Ziemba 02.02.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Witam mam pytanie,czy komus udalo sie otrzymac pozwolenie na budowe bez komplikacji, przygod, brakow itd. my chyba rok zalatwialismy papiery, fakt - jestesmy w tym temacie zagubieni, ale teraz pan architekt z urzedu jj, wymysla sobie jakies bzdury zeby mu dostarczyc,m.inn zapewnienie o dostawie gazu i wody,co juz ma w warunkach przylaczenia, ale to mu nie wystarczy, obawiam sie ze bedzie kiepsko, nie bedzie na czas pozwolenia, nie zalatwimy szybko kredytu i ekipa nam ucieknie Ja juz na przedbiegach mam dosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 02.02.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 W Wydziale Budownictwa w Kartuzach zero problemow.Wlasnie dzisiaj bylem je uprawomocnic i ostemplowac Dziennik Budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts