Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

Magi-ja juz rz.......tą zimą! nieiwiem też co sie dzieje ze mną, ze ja częsciej też przemarzam..chyba, juz za długo jest z nami....zima jesli chodzo ośnieg moze byc ,ale od dłuższego czasu u nas te ch...wiatry daja popalic...

chce wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

chcę w ogród pójść ,cieszyć się słońcem i kwitnieniem.....

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz co ja też ciągle chodzę niedogrzana. W domu w sumie jest ok, ale jak rano jadę do pracy, to zanim się samochód nagrzeje, to trzeba wysiadać. W pracy zimno jak w psiarni. Potem do domu wracam zimnym samochodem, a w domu to już jestem tak przemarznięta że chodzę w grubych skarpetach i swetrze :roll: :evil: :roll:

mam dość :evil:

No właśnie ja tu z Apelem przez duże A

Uwaga wklejam :lol:

Tekst standardowy - wszyscy dostają jednaki - sorki

Kochani !

Nasza DarioAS jest w FINALE !!!

Druga tura głosowania na najpiękniejszy, forumowy różany blog wystartowała.

Głosujemy od nowa a stać nas przecież na 1,22 + Vat nie ?

Tu podziwiamy :

http://aniads-rosegarden.blogspot.com/

A tak głosujemy :

SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT).

A tu mądrości typu - jeden telefon ...jeden głos ... ( a szkoda )

Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html

Przejęłam pałeczkę bo An-budowa właśnie usiłuje nie zamarznąć na nartach czy kuligu ... ważne, żeby przeżyła te mrozy :lol:

Nie zostawiła mi miotły ... jędza :wink:

Za każdy głosik - dzięęęęęki ...

no tak sem myslała, czy wiezma do mn9ie przyleci :roll: :lol:

Jeżyku Nasz ja juz skopiowałam, tzn chciałam sobie z Podrzutka Twój apel i tu wrzucić, by wszyscy mogli zagłosowac na naszą Różaną Anie, ale zdążyłaś i u mnie być!!!!

Aniu-oczywista, głosik poleciał :D

Madziu, Magi-psina w piatek powędrowała w ręce włascicielki!!!koniec z okupowaniem domu przed zestresowanymi i tak juz wiekszymi stworzonkami :lol: :lol: :lol:

a tak naprawdę to ta maluda nieżle dała już popalić moim zwierzakom :lol:

klarcię tak pogoniła, ze jeszcze nigdy nie wdziałam, aby tak zmykała nawet przed naszą cietą na koty Galią...biednego kota potrafiła gonić porzez cała długośc korytarza...

Galia z kolei nie mogła nawet na pół metra zbliżyc sie do ktoregoś z domowników, nie mówiąc o samym lilipucie, bo natychmiast zostawała obsczekana swym przerażliwym., piskliwym głosem :lol:

Tolerowała ale przez małe t tylko Gabrysie...

Właścicielka psa-pani profesor obdarowała, bo one były zwrócic pieska, opakowaniem Merci i gorącymi podziekowaniami!!!!

miłego dnia