano jadę do pracy, to zanim się samochód nagrzeje, to trzeba wysiadać. W pracy zimno jak w psiarni. Potem do domu wracam zimnym samochodem, a w domu to już jestem tak przemarznięta że chodzę w grubych skarpetach i swetrze mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.01.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 nigdy nie nosiłam grubych skarpet a teraz też zakładam... bo mi sie wydaje, ze jak człek przemarznie w pracy to trudno być dogrzanym, nawet jak w domciu ciepło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.01.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 a ja dziś pokazywałam mieszkanie biurom nieruchomości, a ogrzewanie było wyłączone... teraz sobie wypiję ciepłą herbatkę... ale zima mi sie podoba, jest łaskawa dla mojego "ogrodu" - nawet nie wiem, gdzie wykonawcy porzucili taczki, bo zniknęły pod śniegiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.01.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 U nas od wczoraj znowu snieg pada i -10, tez mam dosyc, a juz jak mam jechac do pracy to w ogole lipa Akus jak tam nowy czlonek rodziny? Jest jeszcze z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 doberek u nas dziś piękne słoneczko, tylko zimno strasznie Akuś a jak psinka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 doberek u nas dziś piękne słoneczko, tylko zimno strasznie Akuś a jak psinka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Akuś, wiesz, że przeszłam do finału ? potrzebuje zaś głosa tak jak przedtem każdy jest cenny bardzo, bardzo. Jak i poprzednio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 No właśnie ja tu z Apelem przez duże A Uwaga wklejam Tekst standardowy - wszyscy dostają jednaki - sorki Kochani ! Nasza DarioAS jest w FINALE !!! Druga tura głosowania na najpiękniejszy, forumowy różany blog wystartowała. Głosujemy od nowa a stać nas przecież na 1,22 + Vat nie ? Tu podziwiamy : http://aniads-rosegarden.blogspot.com/ A tak głosujemy : SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT). A tu mądrości typu - jeden telefon ...jeden głos ... ( a szkoda ) Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html Przejęłam pałeczkę bo An-budowa właśnie usiłuje nie zamarznąć na nartach czy kuligu ... ważne, żeby przeżyła te mrozy Nie zostawiła mi miotły ... jędza Za każdy głosik - dzięęęęęki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.01.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no tak sem myslała, czy wiezma do mn9ie przyleci Jeżyku Nasz ja juz skopiowałam, tzn chciałam sobie z Podrzutka Twój apel i tu wrzucić, by wszyscy mogli zagłosowac na naszą Różaną Anie, ale zdążyłaś i u mnie być!!!! Aniu-oczywista, głosik poleciał Madziu, Magi-psina w piatek powędrowała w ręce włascicielki!!!koniec z okupowaniem domu przed zestresowanymi i tak juz wiekszymi stworzonkami a tak naprawdę to ta maluda nieżle dała już popalić moim zwierzakom klarcię tak pogoniła, ze jeszcze nigdy nie wdziałam, aby tak zmykała nawet przed naszą cietą na koty Galią...biednego kota potrafiła gonić porzez cała długośc korytarza... Galia z kolei nie mogła nawet na pół metra zbliżyc sie do ktoregoś z domowników, nie mówiąc o samym lilipucie, bo natychmiast zostawała obsczekana swym przerażliwym., piskliwym głosem Tolerowała ale przez małe t tylko Gabrysie... Właścicielka psa-pani profesor obdarowała, bo one były zwrócic pieska, opakowaniem Merci i gorącymi podziekowaniami!!!! miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.01.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 hej Aka, dotarłam do Twojego dziennika. Bardzo podoba mi się Twoja kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.01.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 aaa dziękuje Malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Przyszłam poczytać co w gniazdku słychać, uściski zostawiam i słonka życzę, niech się nie leni, świeci i ogrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.01.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 I ja przyszłam się przywitać Dobrze, że psinka wróciła do właścicielki. Masz kłopot z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.01.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Przyszłam poczytać co w gniazdku słychać, uściski zostawiam i słonka życzę, niech się nie leni, świeci i ogrzewa Po drodze do Akusi troszkę słoneczka u mnie zostało U nas dzisiaj piękna, słoneczna pogoda i tylko -10 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.01.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 cześć dziewczynki u nas poniżej -10, ale sypie już od nocy......wolę to niż jutrzejszy mrożny wiatr.....a moze nie przyjdzie? dzień rozpoczełam 0,5 godz. odśnieżaniem przed domem a potem kilka minut szypą pojechałam przed biurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witaj!! wpadłam sie przywitać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.01.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 wreszcie jesteś Kaluś!!!! cześć!!! dla pragnacych pomoc fruwajacym ptaszkom w dzinniku wkleiłam odgapiony od Agusi Jużykowej przepiski na pyszne zarełko dla nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 aka.....a ja zostawiam fotki z kuligu: http://picasaweb.google.pl/kalagrud/Ferie2010# i mam nadzieje, że na następnej imprezie spotkamy sie w wiekszym gronie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.01.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 po tych fociakach to teraz Wam zazdroszcze na maxa i nadal podtrzymuje: laseczka z Ciebie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts