kala67 19.04.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 a tą grzybnie to pod każdymi drzewami można????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.04.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Kala, na tamtej stronie jest napisane: ZASTOSOWANIE: Ektomikoryzę z zestawem grzybów jadalnych można stosować do wszystkich gatunków i odmian: dębu, buka, brzozy, grabu, sosny i świerka. Pewnie i pod modrzewie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.04.2010 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Kala, na tamtej stronie jest napisane: ZASTOSOWANIE: Ektomikoryzę z zestawem grzybów jadalnych można stosować do wszystkich gatunków i odmian: dębu, buka, brzozy, grabu, sosny i świerka. Pewnie i pod modrzewie też hmmm........tylko pewnie pod duże drzewa.............a nie pod takie male patyki jak u mnie wsadziłam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.04.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) teraz dopiero doczytałam, że Ty Słoneczko tak na serio z tymi grzybami;) gdzie twój dzienniczek? no gdzie? to co pod małymi szkrabami też urosną??? a tak wogóle super stronka! Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.04.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 ale mnie nosi... już nie mogę usiedzieć w robocie ...a gdzie nowe zdjęcia z ogrodu...zakupy były a fotek niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.04.2010 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Alinko będą..może wekendowo syn porobi.. u mnie aparat siadł sama patrzyłam właśnie przed chwilą z balkonu i jakbym miała aparat to mnósto bym porobiła....od pączka do rozkwitu, od nasadzenia po wyrośnięcie.... w piątek zakupiłam pierwszy raz gladiole(mieczyki( zobaczymy czy urosną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.04.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 ... i piękne klematisy kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.04.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 aka.........pergola Ci pieknie obrośnie!!!! ..........daj jakieś nowe fotki z ogrodu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.04.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Wszystko piękne, a niektóre z tych roślinek też będę kupować. Czy zamawiałaś wysyłkowo, czy gdzieś w szkółce miejscowej?Jeśli wysyłkowo, poproszę adres - szukam sprawdzonych! A ja posadziłam białe jarzębiny, magnolię i oczar, dzisiaj przyjechały. Oby nie zaszkodził im przymrozek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 A u nas już teraz deszcz ze śniegiem pada! Mam nadzieję, że wszystkie roślinki przetrwają Ci Aka, będziesz miała piękny ogród! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.04.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Mam nadzieję, że wszystkie roślinki przetrwają Ci Aka, będziesz miała piękny ogród! Też tak myślę Akuś, jak chcesz ceny z Rosarium to pisz do nich maila. Przyślą Ci całą ofertę i cennik. Bo na internecie nie mają wystawionych wszystkich róż, które są w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.04.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witaj aka piękne zakupy robisz:). Poproszę jeszcze zdjęcia już posadzonych roślin,to chociaż popatrzę na piękny ogród na zdjęciach;)A akebie już kupiłaś? Podobają mi się jej kwiaty,ale owoce to już nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.04.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 dziewczynki niektóre roślinki kupuje w necie..po większe byłam w szkółce i hurtem poleciałam;) na sprzedających na allegro i szkółkach wysyłkowych opieram się tylko i wyłącznie teraz na podanych przez dziewczyny... Sure- na ostatniej bądź przedostatniej stronie dzienniczka budowy mam wklejone nicki i adresy szkółek ...jak nie bedzisz mogła odszukac to zapodam Ci tu;) Aniu-napisze.. Kamlotku- akebi jeszcze nie kupowałam... Kaluś-Ty też szalejesz..narazie z ziemią i nawet już częściowo z roślinkami u nas po południu wczoraj gradobicie było ...tak waliło, aż sie wystraszyłam, ze szyby potłucze..taki nawał nagel przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.04.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 U nas ( obok Świecia) wczoraj i dziś(przed chwilą ) padał grad,jednak nie ,aż tak mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.04.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 kamlotku u nas do dziś rana kulki leżały na trawie i ziemi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.04.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 U was grad a u mnie śnieg.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.04.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ja wczoraj po tym nalocie poleciałam zovbaczyc jak moje młodziutkie tulipanki to wytrzymały, ale są! żyją! ciekawam ich bardzo, bo pierwszy raz takie poszarpańce wsadziłam i jeszcze ten zarąbisty ich kolor.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.04.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 cześć dziewczyny:) z wysyłkowych to mam doświadczenie ze sprzedającym na allegro panem gladi20 http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=386018 (w sumie kilkanaście a może nawet kilkadziesiąt już roślin ) oraz blue-eyess http://www.allegro.pl/show_shop.php?shop_id=4336705 . Z tych roslin jestem bardzo zadowolona. Poza tym sąsiad zamawiał , a ja przyłączyłam się do zamówienia ze strony www.drzewa.com.pl - roślinki zdrowe , ale małe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.04.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ciekawam ich bardzo, bo pierwszy raz takie poszarpańce wsadziłam i jeszcze ten zarąbisty ich kolor.... cześć .. .. o takich tulipanach mówisz ? ... ja mam je od roku ... śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts