Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

a potem co? juz nie bedzie mnie odwiedzał??? :(

no właśnie :( :roll:

później zniknie na chwilę, poszuka kobity, tudzież chłopaka :lol:, naprodukują jajków możliwe że gdzieś w pobliżu, naklują pisklaków i zimową porą wrócą całą bandą, a wtedy to już jabłka na kilogramy będziesz wystawiać :lol:

PS. Anulek, mój ma prawie 12l (tak mówi, bo od marca już mu się zacznie 12 rok życia :wink: ) a drugi młodszy, więc i przede mną to wszystko, cóż przyjdzie sie o trzecie postarać :oops:

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

PS. Anulek, mój ma prawie 12l (tak mówi, bo od marca już mu się zacznie 12 rok życia :wink: ) a drugi młodszy, więc i przede mną to wszystko, cóż przyjdzie sie o trzecie postarać :oops:

.. ja jestem za , tylko mój małż ma opory , jakby to on miał chodzić w ciąży, rodzić itd :-?

.. ja jestem za , tylko mój małż ma opory , jakby to on miał chodzić w ciąży, rodzić itd :-?

tylko nie gadaj, ze umiesz go przekonać :p

KamaG-siem cieszem, że wrócą..lubie na nie patrzyć..nie wiedziałam, ze one takie wierne :D

Madziu-zapraszam na ost.stronke dzienniczka tam Agus jeżykowa dokładnie poradziło co z czym robic,aby pyszen żarełko dla ptaszków wyszło, choć kosy tylko widze jabłuszka wcinaja..układam je n pod drzewem, nawet jak nie zjedza poprzedniego dnia to na nast. wcinają poprzedniego :D

no niestety poprzytulać mój pierworodny też zbytnio sie nie daje :roll:

jednak ja mam na to sposób:

małego szkraba teraz mam do miżdżenia i przytulania :p

dobry sposób :wink:

Ha, dobry sposób. Na jakiś czas, bo za chwilę mały będzie duży i może być kłopot! ;)

(a mnie nie za bardzo pomogło kupienie kota, bo akurat trafiłam na takiego, co też nie lubi się przytulać)

UWAGA! Chwale się :p

Synol pierworodny wczoraj dostał dyplom dla najlepszego ucznia klasy III.Dumna jestem jak paff

Dziecko troche zestrsowane wróciło do domu, bo musiał po niego wyjsc na środek podczas szkolnej galii.... :p

no to sie pochwaliłam :lol:

GRATULUJĘ!!!!!!!!! synkowi i dumnej mamusi

Aka, ale fajnie :D

ZUCH SYNUŚ, brawo i gratulki.

Szczęściara... i synek pewnie jeszcze się przytula i mówi, że mama to najlepsza dziewczyna na świecie.

Ech...potęsknić już tylko

Cześć Akuś, przyszłam się przywitać , a tu widzę, że jest co gratulować. I MAMIE OCZYWIŚCIE! Mój starszy syn ma 10 lat i też mu nieźle idzie, ale wielkich oczekiwań nie mam, bo nam jeszcze w lato zakomunikował, że nie zamierza iść na studia tylko się będzie żenił :D.

Chcę ci też powiedzieć, że zrobiłaś to wszystko modelowo. Pamiętam jak urodziłam pierwszego syna to mi nasza lekarka powiedziała poważnie:

"I radze pani: następne dziecko za dwa, trzy lata, a potem z dziecięć lat poczekać i trzecie" Może ty do tej samej chodzisz 8)

Dobrej nocki całej piątce.

cześć!

Alinko-ja też robiłam karkówkę :o teraz widac jakie my podobne do siebie jesteśmy :lol:

ja robiłam wg przepisu Arcobaleno, ktora troszku zmodyfikowałam :wink:

nast.zrazem zrobie wg Tolusi...

za linki bardzo dziekuje-zapodam zainteresowanym! znalazłam dobrego neurologa, nawet w Bydzi, blisko Nas....

aluba-ciesze sie, że do mnie ponownie trafiłas...znaczy się dobrze z dzeciaczkami zadziałałam!!! :p

do tej samej pani dohtór nie mozemy chodzic ,bo przez ostatnie 15 lat to był Pan :wink:

mówisz o starszym synu, tzn masz jeszcze kogoś w zanadrzu? :) i musze Ci też pogratulowac...10-latek i juz myśli o ślubie? :roll: kochliwy z zasadami widać :D

No dziewczynki i chłopacy( bo tez czasami tu zagladają :p ) mam całe stadko ptaszków wokłl karmnika i pod nim....od paru dni rozgościły sie 4 kosy, tym razem panowie i juz tupam nózkami, bo mam nadzieje, ze za całe to dokarmianie bedzie wiosna rozlegał sie tylko ich spiew w ogrodzie :D

i powiem wam, ze juz dawno nie miałam takiej frajdy! dzien rozpoczynam (zreszta nie tylko ja, bo cała ma rodzinka) od podpatrywania kto juz czeka na jedzonko :D