moobik 26.05.2003 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 podkłady kolejowe pochodzace z demontarzu wyselekcjonowane stan bardzo dobry idealnie najdają sie do ogrodu (dzieki impregnacji ) wiecej informacji dotyczcych finalizacji tranaskcji lub ustalenia sposobu transportu tel 609856432 prosic Wladka przypominam ze 1 sztuka podlkadu wazy około 70 kg i ma okolo 250 cm długosci zdjecia podkladow dostepne tu [ Ta wiadomość była edytowana przez: moobik dnia 2003-05-26 23:49 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BW 15.07.2003 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 czy aktualna jest jeszcze sprawa podkładów kolejowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.07.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 BW - nie wiem w jaki celu chcesz kupić podkłady ale radzę głęboko zastanowić sie przed podjęciem decyzji o zakupie.Było już o tym na forum.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BW 15.07.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 chciałam wyłożyć nimi podjazd do garażu. (brak kasy - sądzę że wyniesie to taniej niż kostka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 15.04.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 czy z tymi podkładami to jeszcze aktualne? Chętnie kupiłbym podkłady, ale nie takie długie... Mieszkam w okolicach Grodziska Maz.Wowka co masz przeciwko podkładom kolejowym? Słyszałem, że w pobliżu wody owszem, nie należy ich stosować...PozdrawiamPearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krotosz 03.05.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 Jestem zainteresowany zakupem, proszę o podanie ceny, ewentualnie kosztów transportu w okolice PoznaniaKrotosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 04.05.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Pearl, ja kupiłam podkłady na ul. Trakt Lubelski nr chyba 43. Trochę daleko, druga stronw Wa-wy. 2 tyg. temu były po 30 zł. Co do wymiaru to chyba wszystkie podkłady mają dł. 2,5 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 27.05.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Witam,Jolka dzwoniłem pod 913 i nijak nie udało mi się zlokalizować adresu, telefonu itd. sprzedawcy podkładów na Ulicy Trakt Lubelski 43. Może masz jakiś dokładniejszy namiar...? Proszę to dla mnie b.ważne. Poratuj ...sąsiada. Mieszkam w Kuklówce k/Grodziska Maz., więc w sumie niedaleko. Pozdrawiam i proszę o pomoc.Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 27.05.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 .....Wowka co masz przeciwko podkładom kolejowym? Słyszałem, że w pobliżu wody owszem, nie należy ich stosować... Pozdrawiam Pearl Proszę, oto stary wątek http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2477&highlight=podk%B3ady Niemniej są ludzie którym to nie przeszkadza. Kwestia wyboru. Także pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 28.05.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Pearl, pomyliłam numer ulicy , to jest 143. Numery tel. podałam Ci na priva. Trochę z opóźnieniem, ale korzystam z Internetu tylko w pracy. Mam nadzieję, że dotrą do Ciebie, bo coś ostatnio szwankuje w poczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts