Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt HURAGAN pracownia MTM STYL (Domy w stylu)

Recommended Posts

• 1 year później...
  • Odpowiedzi 91
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Buduję FRASZKĘ. Jestem na etapie zakończenia pokrycia dachu.

Co do przestrzeni wokół komina to myślę, że to tylko zależy od inwestora,

ponieważ jest tam już mało miejsca nad głową . My zrobimy w tym miejscu pralnię + suszarnię (dodamy jeszcze jedno małe okno dachowe).

Mogę ew. przesłać zdjęcia tych pomieszczeń tj. łazienki i pralni.

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
:lol: tu anton68,witam mamy podobne gusta, jestem na etapie ostatecznej decyzji, chcialem pere malutkich zmian w tym projekcie, rozmawialem z projektantem, chyba cos z tego bedzie, na stronie http://www.mtmstyl. sa zdjecia tego projektu, ktos buduje ten dom ale nie ma namiarow, bede wdzieczny za kazda informacje, pozdrawiam

• 2 weeks później...
:lol: witam do rafała- troche nie mialem czasu na odp. ale teraz to nadrobie, tzn. ja w tym projekcie chcialem przesuniecia wykuszu z kuchni do pokoju goscinnego, na parterze zamiast pomieszczenia gospodarczego dodatkowy pokoj i na gorze pytalem sie projektanta co to jest to slepe pomieszczenie w lazience, czy mozna zostawic tam otwarta przestrzen, ja chcialem tylko takie drobne zmiany wprowadzic, zgode na to dostane gdy zdecyduje sie na kupno proj, jezeli bedziesz mial jakies pytania pisz, mam zdjecia tego domu z internetu, pozdrawiam :lol:

• 2 weeks później...

Cześć anton68 , z pewnych wzgędów niestety musiałem zrezygnować z HURAGANU , to fakt żałuję bo bardzo się mi podobał .Natomiast kupiłem już projekt który także mi się podoba z małymi przeróbkami APS 75 . Jeśli Cię to interesuje można go obejrzeć na stronie , i tu link: http://www.archi-projekt.com.pl/ramka_projekty.htm

Aczkolwiek bardzo dziękuję za pamięć i odpowiedz . W HURAGANIE boję się , że niski dach zabierze mi dużo powierzchni poddasza a symulacja na kompie podniesienia o trzy pustaki stworzyła potwora .

Pozdrawiam[/url]