Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kala, na tamtej stronie jest napisane:

ZASTOSOWANIE:

Ektomikoryzę z zestawem grzybów jadalnych można stosować do wszystkich gatunków i odmian: dębu, buka, brzozy, grabu, sosny i świerka.

Pewnie i pod modrzewie też :)

hmmm........tylko pewnie pod duże drzewa.............a nie pod takie male patyki jak u mnie wsadziłam ;););)

Alinko będą..może wekendowo syn porobi..

u mnie aparat siadł:(

sama patrzyłam właśnie przed chwilą z balkonu i jakbym miała aparat to mnósto bym porobiła....od pączka do rozkwitu, od nasadzenia po wyrośnięcie....

w piątek zakupiłam pierwszy raz gladiole(mieczyki( zobaczymy czy urosną....

Wszystko piękne, a niektóre z tych roślinek też będę kupować. Czy zamawiałaś wysyłkowo, czy gdzieś w szkółce miejscowej?

Jeśli wysyłkowo, poproszę adres - szukam sprawdzonych!

A ja posadziłam białe jarzębiny, magnolię i oczar, dzisiaj przyjechały. Oby nie zaszkodził im przymrozek!

Mam nadzieję, że wszystkie roślinki przetrwają Ci Aka, będziesz miała piękny ogród! :D

Też tak myślę :D

Akuś, jak chcesz ceny z Rosarium to pisz do nich maila.

Przyślą Ci całą ofertę i cennik.

Bo na internecie nie mają wystawionych wszystkich róż, które są w sprzedaży ;)

dziewczynki niektóre roślinki kupuje w necie..

po większe byłam w szkółce i hurtem poleciałam;)

na sprzedających na allegro i szkółkach wysyłkowych opieram się tylko i wyłącznie teraz na podanych przez dziewczyny...

Sure- na ostatniej bądź przedostatniej stronie dzienniczka budowy mam wklejone nicki i adresy szkółek ...jak nie bedzisz mogła odszukac to zapodam Ci tu;)

Aniu-napisze..

Kamlotku- akebi jeszcze nie kupowałam...

Kaluś-Ty też szalejesz..narazie z ziemią i nawet już częściowo z roślinkami

u nas po południu wczoraj gradobicie było ...tak waliło, aż sie wystraszyłam, ze szyby potłucze..taki nawał nagel przyszedł

cześć dziewczyny:)

z wysyłkowych to mam doświadczenie ze sprzedającym na allegro panem gladi20 http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=386018 (w sumie kilkanaście a może nawet kilkadziesiąt już roślin ) oraz blue-eyess http://www.allegro.pl/show_shop.php?shop_id=4336705 . Z tych roslin jestem bardzo zadowolona. Poza tym sąsiad zamawiał , a ja przyłączyłam się do zamówienia ze strony www.drzewa.com.pl - roślinki zdrowe , ale małe .