Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

Alinko-dziękuje za chęci!

UWAGA! Chwale się :p

Synol pierworodny wczoraj dostał dyplom dla najlepszego ucznia klasy III.Dumna jestem jak paff

Dziecko troche zestrsowane wróciło do domu, bo musiał po niego wyjsc na środek podczas szkolnej galii.... :p

no to sie pochwaliłam :lol:

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gratulacje dla synusia :) !

A mi tak smutno jest od kilku dni, syn skonczyl 16 lat w styczniu i widze, ze juz jest taki dorosly.

Wieczorem juz nie wola mnie zebym sie polozyla obok i nie opowiada o calym dniu, juz nie potrzebuje sie przytulic, caly dzien go nie ma praktycznie, jak wchodze do niego do pokoju to czeka zebym jak najszybciej wyszla. Zaczyna interesowac sie kolezankami, jak go o cos pytam - jest zirytowany, i odpowiada znudzonym glosem, a na twarzy ma wymalowane "czego Ty znowu chcesz'.

Wiedzialam, ze kiedys to nastapi - takie odciecie pepowiny ale nie myslalam, ze tak do tego podejde. Wiem, ze dziecko chowa sie dla kogos ale smutno mi :cry: .

dzieki dziewczyny w imieniu swoim i synola :D

Madziu-kochana doskonale Cie rozumiem....przykre to jest dla Nas, dla rodzicow..ale taka jest kolej rzeczy...ja tez to przechodziłam..mój w IV kończy 19 :o a cora co dopiero w listopadzie 16, ale dziewczyny to inaczej, dlatego wiem o czym piszesz jak mowisz o synu.....ile razy jak markociłam sobie pod nosem ,z kluchą w gardle i chociaż wiem, ze tak musi byc to mimo tego wtedy bolało.....

Ale jest coś pokrzepiąjacego w tym wszystkim- to minie!!!!!

Teraz mój nastolatek, no już można powiedzieć mężczyzna wykorzystuje każdą chwile na rozmowę....np. wczoraj jak lezałam sobie z moim krasnalem 5-letnim to tylko szukła okazji, aby wślizgnąć się z drugiej strony do łózka i poprzymilać sie troszku....

Śmiałam sie, że jak bedziemy już kupować łoże to musimy takie od ściany do ściany, aby cała 5+pies i kot sie zmieścił :lol: :lol: :lol:

Madziu jesli do tej pory miałas dobry kontakt z synem to wszystko wróci do normy!!!trza przeczekać ten okres...

ja swego czasu miałam dwoje nastolatków dojrzewających naraz...ufff jakie szczęście, ze to mija :p

no niestety poprzytulać mój pierworodny też zbytnio sie nie daje :roll:

jednak ja mam na to sposób:

małego szkraba teraz mam do miżdżenia i przytulania :p

dobry sposób :wink:

Słoneczko za knem pięknie swieci mimo porannej śniezycy i jest pięknie :D

Witam!!!

hehe moje na szczescie w garażu stało :lol:

Aguś-ja juz z rańca jak tylko wstałam o zarełko tylko sie martwiłam, ktore pod sniegiem pozostało.....szybki prysznic, ubiór w 5 s i juz byłam na dole ze swieżą porcja jabłuszek dla mojego kosa...bidula siedziała grzecznie od rana juz na drzewie :D

Aka a te jabluszka to w czym dajesz ptaszka i co poza jablkami mozna dawac?

No ja tez sobie mysle, ze fajnie miec drugie dziecko po kilu latach dopiero wtedy dorastania starszego tak sie nie przezywa, bo jest sie zajetya mlodszym.

U nas jedynak i pewnie dlatego tak to wszystko odbieram, on postepuje dokladnie tak jak ja 20 lat temu :) .

U nas wlasnie przestalo padac godzinke temu i pieknie swieci slonce, ja siedze w domu, mam przymusowe wolne - tak nas zasypalo.

cześć dziewczyny :D przysypiam nad biurkiem... chyba ciśnienie spada, już nawet kawa mi nie pomaga :(

Po waszych opowieściach o przejściach z młodzieżą ekko załamałam się. Wy już jesteśnie po ... a ja jeszcze przed. Mój synalek ma 12 lat,czyli najlepsze przede mną :(