Magi77 10.03.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.03.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Magi-dobry. imprezka się szykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.03.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 delfinko-dziekuje bardzo! już nie mogę się doczekac baranków..będą pieknym urozmaiceniem wystroju wielkanocnego i nie tylko jutro wreszcie do lekarza...biorę sie za siebie! No, nareszcie jakies rozsądne postanowienie. I jak zdrówko? My na śniadanko wielkanocne idziemy w gości, zastanawiam się, co atrakcyjnego można wziąć ze sobą? Chyba poszukam jakichś światecznych przepisów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.03.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Sure-dziękuję..powekendowo ze zdrówkiem lepiej..chyba trzeba była co nie co zalać i odkażyć Gin załatwiony a go najbardziej się obawiałam, wszystko przeswietlone, obadane łącznie z z górą ...cyto również zrobione, bo przecież ostatnie robiłam 3 lata temu teraz tylko czekam na wynik ... sobota u nas imprezowa była bo imieninki teściowej u nas odbył sie... goście zadowoleni a teściowa kilka razy mi dziękowała za pyszności i atmosferę w weekend u nas nieżle popadało, jakby zima wróciła a moja Galijka akurat na imrprezkę cieczke znowu dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.03.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 sobota u nas imprezowa była bo imieninki teściowej u nas odbył sie... goście zadowoleni a teściowa kilka razy mi dziękowała za pyszności i atmosferę ja też mam za sobą sobotnią imprezę urodzinową małża... a dzisiaj czuję się taka zmęczona ..czyżby przesilenie wiosenne zbliżało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.03.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ja też mam za sobą sobotnią imprezę urodzinową małża... a dzisiaj czuję się taka zmęczona ..czyżby przesilenie wiosenne zbliżało się oj chyba tak..ja dziś padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cześć dziewczyny ja dziś jakoś się tłukę tu i ówdzie, ale wczorajsze niedzielne popołudnie przespałam. I dołączę do grona imprezowiczów, w sobotę były urodziny mojej Mamy. Wielkanoc będzie u nas jak co roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.03.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ja w weekend miałam szpital domowy, chłopaki się pochorowali i się nie wyspałam, łącznie z podawaniem paracetamolu po nocach... dziś byłam w pracy i odpoczęłam, młody tez czuje się lepiej i jutro idzie na zajęcia, uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Tolu - może zdradzisz co przygotowujesz na święta twoja karkóweczka w kapuście i ananasach to palce lizać Czekam na więcej takich super przepisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.03.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ja w weekend miałam szpital domowy, chłopaki się pochorowali i się nie wyspałam, łącznie z podawaniem paracetamolu po nocach... dziś byłam w pracy i odpoczęłam, młody tez czuje się lepiej i jutro idzie na zajęcia, uff... Aguś - współczuję ci bardzo, bo jak już facet choruje to tak jakby umierał. Oni to już mają hipochondryzm utrwalony w genach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.03.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Tolu - może zdradzisz co przygotowujesz na święta twoja karkóweczka w kapuście i ananasach to palce lizać Czekam na więcej takich super przepisów z tą kuchnią to mam zawsze problem, bo ja nie lubię szaleństw kulinarnych też szukam inspiracji, jeszcze jest trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 aka od przeszło 20 lat na Wielkanoc robię m.in. schab ze śliwką i jeszcze nikomu sie nie znudził ja to bardziej z tych szalejących cieszę sie , że ze zdrowiem troche lepiej i mam ogromną nadzieje ,że wyniki będą pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.03.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ja też poszukuję świątecznych inspiracji, bo wybieramy się w gości na śniadanko wielkanocne i chcę coś ze sobą przynieść... trochę mnie to stresuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ja na sniadanie wielkanocne oprócz tradycyjnej święconki (z własnoręcznie wydrapanymi jajkami, które same juz w sobie są dekoracyjne) robie zawsze biały barszcz na własnym zakwasie na schabie jest tak syty ,że z reguły nikt już więcej nie chce jeść i...reszta zostaje na wieczór ale ogólnie na stole u mnie rano królują jajka , ryby i szyneczka z chrzanem lub ćwikłą z chrzanem lub sosem chrzanowym poza tym zawsze coś wymyślam jeszcze nowego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.03.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Znów przlazłam patrzeć na kolorki w Twoim domku ,bo zadanie domowe trza wykonać poprawnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 aka.......gdzie Ty sie podziewasz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Czesc Akuś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.03.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Akuś - gdzie jesteś kochaniutka ? Jak twoje wyniki? Mam nadzieję,że wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.03.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Akuś - gdzie jesteś kochaniutka ? Jak twoje wyniki? Mam nadzieję,że wszystko w porządku no właśnie kochana biegasz po wątkach a we własnym Cię nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.03.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 puk puk........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts