79mirka 18.07.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A tu dla odmiany, pomysl dla dziecka i to laczony z pomaranczowym. http://images26.fotosik.pl/31/3400957fe3fec8f5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babeczkaa 19.07.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 ja mam białą kuchnię - znaczy meble - z lakierowanego mdf - nie zauwazyłam żeby wymagały ode mnie większej uwagi niz dotychczasowe (kremowe czy drewniane) - gdybym mogła wszystko bym wybieliła (dąb na podłogach mam bielony) będą białe rolety, dodatki... potwierdzam, tez mam biały lakierowany mdf i jest super, biel we wnętrzach jest super, polecam serdecznie, a argumenty typu ze trzeba sprzatac nie trafiaja do mnie, przy ciemnych wnętrzach trzeba sprzątaći i przy każdych innych tak samo, pzodrawiam B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 11.02.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 podaje link do blogu o czarno-białych wnętrzach: http://www.blackandwhitedelight.com/ ku inspiracji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 19.02.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Szukałam, szukałam i nic. Beże są, szare są, kolorowe są, a co z białymi? Biorę się właśnie za drugą łazienkę.. Pierwsza szara jest męska z prysznicem. Moja ma być biała i z wanną pod skosem. Czasu mało, bo gdzieś będzie trzeba dziecko kiedyś kąpać Liczę na Wasze inspiracje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.02.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 U mnie co prawda nie są czysto białe, ale może coś podpatrzysz. Zapraszam do dziennika, bo nowszych zdjeć niestety jeszcze nie zrobilam. Jedna jest w zasadzie w odcieniach szarego, ale na ścianie jest najjaśniejsza płytka z serii, prawie biała. Druga łazienka jest biała, tyle że dodalam nieco koloru tu i ówdzie. Teraz, już bardziej zadomowione i przytulne wyglądają bardzo fajnie. lubię takie jasne łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 19.02.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Hej!Bardzo ładne białe płytki z elementem dekoracyjnym w postaci wytłaczanych kwiatków ma Cersanit, seria Euforia. Szkopuł w tym, że podłogowe są tylko w kolorze niebieskim, zielonym, różowym i brązowym. Ale można na podłogę dobrać coś innego, jeśli chcesz również białą. Powodzenia w poszukiwaniach;-) Ewelina T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.02.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Tu są jakieś białe: http://forum.muratordom.pl/budujacy-potrzebujacy-pomysly-na-urzadzanie-wnetrz,t58865-1860.htm Może coś wpadnie w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 19.02.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Tu też jest parę:http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,74406642.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 20.02.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 http://www.hot.jpg.pl/54789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 20.02.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Majolika z Tubądzina ma ładne białe płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekZ1719503286 28.02.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witam Jestem na etapie wyboru kuchni. Bardzo podobają mi się białe na wysoki polysk, ale boję się, że będzie się bardzo brudzić i szybko pożółknie. Może ktoś już jest użytkownikiem takiej kuchni i mi coś doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 28.02.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Wprawdzie białe na wysoki połysk mam tylko górne szafki w kuchni i to dopiero 1,5 roku (jeszcze nie zżółkły ) ale są o wiele lepsze w utrzymaniu czystości niż ciemne (dolną zabudowę mam wenge) W salonie też będę miała białe meble na wysoki połysk (na razie mam tylko stół i ławę, a najlepsze w nich jest to, że kurz widać tylko jak sie spojrzy pod odpowiednim kątem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RudolfS 28.02.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 podejrzewam, ze zalezy to tez od firmy i jakosci rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 28.02.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Było już o białych kuchniach na forum - poszukaj. Ja mam białą na wysoki połysk i od jej zamontowania w listopadzie w ogóle jej nie myłam Tzn. oprócz kilku strategicznych miejsc przy zlewie i przy blacie roboczym (zachlapnięcia przecieram zwyczajną szmatką i tyle). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mDom 01.03.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Biel jest modna we wnętrzu. To właściwy kierunek narzucony przez Włochów na zeszłorocznych targach. Jeśli ten kolor to tylko w macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 01.03.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 a dlaczego w macie akurat? (wszyscy teraz mają polysk)- juz niemodny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 01.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 ja za kilkanaście dni własnie będę miała biel w połysku, myslę, że nie będzie zle a w macie biel... hmm.. jakoś mi nie podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mDom 02.03.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 mi podoba się mat w bieli.... połysk jak najbardziej jest b.dobrym wyborem, w wykonaniu jest droższy ale prezentował też będzie się okazale. Ps. co kto lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 02.03.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Hej, ja własnie robie sobię teraz kuchnie w macie, oczywiście biel:) --> Zapraszm do mojego dziennika w którym są juz zdjęcia projektu białej kuchni Pozdrawiam, WK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 02.03.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Użytkuję białą matową 19 lat. Zżółkła tylko ta szafka na okapem - mam gazową kuchenkę. Utrzymanie czystości białych szafek dla mnie bezproblemowe. Nie ukrywam, że była droga, więc to od jakości zależy komfort użytkowania i wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts