aka z Ina 11.04.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Małgoś cieszę się, że jesteś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.04.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 wczoraj byłam z przyjaciółmi w szkółce...zakupy roślinkowe zrobiłam...to mój jedyny odstresowacz na tragedię...dzisiaj po mszy sadziłam, pieliłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Zajrzałam dzień dobry powiedzieć i dobrego dnia życzyć, żeby nie było tak bardzo smutno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.04.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Depsiu ty się za dużo nie zamartwiaj i wracaj do nas szczęśliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.04.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 ja też się wbijam do Ciebie aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.04.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 I dobry wieczór - żeby nie było tak smutno... (a ja ciągle nie wynalazłam żadnych szkółek w najbliższej okolicy - na razie zamawiam w necie, ciekawe, co z tego wyjdzie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.04.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 witajcie! sure ja byłam ws sobotę w przepięknej szkółce ok, 40 km oddalonej ode mnie...warto było..roślinki zdrowe, piękne.. w necie zamawiałam niestety jeden zakup był super za to drugi znacznie odbiegał od fotki przedstawionej na stronie allegro.... teraz zostały mi pojedyńcze tylko sztuki do zakupu, oprócz róż, ale mam szkółkę znana na miarę światowa koło siebie, na rowerze mogę do nich jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 13.04.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Kurczaki poczta mi coś nie działa na tym nowym forumie . Aka co z janiołkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.04.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 a co? zrobiłaś już? lecę do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.04.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Mnie już wysłali przesyłkę ze sklepu internetowego - brzozy dorenbos, ciekawe, w jakim stanie dojdzie? muszę numer domu wywiesić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Akuś, mam Cię O rany, w oczach mi się miesza od tego wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.04.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cześć Akuś, ja właśnie szukam dobrej szkółki z różami. Czy ta Twoja to prowadzi sprzedaż wysyłkową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.04.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 I dobry wieczór - żeby nie było tak smutno... (a ja ciągle nie wynalazłam żadnych szkółek w najbliższej okolicy - na razie zamawiam w necie, ciekawe, co z tego wyjdzie?) Sure - widać ,że wycieczka w dalszą okolicę jest ci pisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.04.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 wkleiłam fotki zakupionych roslinek... tylko powiedzcie czemu one są tak małego formatu? co zrobiłam źle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.04.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cześć Akuś, ja właśnie szukam dobrej szkółki z różami. Czy ta Twoja to prowadzi sprzedaż wysyłkową ? niestety kochana, nie:( oni prawie wszystko na zachód wysyłaja i nawet nie maja u siebie punktu sprzedaży, ale jak sie pójdzie to kilka sztuk sprzedadzą... sama dziś naszą Anię spytałam, czy zna dobrą szkółkę, która sprzedaje z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.04.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 .... to jak dostaniesz namiary od Ani, to proszę wpisz je również do mojego dziennika....dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.04.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 ;)ok czekam cierpliwie a jak nie bedę miała to jeśli masz wybrane już to pomyślimy o tym, abym zakupiła i Ci wysłała... ta szkółka, do ktorej moge na rowerze jechać to: http://www.ciesielski.agro.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.04.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 problem w tym ,że wszystkie mi się podobają chyba muszę porządnie przeszkolić się u Ani i Moni ,a wtedy podejść do tematu kupowania. A ty w jakiej cenie kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.04.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 nie pamiętam...w zeszłym roku kupowałam okrywowe a teraz 3 parkowe w Nomi kupiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.04.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 właśnie oglądałm twoje zakupy... o rany ale zaszalałaś !!! Ja wsadzisz to zrób fotki , ciekawa jestem końcowego efektu;) ..a tak na marginesie te ostatnie foty są ok. Gdy na nie klikniesz to zobaczysz je w pełnym rozmiarze. Właśnie dzwonił do mnie kurier,że czeka pod moim domem z paczką... ciekawe czy to roślinki do oczka czy krzaczorki O ile pogoda po południu dopisze to trochę pogrzebię w ogródku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts