kamlotek 22.04.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Gwoździk piękne te tulipany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.04.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Gwoździku ty masz żółto-czerwone, piękne one są a ja będe miała.......no właśnie jakie? narazie są bordowo-ciemnofioletowe:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.04.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 no piekne te tulipany !!! kiedy u mnie takie będą buuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.04.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ... narazie są bordowo-ciemnofioletowe:cool: ... no to będziesz miała bordowo-ciemnofioletowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.04.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 :Dzobaczymy, czy faktycznie takie po rozkwitnięciu będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.04.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 no piekne te tulipany !!! kiedy u mnie takie będą buuuuuuuuu w przyszłym roku napewno! ja też na swoje czekałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.04.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Doberek:D Wróciłam z niebytu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.04.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 no wreszcie widziałam Magi, ze się pojawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.04.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 dziewczynki niektóre roślinki kupuje w necie.. po większe byłam w szkółce i hurtem poleciałam;) na sprzedających na allegro i szkółkach wysyłkowych opieram się tylko i wyłącznie teraz na podanych przez dziewczyny... Sure- na ostatniej bądź przedostatniej stronie dzienniczka budowy mam wklejone nicki i adresy szkółek ...jak nie bedzisz mogła odszukac to zapodam Ci tu;) dzięki, dzięki, już sobie zaglądam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.04.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 ...i zalazłam tylko dwie z netu, z różami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.04.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 no tak! sure oni maja, podobno szczególnie Rosarium prawie wszystkie odmiany...pisać do nich trzeba i przyślą ofertę na maila wraz z cenami, bo podobno w necie, w ofercie nie ma wszystkich co posiadaja w sprzedażyto jeśli o róże chodzi a nicki allergowiczów są na pozostałe a co konkretnie byś chciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.04.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 ja poszukuję różnych drzew i krzewów ozdobnych, trudno wyliczyć, co konkretnie, ale różne konkretne odmiany. W najbliższym czasie chętnie zakupiłabym np: Wierzba dalekowschodnia (salix subopposita) – szczepiona na ok. 0,7 Kosodrzewina (pinus mungo „Mops”) Sosna karłowa (pinus pumila „Glauca”) Świerk czarny (picea Mariana „Nana”) Sosna bośniacka (pinus heldreichii „Compact gem” Świerk serbski (picea omorica)“Nana” Perukowiec podolski „Purpureus” Dlatego szukam sprawdzonych sklepów internetowych z roślinkami, najlepiej z dużym wyborem. jeśli zamówię więcej, taniej wyjdzie przesyłka..Teraz chyba posprawdzam sprzedawców na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.04.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 ja to wszystko kupiłam w szkółce niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Łoooo, widzę, że prace ogrodowe i szaleństwa zakupowe ruszyły pełną parą! Na pewno będziecie miały piękne ogrody. Ja w tym roku chciałabym odzyskać swój dawny duży skalniak, który od kilku lat drzewa iglaste i winobluszcz absolutnie zajęły. Zaczęłam od podkrzesania wszystkich iglaków i wycięcia z pomoca Synka wielkiego kłębowiska pędów winobluszczu i dzikich jeżyn - masakryczna robota! Jak będę miała wielkieeeeeego wroga, to mu takiej roboty będę życzyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.04.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 aka............pokaż jakies nowe fotki z ogrodu szukam inspiracji !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.04.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Aniu- oK jutro porobię trochę fotek! mam nadzieję, że pogoda dopisze... dzisiaj latałam z koma syncia i udało mi się trochę porobić już Depsiu-jak ja nie cierpię dzikich jeżyn,,,na działeczce rekr. zajęły mi cały narożnik rozprzestrzeniając się ciągle..a jakie to cholerstwo ma korzenie:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.04.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Dlatego nie posadzę malin ani jeżyn, ani żadnych pnączy (może w jednym rogu tylko, gdzie nie będą przeszkadzały. Z drugiej strony winobluszcz szybko rośnie i zasłania, co trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.04.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 jaki planujesz kupić winobluszcz?sama sie zastanawiam nad kupnem ,aby puścić na jednej stronie siatki:rolleyes: czy wszystkie tak jak pięciolistkowy na zimę opadają z liści??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.04.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 aka mówiąc o pięciolistkowym , masz na myśli akebię pięciolistną. Nie będzie czasem za ciężka na płot z siatki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.04.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 kamlotku mówię o winobluszczu pięciolistkowym...mam juz takiego na siatce ,ale on zrzuca liście.... o taki: http://www.about-garden.com/e/pl/569-winobluszcz-pieciolistkowy-parthenocissus-quinquefolia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts