Janussz 10.02.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 A myślał ktoś może o tym by wstawić okna podwójne? Można byłoby mieć 6 szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 11.02.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Takie okna wykonuje się jeżeli są bardzo wysokie wymagania co do tłumienia hałasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwert 11.02.2007 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Witam . Jeśli szukasz dobrych okien trzyszybowych odszukaj firmę Renpol z Wieliczki , mam od nich okna są super . Jeśli potrzebujesz więcej info pytaj . Pozdrawiam Piotrek możesz podac namiary? mają jakąś www? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasas 11.02.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja mam od pażdziernika okna z pakietem 3-szybowym Urzędowskiego.Jestem bardzo zadowolony świetnie tłumią chałas. Czekałem sześć miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 11.02.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Pewnie się zdziwisz ale te 3 szyby tłumią hałas podobnie jak dwie... Nie taka jest ich rola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts