aka z Ina 21.05.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 może kiedyś tak jak u Tolusi będzie u nas tak pięknie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.05.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 No dziewczyny, nie bluźnijcie. u Was już jest pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.05.2010 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 u Ciebie powoli też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.05.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 bardzo powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.05.2010 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 ;)eeeee u Nas też tak było na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.05.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 no właśnie Sure... od razu Krakowa nie zbudowano:D. Masz piękny dom, w pięknej okolicy, a ogród krok po kroku będzie rozwijał się i cieszył oczy. Mnie większą przyjemność sprawia poglądanie roślin, jak rosną niż kupowanie dużych okazów , które daja złudzenie,że ogród jest już dojrzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.05.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 masz rację Alunku! każdym dniem cieszę się jak widzę, ze chociaż odrobinę roślinki śmignęły...robię codziennie obchód i każda zmiana daje mnóstwo przyjemności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.05.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Ja planuję kupić choć kilka dużych, bo na razie trochę pusto w tym moim ogródku. Na razie jednak się wszystko przyjęło, nawet ta magnolia, która wyglądała, jak zasuszona. A że zdążyłam kupić drugą taką samą, mam dwie obok siebie. Nie wiem, czy warto zostawiać podwójnie, czy gdzieś jedną przesadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.05.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 ;)eeeee u Nas też tak było na początku święta prawda, jak patrzę na zdjęcia sprzed trzech lat, to oczom nie wierzę, kilka jakiś popierdółek na rabatach i to był ogród. Początki zawsze trudne...a potem to już nie nasadzenia, tylko wycinka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.05.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Ja planuję kupić choć kilka dużych, bo na razie trochę pusto w tym moim ogródku. Na razie jednak się wszystko przyjęło, nawet ta magnolia, która wyglądała, jak zasuszona. A że zdążyłam kupić drugą taką samą, mam dwie obok siebie. Nie wiem, czy warto zostawiać podwójnie, czy gdzieś jedną przesadzić? ... masz wrażenie ,że jest pusto ale to zmieni się bardzo szybko .. rok - dwa ..tak jak Tola pisze ja bym magnolię przesadziła... w dwóch miejscach będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.05.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 łe no po dwóch latach to już będzie bardzo duża zmiana....chociaż nie przeczę, że kilka, tak do pocieszenia oka;)kilka większych, ale nie dużych okazów bym się przydało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.05.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 No to teraz muszę szukać miejsca na magnolię. Teraz to taki malutki krzaczuś, ale docelowo ma mieć ok. 3-4 m, pod dębem się nie zmieści.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.05.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witaj aka !! piękny robi się Twój ogród!!! mam pytanko.........po jakiej stronie domu posadziłaś te białe tawuły??? na połuniu?? a po jakiej stronie derenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.05.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Dzień dobry Akuś jaka pogoda, u mnie chwilowo niepada i nawet słonko się pokazalo pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.05.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Kaluś-białe tawułki rosną na północnej i już przekwitły a na zachodniej-niedaleko dereni właśnie zaczęły kwitnąć ...mam ich 2 rodzaje i dlatego tak po sobie rozkwitają kawika-u nas tez nie pada ,ale wiatrzysko niesamowite.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 aka z Ina. Przywołana do porządku ujawniam się i oficjalnie przyznaję, że czytam. No co ja zrobię, że uwielbiam oglądać cudne domki i cudne ogrody?? Nic:bash:Na razie oglądam i się inspiruję. I będę zaglądać, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.05.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 yuka-wreszcie! witam w skromnych progach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.06.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 postaram się dziś wkleić trochę zaległych fotek ogrodowych zrobionych w zeszłym tygodniu.... roślinki szaleją z kwitnieniem i rozrostem i tak naprawdę już powinnma kolejne strzelac fotki ,aby nie przepuścić tego pięknego uroku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.06.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 aka właścicielko pięknego ogrodu,znowu nie zasnę , pięknieje za każdym u jęciem Twój ogród:yes:. Też taki chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.06.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Aka, ślicznie wszystko rośnie i kwitnie Mam pytanie, projekt ogrodu robiłaś sama, czy Elfir może maczała w tym palce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts