kamlotek 27.04.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 aka jaki piękny początek ogrodu:jawdrop::jawdrop:. Już widzę jaki będzie cudny kiedy się wszystko rozkrzewi. Powiedz mi sadziłaś wg. swojego projektu,czy zajął się tym jakiś profesjonalista:rolleyes: . Normalnie zazdraszczam,w dobrym tego słowa znaczeniu, takiego ogrodu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.04.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 kamlotku-priva poszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.04.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 połaziłem po ogrodzie, mam nadzieję, że nic nie podeptałem oprócz trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.04.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.04.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 O, widzę, że Jamlesowa noga w rabatach była, ale ma wielką stopę, krzaczorka lekko przydeptał. Na szczęście masz ich Aka tak dużo, że mu wybaczysz;) Teraz tylko czekać, jak wszystko się zazieleni, zakwitnie, cudnie będzie Akuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.04.2010 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 mam nadzieję Toluś, że choć w połowie będzie tak pięknie jak u Ciebie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.04.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Aniu- oK jutro porobię trochę fotek! mam nadzieję, że pogoda dopisze... dzisiaj latałam z koma syncia i udało mi się trochę porobić już Depsiu-jak ja nie cierpię dzikich jeżyn,,,na działeczce rekr. zajęły mi cały narożnik rozprzestrzeniając się ciągle..a jakie to cholerstwo ma korzenie:mad::mad: jesli o mnie chodzi........to mam na imie....Alicja i dziękuje Ci kochana za trzymanie dziś kciukasów !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.04.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 ..........właśnie przejżałam Twoje fotki z ogrodu ............. REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!! poprostu pieknie to wszystko zaplanowałas i zrobiłaś!!!!!!! sama??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.04.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) zrobiła sama..no dobra- przy małej pomocy (wysiłkowej) małża;)czasami on musiała wziąć się za kopanie:p Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.04.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 jesli o mnie chodzi........to mam na imie....Alicja i dziękuje Ci kochana za trzymanie dziś kciukasów !!!!!!!! i skąd się mi wzięło Ania? sama nie wiem-przejęzyczenie po prostu, wybaczysz??? please:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Akuś Sutter's Gold (to poprawna nazwa) posadź w półcieniu, bo w słońcu to płatki oblecą Ci w ciągu doby Ale macie maszynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.04.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 O, widzę, że Jamlesowa noga w rabatach była, ale ma wielką stopę, krzaczorka lekko przydeptał. Na szczęście masz ich Aka tak dużo, że mu wybaczysz;) Teraz tylko czekać, jak wszystko się zazieleni, zakwitnie, cudnie będzie Akuś to nie moja stopa ....... chińskie 42 tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.04.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) posadź w półcieniu, bo w słońcu to płatki oblecą Ci w ciągu doby no to teraz mam problem, bo rabata różana jest w słońcu... no nic! ta jedna pójdzie gdzie indziej...przynajmniej będę miała powód, aby dokupić jej siostrzyczkę nazwę oczywiście już poprawiłam! Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.04.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 teraz jeszcze zamawiam w http://futuregardens.pl - zobaczymy, jak przyślą.... i co przyszły? jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 28.04.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 witam i ja tylu gości - dlatego trawa trochę wydeptana ale to ładny początek. Zazdroszczę Ci - ten ład i porządek. Będzie cudnie jak zaczną rosnąć i kłócić się o miejsce. Rośliny - oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.04.2010 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 an.i-porządek? walczę cały czas z moimi współmieszkańcami;) aby właśnie taki nastał ale nie da się ukryć, ze cały czas do przodu..pomału, ale do przodu;)tak jak u Ciebie!!! dzięki za odwiedziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.04.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 http://futuregardens.pl fajna stronka... już na wstępie rozbroiło mnie zdjęcie, gdzie na pierwszym planie są fioletowe tulipany, a w tle wierzby Hakuro... ach cuuudnie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.04.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 a wiesz, że takie ciemno-fioletowe tulipany zakwitły w moim ogródku??? a strona faktycznie zakukista! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.04.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 a wiesz, że takie ciemno-fioletowe tulipany zakwitły w moim ogródku??? a strona faktycznie zakukista! pięknie ci wszystko rośnie ... a ja wyczekuję moich tulipanów, których trochę posadziłam w ubiegłym roku. Jakieś chyba późne będą, bo nawet jeszcze pąków nie mają tylko liście:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.04.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 też mam takie co maja tylko jeszcze liście....u mnie jedne zaczynają już przekwitać a inne wybijają pąki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts