zezo 09.02.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 AGA raduję się z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.02.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Wydawało mi się, że to Ty pisałaś o niedoświetlonym domu.Ciesze się, że jesteście już w domu.:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 09.02.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Aga trzymajcie się ciepło i zyczę dużo zdrówka dla małej. Moja córeczka też była chora (zapalenie oskrzelików), dziś dostała ostani zastrzyk ..... . Pediatra zapisał jej inhalacje z nubulizatora -lekami: Berdual, Pulmicort, Mucosolvan. Ma zażywać leki uodparniajace - biaron c i rutinacea junior. Mam nadzieję, że to bedzie ostania choroba tej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.02.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Agnieskz, inhalator może ci się przydać jeszcze nie raz Co do soli to się daje sól fizjologiczną w nebulizacji -rozrzedza wydzielinę. Ale nie, jak nie ma tej wydzieliny czyli zdrowemu dziecku nie. Xena, smrodek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzowamama 09.02.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 podczytywałam ten watek, i ciesze sie ze mała jest juz w domu. Życzymy zdrowia, duuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 11.02.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 ???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.02.2007 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Zezo, co Ciebie tak zezłościło?Ludzie...ja chyba zwariuję!!! Wczoraj wylądowałam na pogotowiu - zapalenie oskrzeli, 39 gorączki, okropny kaszel. Moja mama to samo, mąż dziś wstał i mówi, że zaczyna go łamać. Wszyscy co siedzieli w szpitalu przy małej...panika, telefon do naszej lekarki co z Sylwią. Stwierdziła, że jeśli bierze nadal antybiotyki to jest pod ochroną. A na dodatek w sobotę dowieźli nam na budowę więźbę i trzeba było co chwile jeździć na działkę i sprawdzać czy wszystko ok. Z tego powodu przenieślismy się do rodziców, bo od nich bliżej na budowę i w razie czego więcej osób, które mogę zerknąć na małą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 12.02.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.02.2007 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Elutek, dziękuję. Dziś jest już lepiej no i musiałam przyjść do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.02.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Nieszczęścia nie chodzą parami ale te wirusy są jakieś wredne. W sobotę byłam w spółce i na 7 moich pacjentów 6 miało zapalenie płuc. Dorosłych! I tak z "przekroju epidemiologicznego" wynika, że nie da rady bez antybiotyku a kaszel zostaje ze 2-3 tygodnie. Więc uważajcie, Agnieszka nie chodz z zapaleniem oskrzeli. Oprócz wpływu na twoje zdrowie, za 3 dni będą chorzy twoi współpracownicy a potem ich dzieci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Podglądam i się nie odzywam. Cóż mogę powiedzieć ? Trzymajcie się ciepło....Właśnie wróciłam z urlopu. Większość dzieci, które były z nami na obozie ma jakiegoś cholernego wirusa. Dorosłych też właśnie kładzie. lekarz zdązył mi zapisać Groprinosinę - pomaga. Na razie tylko lekki kaszel,a mój starszy właśnie kończy chorować. U niego się nie rozwinęło właśnie dzięki Groprinosinie - z tego co widzę. Koleżanka właśnie ma 40 stopni. Razem ze swoimi dziećmi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.02.2007 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 a ja chodzę i modlę się o mróz...wtedy chociaż trochę wymroziłoby te cholerne bakterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.02.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Agnieszko bardzo smutne co piszesz współczuję, można się załamać, na dodatek, że córeczka choruje to jeszcze Was bierze jakieś paskudztwo A czemu nie idziesz na zwolnienie, oskrzela nie można bagatelizować?? Wszystko przez tą jesienna zimę . Trzymajcie się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.02.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Podglądam i się nie odzywam. Cóż mogę powiedzieć ? Trzymajcie się ciepło.... Właśnie wróciłam z urlopu. Większość dzieci, które były z nami na obozie ma jakiegoś cholernego wirusa. Dorosłych też właśnie kładzie. lekarz zdązył mi zapisać Groprinosinę . A co to za lek, bo w internecie jakoś nie mogę znależć??? Jest dostępny tylko na receptę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.02.2007 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Dzióbek, w grudniu miałam opiekę na małą, w styczniu 2 tyg. zwolnienia po wypadku samochodowym. Po prostu nie mogę sobie na to pozwolić, bo inaczej będę mogła szukać innej pracy, a ta mi akurat bardzo odpowiada. Na co komu pracownik, który non stop jest na opiece albo zwolnieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.02.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 szkoda, ale może szybko minie - tego życze Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.02.2007 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 dziękuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 12.02.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 . lekarz zdązył mi zapisać Groprinosinę . A co to za lek, bo w internecie jakoś nie mogę znależć??? Jest dostępny tylko na receptę?? Chyba chodzi o Groprinosin Jeszcze o szczepieniach przeciw pneumokokom - gdzies mi sie obilo o uszy, ze dzieci najmlodsze - szczepione Prevanarem - ta szczepionka za ok. 300zl powinny ja dostac w 3-4 powtorzonych dawkach . Np. TU jest info. Agnieszka, zdrowka dla coreczki i calej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 12.02.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 o wykrakałam sobie....EZS albo się Twój scenariusz sprawdza, albo śmieszny zbieg okoliczności.Pojechałam na wypad w czeskie górki pobrykać na nartach....a w poniedziałek 39stopni i tak cały tydzień....grypsko jak ta lala malowana, nie pamiętałam jak to jest mieć grypę ale teraz juz pamiętam:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.02.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ty jesteś duża, to nie mój scenariusz tylko jakaś epidemia wirusów Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts