Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOLOROWE INSPIRACJE - wnętrza w bieli

cora

Recommended Posts

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja mam białą kuchnię - znaczy meble - z lakierowanego mdf - nie zauwazyłam żeby wymagały ode mnie większej uwagi niz dotychczasowe (kremowe czy drewniane) - gdybym mogła wszystko bym wybieliła :wink: (dąb na podłogach mam bielony) będą białe rolety, dodatki...

potwierdzam, tez mam biały lakierowany mdf i jest super, biel we wnętrzach jest super, polecam serdecznie, a argumenty typu ze trzeba sprzatac nie trafiaja do mnie, przy ciemnych wnętrzach trzeba sprzątaći i przy każdych innych :) tak samo, pzodrawiam

B.

• 6 months później...
  • 2 weeks później...

U mnie co prawda nie są czysto białe, ale może coś podpatrzysz. Zapraszam do dziennika, bo nowszych zdjeć niestety jeszcze nie zrobilam.

Jedna jest w zasadzie w odcieniach szarego, ale na ścianie jest najjaśniejsza płytka z serii, prawie biała. Druga łazienka jest biała, tyle że dodalam nieco koloru tu i ówdzie. Teraz, już bardziej zadomowione i przytulne wyglądają bardzo fajnie. lubię takie jasne łazienki :)

Hej!

Bardzo ładne białe płytki z elementem dekoracyjnym w postaci wytłaczanych kwiatków ma Cersanit, seria Euforia. Szkopuł w tym, że podłogowe są tylko w kolorze niebieskim, zielonym, różowym i brązowym. Ale można na podłogę dobrać coś innego, jeśli chcesz również białą.

Powodzenia w poszukiwaniach;-)

Ewelina T.

• 1 year później...
Wprawdzie białe na wysoki połysk mam tylko górne szafki w kuchni i to dopiero 1,5 roku (jeszcze nie zżółkły :D) ale są o wiele lepsze w utrzymaniu czystości niż ciemne (dolną zabudowę mam wenge) W salonie też będę miała białe meble na wysoki połysk (na razie mam tylko stół i ławę, a najlepsze w nich jest to, że kurz widać tylko jak sie spojrzy pod odpowiednim kątem :D)