gustaw44 18.03.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam Czy moze ktos podac mi namiary firmy zajmujace sie recznym wierceniem studni z woj. kujawsko pomorskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 19.03.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 My dawalismy 300 zł za jeden krąg. Studnia kopana. Głębinowa u nas się nie opłaca - woda na 40 metrze i to słaba. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petronella 08.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 mam namiary na fime okolice Legnicy wiercą studnie głębinowe za 2oo zł mb z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 14.05.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja studnię mam wierconą na 6 metrów , na dwóch mam filtr, woda występuje już na trzech, za wywiert próbne pod studnię , wywiert otowru pod budynkiem , opis gleby i mapki zapłaciłam 2500 zł bez fakturki. Nie wiem, czy to dużo, wykonawców mamy jak na lekarstwo ,ten którego wybrałam był najtańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petronella 18.05.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 na 6m to jest woda podskórna nie nadaje się do użytku domowego tylko do ogrodu lub na budowe .wywiercenie studni głębinowej kosztuje z materiałem około 3 tyś. wodę z takiej studni możesz podłaczyć do domu np.pralka prysznic oszczedzasz na rachunkach za wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 19.05.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 No właśnie po to ja wierciłam, pod domem mam wodociągi , które doprowadzę tylko do kuchni , reszta domu bedzie na studni, oszczędnośc przede wszystkim, bałam się robić studnie głębinową, teraz są modne oczyszczalnie ekologiczne, jakby sie do studni przedostały jakieś nieczystości , to raczej cięzko by z nami było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Astorr 21.05.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam serdecznie jestem z firmy, w której wiercimy odwierty m. in. pod studnie. Firma jest zlokalizowana w okolicy BYDGOSZCZY, to tez małe odwierty pod studnie wykonujemy jedynie w województwie kuj - pom. cenay p[rzedstawiają się następująco 100 zł netto mb odwiertu, 300 zł brutto materiał( filtr, rura, kształtki), hydrofor w zalerzności od potrzeb klienta w 300 - 900 zł brutto, blirzsze informacje 508 255 495 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vito_kiełczów 26.06.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No właśnie po to ja wierciłam, pod domem mam wodociągi , które doprowadzę tylko do kuchni , reszta domu bedzie na studni, oszczędnośc przede wszystkim, bałam się robić studnie głębinową, teraz są modne oczyszczalnie ekologiczne, jakby sie do studni przedostały jakieś nieczystości , to raczej cięzko by z nami było halo a jakiś namiar mogę prosić na studniarza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smoook 26.06.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kopana ? 300 pln za metr z kręgiem, do tego żwir 80 pln za kubik. witam, wiem,że to było dawno napisane, ale mimo wszystko mogłabym prosić namiary? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarki 30.06.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 proszę o namiary na studniarzy z okolic Wielunia (woj. Łódzkie) - sprawa bardzo pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yanek1 16.04.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam szukam sprawdzonego rzetelnego wykonawcy z okolic Łodz-Pabianice ,dokładnie chodzi o wykopanie wywiercenie studni w miejscowosci Wysieradz Gmina Pabianice.jezeli ktos wie cos to prosze o wszelkie namiary.Z góry Dziekuje i czekam na info. Pozdrawiam Serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 17.04.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam szukam sprawdzonego rzetelnego wykonawcy z okolic Łodz-Pabianice Witaj, z tego co pamietam jak szukalam studniarzy to najtansi byli wlasnie z okolic Łodzi i Warszawy. Wielu z nich obsługiwało województwo swoje ewentualnie sąsiednie. Wrzuc w google studnie wiercone lub glebinowe i dzwon... i tak beda pytac czego konkretnie oczekujesz i jaka studnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irq123 17.04.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam szukam sprawdzonego rzetelnego wykonawcy z okolic Łodz-Pabianice ,dokładnie chodzi o wykopanie wywiercenie studni w miejscowosci Wysieradz Gmina Pabianice.jezeli ktos wie cos to prosze o wszelkie namiary. Z góry Dziekuje i czekam na info. Pozdrawiam Serdecznie. Rajciu, jak szukasz na Pabianice, to masz Panie pod nosem fachowca. 503 012 940 Jan Przewoźny Ja mam wywierconą, woda już leci i z całej obsługi jestem bardzo zadowolony. Zdecdowanie polecam. Nie ma co szukać, czy znajdziesz taniej o 5zł/metr, szkoda czasu. U mnie w dzienniku masz zdjęcia z tej imprezy, tylko niech Cię nie odstarszy ten sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niecha27 19.04.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 witam, mam pytanie czy mozna jakos zbadac przed wierceniem studni na jakiej glebokosci jest pierwsze lustro wody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irq123 19.04.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 witam, mam pytanie czy mozna jakos zbadac przed wierceniem studni na jakiej glebokosci jest pierwsze lustro wody?? Najprościej wypytać okolicznych sąsiadów na jakiej głębokości oni mieli, bo różdżka nie ma wyświetlacza LCD... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfalana 28.04.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 witam wszytskich Czy macie moze namiary na studniarza w okolicach Szamotuł/Wronek/Czarnkowa? POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forumowicz_80 06.08.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ja ponad stowke za metr. a firma to chyba ewewiert.adres o ile dobrze pamietam http://www.ewewiert.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geo-log 07.08.2009 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 witam, mam pytanie czy mozna jakos zbadac przed wierceniem studni na jakiej glebokosci jest pierwsze lustro wody?? Przed wierceniem można zrobić badania elektrooporowe [ moderowano - reklama ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż.Kwiatkowski 07.08.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam! Szukam sprawdzonej i rozsądnej co do płatności ekipy do wykonania studni wierconej z Żywca i okolic.Czy ktoś z Was drodzy forumowicze ma namiary na wykonawcę z którego jest w pełni zadowolony? Pozdrawiam Serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 16.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witam, Mam pytanie do szanownych forumowiczów.Robię głębinową studnię wierconą, odległosc od granicy działki to 7m, od mojego szamba będzie docelowo koło 20 m.W rejonie będzie budowana kanalizacja przez gminę - czy przepisy mówią coś o odległości studni od sieci kanalizacyjnej (na pweno o szambie, idywidualnej oczyszczalni scieków i lokalnego rozsączenia).Drugie pytanie - sąsiad na działce obok jeszcze nie rozpoczął budowy, co jeśli będzie chciał miec przydomową oczyszczalnię ścieków z rozsączaniem blisko granicy z moją działką. Czy fakt, że za płotem ma studnię uniemożliwi mu zrobienie oczyszczalni ścieków bliżej niż 30 metrów od mojej studni? Z góry dzięki z odpowiedzi, Pozdrawiam, Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts