KrzysiekZ1719503286 03.03.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Zetka Czy mogłabyś zamieścić zdjęcia swojej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula- 07.07.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Witam, Nie widziałam podobnego tematu (jeśli jest proszę o przekierowanie) a jestem przed wyborem płytek do łazienki, kuchni i holu. Bardzo podobają mi się jasne podłogi i pasują do mojego zamysłu urządzenia domu ( szarość , jasny beż, biel i trochę czerni). Czy takie białe podłogi wyglądają tylko ładnie na zdjęciu? Proszę użytkowników białego/jasnego gresu o podpowiedzi. Chciałabym się upewnić w wyborze lub definitywnie powiedzieć nie-teraz jestem w kropce. Załączam parę inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiRi81 12.02.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Pozwolę sobie odkopać wątek... Mam białe ściany i podłogi w całym mieszkaniu, ale drzwi i meble planuję w jakimś ciemnym drewnie (typu wenge). Niedawno naszła mnie myśl, aby również listwy przypodłogowe zrobić w ciemnym kolorze. Może ktoś ma w swoich zasobach albo natknął się na jakieś zdjęcie z taką opcją? Sporo szukałem, ale nie znalazłem nic podobnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts