KamaG 03.02.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a potem co? juz nie bedzie mnie odwiedzał??? no właśnie później zniknie na chwilę, poszuka kobity, tudzież chłopaka , naprodukują jajków możliwe że gdzieś w pobliżu, naklują pisklaków i zimową porą wrócą całą bandą, a wtedy to już jabłka na kilogramy będziesz wystawiać PS. Anulek, mój ma prawie 12l (tak mówi, bo od marca już mu się zacznie 12 rok życia ) a drugi młodszy, więc i przede mną to wszystko, cóż przyjdzie sie o trzecie postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.02.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 PS. Anulek, mój ma prawie 12l (tak mówi, bo od marca już mu się zacznie 12 rok życia ) a drugi młodszy, więc i przede mną to wszystko, cóż przyjdzie sie o trzecie postarać .. ja jestem za , tylko mój małż ma opory , jakby to on miał chodzić w ciąży, rodzić itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2010 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 .. ja jestem za , tylko mój małż ma opory , jakby to on miał chodzić w ciąży, rodzić itd tylko nie gadaj, ze umiesz go przekonać KamaG-siem cieszem, że wrócą..lubie na nie patrzyć..nie wiedziałam, ze one takie wierne Madziu-zapraszam na ost.stronke dzienniczka tam Agus jeżykowa dokładnie poradziło co z czym robic,aby pyszen żarełko dla ptaszków wyszło, choć kosy tylko widze jabłuszka wcinaja..układam je n pod drzewem, nawet jak nie zjedza poprzedniego dnia to na nast. wcinają poprzedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.02.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 .. ja jestem za , tylko mój małż ma opory , jakby to on miał chodzić w ciąży, rodzić itd tylko nie gadaj, ze umiesz go przekonać pracuję nad nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 zatem owocnego przekonywania no i przyjemnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.02.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dzień doberek! U nas dwóch, więcej nie dalibyśmy rady, ta dwójka i tak z nas energii nieźle spuściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.02.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no niestety poprzytulać mój pierworodny też zbytnio sie nie daje jednak ja mam na to sposób: małego szkraba teraz mam do miżdżenia i przytulania dobry sposób Ha, dobry sposób. Na jakiś czas, bo za chwilę mały będzie duży i może być kłopot! (a mnie nie za bardzo pomogło kupienie kota, bo akurat trafiłam na takiego, co też nie lubi się przytulać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 (a mnie nie za bardzo pomogło kupienie kota, bo akurat trafiłam na takiego, co też nie lubi się przytulać) Pożyczę ci moją zołzę Jak już się wyszaleje ... mam "dzidzię" na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.02.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 hehe Sure moja klarcia też by się nadawała a tak naprawdę kiedys zachowywała sie jak dachowiec ale z wiekiem zmienia sie na coraz bardziej przuytulastą Witam czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ja nawet miałam w planach sprawienie Assirowi jakiejś towarzyszki, może akurat trafiłaby się "przytulanka', ale mąż założył veto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.02.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 UWAGA! Chwale się Synol pierworodny wczoraj dostał dyplom dla najlepszego ucznia klasy III.Dumna jestem jak paff Dziecko troche zestrsowane wróciło do domu, bo musiał po niego wyjsc na środek podczas szkolnej galii.... no to sie pochwaliłam GRATULUJĘ!!!!!!!!! synkowi i dumnej mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.02.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 a dziękować, dziekować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Aka, ale fajnie ZUCH SYNUŚ, brawo i gratulki. Szczęściara... i synek pewnie jeszcze się przytula i mówi, że mama to najlepsza dziewczyna na świecie. Ech...potęsknić już tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.02.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Toluś z tym przytulaniem to gdzieś pisałam...teraz ma dziewczynę od roku, to wiesz? ma do kogo sie poprzytulac....ale widze, ze mimo tego mu brakuje, bo namietnie sie przytula do najmłodszego...tego to sie nie wstydzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluba 05.02.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Cześć Akuś, przyszłam się przywitać , a tu widzę, że jest co gratulować. I MAMIE OCZYWIŚCIE! Mój starszy syn ma 10 lat i też mu nieźle idzie, ale wielkich oczekiwań nie mam, bo nam jeszcze w lato zakomunikował, że nie zamierza iść na studia tylko się będzie żenił . Chcę ci też powiedzieć, że zrobiłaś to wszystko modelowo. Pamiętam jak urodziłam pierwszego syna to mi nasza lekarka powiedziała poważnie: "I radze pani: następne dziecko za dwa, trzy lata, a potem z dziecięć lat poczekać i trzecie" Może ty do tej samej chodzisz Dobrej nocki całej piątce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.02.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Alinko-dziękuje za chęci! zajrzyj tutaj: http://www.ptsr.org.pl/pl/ http://www.idn.org.pl/gdansk/ptsr/ http://www.niepelnosprawni.pl/ledge/x/12934 P.S. Zrobiłam karkówkę z Toli przepisu , tą w kapuście i ananasach . Powiem krótko - REWELACJA, PALCE LIZAĆ !!!Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.02.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 cześć! Alinko-ja też robiłam karkówkę teraz widac jakie my podobne do siebie jesteśmy ja robiłam wg przepisu Arcobaleno, ktora troszku zmodyfikowałam nast.zrazem zrobie wg Tolusi... za linki bardzo dziekuje-zapodam zainteresowanym! znalazłam dobrego neurologa, nawet w Bydzi, blisko Nas.... aluba-ciesze sie, że do mnie ponownie trafiłas...znaczy się dobrze z dzeciaczkami zadziałałam!!! do tej samej pani dohtór nie mozemy chodzic ,bo przez ostatnie 15 lat to był Pan mówisz o starszym synu, tzn masz jeszcze kogoś w zanadrzu? i musze Ci też pogratulowac...10-latek i juz myśli o ślubie? kochliwy z zasadami widać No dziewczynki i chłopacy( bo tez czasami tu zagladają ) mam całe stadko ptaszków wokłl karmnika i pod nim....od paru dni rozgościły sie 4 kosy, tym razem panowie i juz tupam nózkami, bo mam nadzieje, ze za całe to dokarmianie bedzie wiosna rozlegał sie tylko ich spiew w ogrodzie i powiem wam, ze juz dawno nie miałam takiej frajdy! dzien rozpoczynam (zreszta nie tylko ja, bo cała ma rodzinka) od podpatrywania kto juz czeka na jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.02.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dziewczyny, rzućcie tymi przepisami, pliis? Nie mam ostatnio pomysłów obiadkowych, chętnie się zainspiruję! ...bry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.02.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Doberek poniedziałkowo Nic w weekend nie odpoczęłam i jeszcze się zaziębiłam na zabój ja chce do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts