magpie101 14.02.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Akuś dla Ciebie http://i45.tinypic.com/2v9yxlg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.02.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 o maj got Madziu dziękuję, wybieram te polukrowane, mogę? uwielbiam je, choc w czwartek zjadłam tylko jednego w sobotę usmiałam sie po pachy dzwoni mój małż do kina: czy mogę zerezerwowac na niedziele 2 bilety na ten nowy film z Meryl Streep? w głosie słuchawki:-to skomplikowane..... -ale dlaczego? wszystko porezerwowane , czy nie można rezerwować? śmiech z drugiej strony słuchawki....... nie, nie dlaczego? no bo dlaczego to jest skomplikowane? to tytuł filmu prosze Ppana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.02.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 o maj got Madziu dziękuję, wybieram te polukrowane, mogę? uwielbiam je, choc w czwartek zjadłam tylko jednego w sobotę usmiałam sie po pachy dzwoni mój małż do kina: czy mogę zerezerwowac na niedziele 2 bilety na ten nowy film z Meryl Streep? w głosie słuchawki:-to skomplikowane..... -ale dlaczego? wszystko porezerwowane , czy nie można rezerwować? śmiech z drugiej strony słuchawki....... nie, nie dlaczego? no bo dlaczego to jest skomplikowane? to tytuł filmu prosze Ppana dobre a tak wogóle to dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 ja idę dzisiaj z psiapsiółką na 18.30, ale spotykamy się już o 17 w galerii, kawusia, deserek, ploteczki, a potem film z moją absolutnie ulubioną aktorką Grunt, to dobrze zacząć tydzień Pozdrowienia Akuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.02.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 cześc magi, cześć Toluś!!! dziewczyny polecam gorąco ten film! popłakałam sie dosłownie ze śmiechu.... Toluś-ta Pani to tez moja z tych ulubieńszych aktorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.02.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ale sie usmialam z Twojego meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 ...czyli oczu nie malować, bo i tak popłyną, tak? lubię takie filmy zwłaszcza wtedy, gdy chandra czai się, by dopaść i za gardło ścisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.02.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 nie malowac1 mi łzy ciurkiem leciały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Cześć dziewczyny ! o ja też lubię Meryl ... wczoraj oglądałam po raz trzeci "Mamma mia" Akuś - jak zdrówko? Muszę ci się poskarżyć kochana... bo chyba mnie telepatycznie zaraziłaś w piątek Wróciłam do domu i poległam w łóżku Co jest grane... ,że jasnowidzką jesteś to już wiem, ale czarownicą również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.02.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 hehehe aaaa mówiłam Alinko, że my jak bliżniaczki jesteśmy!!!!dziś juz lepiej??? u mnie lepiej juz...jutro idę prywatnie na usg brzuchola bo mnie coś ostatnio za bardzo boli po smazonym i po groszku..wystraszyłam sie...miałam juz kikudniowy atak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.02.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 hehehe aaaa mówiłam Alinko, że my jak bliżniaczki jesteśmy!!!!dziś juz lepiej??? u mnie lepiej juz...jutro idę prywatnie na usg brzuchola bo mnie coś ostatnio za bardzo boli po smazonym i po groszku..wystraszyłam sie...miałam juz kikudniowy atak Jak to woreczek to usg pokaze, jesli wyjdzie czysto to beda to wrzody - wtedy gastroskopia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.02.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 dzisiaj trochę lepiej ... nie mówić oczy mnie pieką strasznie, katar cieknie z nochala i pracować mi się nie specjalnie chce ... a jak ty się czujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.02.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Alinko ja jestem parę dni dłuzej chora i tak jak wczoraj byłam pociagająca to dzis juz przechodzi...,ale jeszcze wczoraj oczy bolały zdróweczka życze! Madziu-oby to nie wątroba albo trzustka mama bardzo chorowała mimo młodego wieku na watrobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dziewczyny, co się tak pochorowalyście?! Chyba przez tę zimę wszyscy prychają i kasłaja? Mnie na razie wirusy omijają, pewnie jak zawsze dopadną mie na urlopie... Aka, widzę, ze polecasz film z Meryl? Mialam ochotę sie wybrać w weekend.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.02.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Melduje,że już czuję się dobrze .. ale tu cisza gdzie gospodynię wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.02.2010 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 nie wywiało Alinko-super, ze juz u Ciebie dobrze!!!!... wczoraj na badanie brzucha byłam zapisana...przeszłam kilku dniowa kolkę i to mnie zaniepokoiło...potem w niedzielę miałam przeprawę po zjedzonym udku z piekarnika... no i juz wiem co mi jest mam zaszczepić się przeciw żółtaczce i umówić się na usunięcie kamienia a bole takie miałam jakbym miała zapalenie trzustki dzisiaj sporo roboty.....jeszcze siedzę na Pitami i Vatem Sure-ja swój katar zawdzięczam kliku-godzinnym wietrzeniu biura po smrodzie wulkanizacyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.02.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Zabieg będziesz miała czy operację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.02.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 No, to się sprawa wyjaśniła - kamyczek może być dokuczliwy! Tylko nie czekaj, aż Cię porządnie rozboli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.02.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Doberek Dobrze, że się sprawa bóli brzucha wyjaśniła, bo z tym to nigdy nie ma żartów. I dobrze, że to nie zapalenie trzustki, bo to bardzo, bardzo paskudna choroba. Trzymaj się i zdrówka Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.02.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 niewiem czy zabieg czy operacja, bo sie sama nie znam...lekarz do usg mówił o laparoskopii, ale kazał udać sie do specjalisty.... teraz i tak muszę iśc do swojego głownego, aby oabadał co z czym ugryżć, bo najpierw szczepienie p.żółtaczce a potem sę obaczy od dzisiaj mam gości aż do niedzieli..siedze i główkuje gdzie ich połozyć spac... i pomysleć taki duży dom a ja nie mam gdzie uszykować miejsca do spania miałam dwa fajne materace, ale dziecko "załatwiło" je na działce jak posypiało z koleżankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts