Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Za każdym razem jak tu zajrzę to piękniej w ogródku :) A jak się to wszystko rozrośnie, to dopiero bedzie efekt...oża wspaniała - reszta też. A co to jest takie fioletowe ?

http://pf.labfoto.pl/photos/p/f/c/fce469078c308c30ccfec3d2c8b6ae90-1760610.jpg

Chyba nie trzykrotka, bo moja zupełnie inaczej a jednak podobnie...

Sure- na pierwszej fotce to świerk Brewera, druga to sosna kalifornijska Radiata, trzecia to również sosna tylko nie jestem pewna nazwy, bo miała być Fastigiata a wygląda mi trochę inaczej... musze dać do diagnozy Elfirce

Amtluś-to dzwonek skupiony

:rolleyes:

Sure- na pierwszej fotce to świerk Brewera, druga to sosna kalifornijska Radiata, trzecia to również sosna tylko nie jestem pewna nazwy, bo miała być Fastigiata a wygląda mi trochę inaczej... musze dać do diagnozy Elfirce

:rolleyes:

O, to takie wielkie iglaczki będą. Sosna kalifornijska, jak czytam, to nawet do 30 m? Ciekawe, po jakim czasie taka urośnie? ;)

A potem zaczniecie myśleć - co tu zrobić, którą wyciąć...? Bo ja już tak mam, straszliwie mi szkoda moich iglaków włażących na siebie w poszukiwaniu światła i wody...

Też posadziłam za gęsto, jak każdy początkujący ogrodnik. :oops:

Te kilkanaście lat temu. O, ja goopia p...da. :mad:

niestety róże będą do kupienia dopiero za m-c....

właściciel szkółki powiedział, że od 50 lat nie było takiej sytuacji, aby w VI nie było róż do sprzedaży a ponieważ sprzedaje tylko sadzonki już z pąkami kwiatów, więc trzeba poczekać.....

ale przynajmniej zrobiłam sobie wycieczkę w jego prywatnym ogrodzie pełnym niesamowitych roślin a przede wszystkim róż!

na działeczce......................................

przed domem;)

urlop niestety nie planowany, tak wyszło, ale cieszę się bo u nas okropne upały a ja niestety nie za dobrze je znoszę, więc siedzę na zacienionym tarasie....

..czuję przez skórę,że jakieś rewolucje ogrodowe szykują się ... skoro będziesz w domu :cool:

ja o urlopie tylko marzę :(... może jak mój szanowny małż znajdzie czas chociaż na tydzień z rodzinką, to wtedy gdzieś pryśniemy. Póki co wciąż na walizkach :cry:

Jestem, jestem juz po tygodniowym urlopie w którym sporo się działo i nie działo, gdy leniuchowałam podczas takich mocnych upałów;)

PIĘKNIE wszystkich witam!

jak tylko sie obrobię z\ papierami to troszkę zdjątek powstawiam i zdam relację z "roboty":)