aka z Ina 16.06.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.06.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 no i dla Sure te kosodrzewinki muszę popstrykać znaczy, nie musisz.. ale jakbyś mogła, to będę wdzięczna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.06.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 sure-Twoje i Tolusi życzenie jest dla mnie rozkazem;) tylko proszę o wstrzymanie do weekendu, bo wtedy będzie w dostępie koma syncia, którą robie fotki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.06.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Dzięki, Akus za fotki, a pamiętasz może nazwę pierwszych trzech iglaczków ze zdjęć? Oryginalnie wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.06.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Za każdym razem jak tu zajrzę to piękniej w ogródku A jak się to wszystko rozrośnie, to dopiero bedzie efekt...oża wspaniała - reszta też. A co to jest takie fioletowe ? http://pf.labfoto.pl/photos/p/f/c/fce469078c308c30ccfec3d2c8b6ae90-1760610.jpg Chyba nie trzykrotka, bo moja zupełnie inaczej a jednak podobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.06.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Sure- na pierwszej fotce to świerk Brewera, druga to sosna kalifornijska Radiata, trzecia to również sosna tylko nie jestem pewna nazwy, bo miała być Fastigiata a wygląda mi trochę inaczej... musze dać do diagnozy Elfirce Amtluś-to dzwonek skupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.06.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Sure- na pierwszej fotce to świerk Brewera, druga to sosna kalifornijska Radiata, trzecia to również sosna tylko nie jestem pewna nazwy, bo miała być Fastigiata a wygląda mi trochę inaczej... musze dać do diagnozy Elfirce O, to takie wielkie iglaczki będą. Sosna kalifornijska, jak czytam, to nawet do 30 m? Ciekawe, po jakim czasie taka urośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.06.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Sure-no spore, spore! pewnie dobre 10, 15 lat trzeba bedzie poczekac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 A potem zaczniecie myśleć - co tu zrobić, którą wyciąć...? Bo ja już tak mam, straszliwie mi szkoda moich iglaków włażących na siebie w poszukiwaniu światła i wody... Też posadziłam za gęsto, jak każdy początkujący ogrodnik. Te kilkanaście lat temu. O, ja goopia p...da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.06.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Akuś, bardzo mi wpadła w oko ta rabatka, śliczna jest http://p1.labfoto.pl/photos/p/1/3/13aecd94495bb0973b07897ff195de95-1760608.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.06.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Depsiu mam nadzieję, że nie będę musiała za wiele karczować drzewka rosną w takich miejscach, ze maja koło siebie sporo wolnego...czas pokaże o ile się myliłam..... Aniu-ślicznie dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.06.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Dzień doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.06.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 a dobry wieczór;) ja nieplanowo od dzisiaj urlopowa przez tydzień... będę zagladać rzadziej, ale będę co tam u Was nowego... jutro jadę po róże i mam nowego mieszkańca-małego kiciaka to na tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.06.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 miłego urlopowania Akuś ... a różami to chyba pochwalisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.06.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 pewnie;)właśnie wyjeżdżamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.06.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 niestety róże będą do kupienia dopiero za m-c....właściciel szkółki powiedział, że od 50 lat nie było takiej sytuacji, aby w VI nie było róż do sprzedaży a ponieważ sprzedaje tylko sadzonki już z pąkami kwiatów, więc trzeba poczekać..... ale przynajmniej zrobiłam sobie wycieczkę w jego prywatnym ogrodzie pełnym niesamowitych roślin a przede wszystkim róż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.06.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Cześć Akuś, zazdroszczę urlopu! Ja dopiero w połowie lipca i to nie wypoczynkowy, a pracowity. Ale zawsze to urlop. A gdzie wypoczywasz, pochwal się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.06.2010 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 na działeczce...................................... przed domem;) urlop niestety nie planowany, tak wyszło, ale cieszę się bo u nas okropne upały a ja niestety nie za dobrze je znoszę, więc siedzę na zacienionym tarasie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.06.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 na działeczce...................................... przed domem;) urlop niestety nie planowany, tak wyszło, ale cieszę się bo u nas okropne upały a ja niestety nie za dobrze je znoszę, więc siedzę na zacienionym tarasie.... ..czuję przez skórę,że jakieś rewolucje ogrodowe szykują się ... skoro będziesz w domu ja o urlopie tylko marzę ... może jak mój szanowny małż znajdzie czas chociaż na tydzień z rodzinką, to wtedy gdzieś pryśniemy. Póki co wciąż na walizkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.07.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Jestem, jestem juz po tygodniowym urlopie w którym sporo się działo i nie działo, gdy leniuchowałam podczas takich mocnych upałów;) PIĘKNIE wszystkich witam! jak tylko sie obrobię z\ papierami to troszkę zdjątek powstawiam i zdam relację z "roboty":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts