Monika Seba 03.02.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 jak bardzo musza być oddalone, żeby z nich wygodnie korzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 03.02.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Odległość w osi WC i bidetu 90 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 03.02.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Od rantu miski do rantu bidetu min. 30 cm, ale nie ma co się rozpedzać ponieważ zbyt "rozstrzelone" nie będą wyglądały dobrze. Miska/Bidet: szekorość ceramiki z reguły do 40cm max i odstęp nie powinien być większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 03.02.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Odległość bocznych krawędzi bidetu od ściany, lub sedesu można łatwo określić siadając na krześle przodem do oparcia i mierząc odległość między zewnętrznymi krawędziami kolan. Wypada dość dużo.Był kiedyś wątek p.t. Jak siada się na bidecie ? Przodem czy tyłem?Odpowiedź : W zależności od tego co chce się umyć ( i to niezależnie od płci).Któryś z forumowiczów stwierdził też, że bidet jest mu potrzebny, bo świetnie się w nim myje zabłocone kalosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 03.02.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Żona moje kolegi arumentuje nieco inaczej, ale w podobnym tonie: "... Waldziu lubi sobie latem nogi, po robocie umyć, a po za tym to ładnie będzie wyglądać..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.02.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 znam też pewnego wilczura, który bidetu używa jako wodopoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 05.02.2007 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 05.02.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Ach te śliczne oczy. Ale o czym tu mówilismy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 05.02.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Te odleglości znajdziesz tuhttp://www.kolo.com.pl/941.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Upchnąłem bidet między sedesem a umywalką.Odległość między bidetem a sedesem wynosi mniej niż 10 cm i nie ma najmniejszych problemów w korzystaniu z bidetu lub sedesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 06.02.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Upchnąłem bidet między sedesem a umywalką. Odległość między bidetem a sedesem wynosi mniej niż 10 cm i nie ma najmniejszych problemów w korzystaniu z bidetu lub sedesu. jak sprawdzalismy sami to 30 wydaje sie optimum (miedzy krawedziami), 10cm troche wasko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi_ngwinek 06.02.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 u nas jest 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.02.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Należałoby by zrobić taki odstęp, aby nie dało rady usiąść na obu muszlach, należałoby wziąść przy tym pod uwagę możliwość zrobienia szpagatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.02.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Albo korzystamy z bidetu albo z sedesu,postawcie je obok siebie i wypróbujcie jaka odległość jest optymalna.Mając do wyboru albo brak bidetu, albo bidet tuż przy sedesie wybrałem tą drugą opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 06.02.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 znam też pewnego wilczura, który bidetu używa jako wodopoju sam sobie wodę odkręca? mój kot za to pije z sedesu - palant - razem z tym co spływa z kostki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.02.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mój kot za to pije z sedesu - palant - razem z tym co spływa z kostki .... Hahahahahahahaahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 06.02.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mój kot za to pije z sedesu - palant - razem z tym co spływa z kostki .... Hahahahahahahaahahahah powaga, jakbym nie wiedział to bym nie uwierzył. Może uzależnił się od kostki zapachowo-dezynfekującej (waleriany na pewno tam ni ewlewam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 06.02.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mój kot za to pije z sedesu - palant - razem z tym co spływa z kostki .... moja kotka robi to samo, leci do muszli jak oparzona jak słyszy, ze wodę się spuszcza, poza tym pije też wodę z miski z namoczonym praniem, na początku ją goniłam bo sie bałam, że mi zejdzie po tych chemikaliach ale widać tego jej potrzeba do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 06.02.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 jejku, aż boję się sprawdzić co robi moja 13-letnia kotka, która większość życia spędziła pałętając się po domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 06.02.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mój kot za to pije z sedesu - palant - razem z tym co spływa z kostki .... moja kotka robi to samo, leci do muszli jak oparzona jak słyszy, ze wodę się spuszcza, poza tym pije też wodę z miski z namoczonym praniem, na początku ją goniłam bo sie bałam, że mi zejdzie po tych chemikaliach ale widać tego jej potrzeba do życia Kurcze, człowiek co rusz zostaje zaskoczony, myślałem że tylko mój kot przybłęda ma walnięte .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts