anpiet 09.11.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Wbicie łopaty sierpien 2005 stan surowy listopad 2005 dachówka grudzień 2006 okna marzec 2006 wprowadzanie sierpień 2006 ocieplanie i elewacja lipiec 2007 Stan na dziś na zewnątrz - działka uporządkowana z początkami ogrodu, brama wjazdowa +furka+część ogrodzenia; wewnątrz - dół OK tylko brak tynków w garażu i kotłowni, góra niewykończony jeden z trzech pokoi oraz górna łazienka (ale jest na dole ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 09.11.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Zaczelismy 19 marca br pod koniec maja mielismy dach... Od połowy listopada zaczynamy wykonczeniowke... W marcu czyli roczek od rozpoczecia budowy - planujemy wprowadzke.. Szczegoly w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 09.11.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Jakież będzie zdziwienie jak ktoś napisze że np. w lipcu pierwsza łopata a w sierpniu wprowadzka na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 10.11.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Jakież będzie zdziwienie jak ktoś napisze że np. w lipcu pierwsza łopata a w sierpniu wprowadzka na gotowo na moim osiedlu gość wprowadził się do domu z prefabrykatów - z tego co sąsiad mówił to termin był właśnie taki lub niewiele dłuższy. Domek ok 110m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Sasha bezbłędny avatarek Rozbawił mnie okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 10.11.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Sasha bezbłędny avatarek Rozbawił mnie okrutnie dzięki ale po tych wyborach się zdezaktualizował i wydaje mi się że będę musiał go zmienić na coś nudniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 10.11.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 my zaczęliśmy w kwietniu 2006 r. we wrześniu wprowadziliśmy się z firmą (firma obok domu) ,pół roku niemyślenia i nierobienia niczego po tym maratonie i od lutego zaczęliśmy własnymi siłami czyli sobotami i czasami po godzinach-przeprowadzkę planujemy na Boże Narodzenie tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bociek_waleczny 12.11.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Moja budowa trwała 15 miesięcy - zacząłem z końcem maja 2006 (ściśle przestrzegając terminów technologicznych np. wiązania betonu) i muszę powiedzieć że gdyby nie momentami brak płynności finansowej (wzieliśmy kredyt na budowę stanowiący 1/3 wartości domu i aby uzyskać kolejną transzę kredytu musieliśmy zainwestować na budowie - a zupełnie inaczej to sobie wyobrażałem) a przez co musiałem wyhamowywać ekipy to pewnie skończyłbym na wiosnę 2007 a tak prace budowlane zakończyliśmy w w połowie sierpnia. Pozostaje mi jeszcze trochę wykończeniówki (montaż 5 szt drzwi, terakota w garażu oraz pomalowanie garażu i kotłowni) ale już zamieszkaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts