Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

maluszek w szpitalu...:(

Recommended Posts

• Odpowiedzi 173
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

agnieszkakusi mnapisała

Zezo, co Ciebie tak zezłościło?

Brak informacji mnie zezłościł, od piątku nic nie napisałaś, a jak już napisałaś dzisiaj to eeeeehhhh :cry: :cry: szkoda gadać.

Dziewczyno jak ty dajesz radę :o :o

Trzymajcie się cieplutko, myslę ze nastepne wiadomości bedą bardziej optymistyczne :wink: :wink:

właśnie przyjechałam ze szpitala. Jeszcze sa jakies drobne zmiany osłuchowe, ale nic groźnego, nadal leki. W piątek kontrola u naszej lekarki rodzinnej. Całkowity zakaz zbliżania sie osób, które palą. I to nie to, że palenie przy niej. NIe można nawet palić na dworze i przychodzić do domu...biedny mąż...

:o :o :o

Jeżeli chodzi o nadreakyuwność oskrzeli po zapaleniu, to również zakaz smażenia na oleju, palenia drewnem w kominku, używania wszelkich rozpuszczalników, acetonu. Jednym słowem wszystkiego, co u nas wywołuje podraznienie. Akurat zapach dymu z papierosa (sam zapach!) jest chyba najmniej groźny. Ale przyjemne z pożytecznym - może mąż mniej zacznie palić :D

EZS, tak sobie właśnie pomyślałam, że tak naprawdę to musiałabym ją zamknąć w domu, nie wychodzić na ulicę, bo jeżdżą samochody, chodzą ludzie, którzy palą papierosy...trochę paranoja. Tak sobie wykombiinowałam w pracy, że praktycznie do 04.03. przetrzymamy małą w domu więc nie powinno być źle.

To naprawdę SUUUPER !!

Kurczę a ja się zaraziłam od curci ospą,PASKUDNA choroba ,wszystko mnie swędzi :evil: :evil: calutka jestem obsypana .Do tego gorączka .

Ale podobno dorośli tak cieżko to przechodzą(ja mam 32 l)

CHYBA ZWARRRIUJE ! ! 1 :x :x

Oj wiem co to znaczy.... przechodzialam ospe w wieku 19 lat i tez bylo STRASZNIE !! W dodatku mialam wolna chate przez 2 tyg a tu suprise :D

Takie zycie :D :evil: Trzymaj sie cieplo :D