Krzysztofik 03.02.2007 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Witam. Na "dole " jest link do mojego projektu. Jest tam wykusz, moje miejsce dłuższej realizacji począwszy od fundamentów .Mam koleżankę która twierdzi iż miejsce kominka jest delikatnie mówiąc zbyt sakralne. I wtedy wpadłem na pomysł by te sakralność "wspomoc" witrażami o charakterze świeckim, chodzi o okna przy kominku. Kiedyś robiłem jako hobby witraże i całkiem ładnie mi to wychodziło. Może jakieś opinie znalazłem kilka "obrazków"nie mojego autorstwa http://astilbe.rsl.pl/obrazki/podstrona/oferta/katalog_okna/43.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz_21 04.02.2007 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam! Owszem jest to COŚ, może się podobać, wiem nawet gdzie chciałbym u siebie tego typu witraże. W związku z tym mam pytania - jaka jest trwałość witraży, czy mycie szyb nie odbiera im urody? Jakich producentów farby stosować? Gdzie znaleźć info o tym jak to wykonać? Gdzie kupić oczywiście niedrogo takie farbki. A jak się nie ma inwencji czy są dostępne szablony do witraży? Pozdrawiam Autora tych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts