magda9976 11.08.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Szukałam i niestety nie znalazłam żadnej informacji na forum dotyczącej projektu Galaktyka. Chyba dlatego, że jest stosunkowo nowy. http://www.dobredomy.pl/?id_project=66 co wy na to? Mnie się osobiście bardzo podoba środek i nawet spełnia wszystkie nasze wymogi, ale martwie sie, że bryła trochę skomplikowana co zapewne może boleć po kieszeni. Każda wasza uwaga będzie dla mnie bardzo cenna Pozdr.Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JakubW 05.04.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Napiszcie co sądzicie o tym projekciehttp://www.dobredomy.pl/?id_project=66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 05.04.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Szkoda, że wymiary poddasza są podane "po podłodze" a nie wg powierzchni użytkowej - więcej byłoby wiadomo o metraży na górze. Co do projektu to nie specjalnie mi sie podobają te wszystkie okrągłości, bo podrażają niepotrzebnie budowę. Poza tym łazienka na dole a zwłaszcza spiżarnia jest trochę mała. Pomieszczenie gospodarcze dziwnie wygląda tak w środku domu i nie podoba mi się ten korytarz, który prowadzi do łazienki i gabinetu. Ale dla mnie najbardziej brakuje garderoby - bo żona musi gdzieś trzymać miliony ciuchów Aaa i zrezygnowałbym z drugiego balkonu. Poza tymi "drobiazgami" moim skromnym zdaniem jest OK.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 05.04.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 O Manuela!!!! Witam Nie uważam, żeby łazienka na dole była za mała kibel, umywalka, natrysk - 4,5m jest ok... to samo ze spiżarnią Nie podoba mi się za to łazienka na górze, po odjęciu skosów będzie niewielka... a dochodzi jeszcze przebiegający przez nią ciąg pieszy;-) relacji strych - hall Pozatym chyba wszystko ok... oczywiście pod warunkiem, że ścianka kolankowa sięga wyżej niż do jajek A tak wogóle to myślałem, że moda na manuelopodobne domy już minęła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiekmirek 20.04.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 a dla mnie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danusia1 28.07.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witam. Ciekawa jestem czy zdecydowałaś się na budowe Galaktyki. Mnie ten dom także się podobna. Jeśli jeszcze zaglądasz na forum to daj odpowiedź.Z góry dziękuję.Pozdrawiam. Danusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 03.02.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 cześć. Bardzo podoba mi się projekt galaktyka III (bez garażu) http://www.dobredomy.pl/?id_project=64&infopage=1 , dziwi mnie jego mała "popularność". A właśnie przed zakupem projektu chciałabym dowiedzieć się jak najwięcej o tym domu. Interesuje mnie jakich przeróbek dokonaliście, z jakich materiałów budowaliście ściany, jaki dach. Jaki jest faktyczny koszt stanu surowego zamkniętego. Bardzo prosiłabym o zdjęcia z realizacji, jeżeli takie posiadacie, może być na maila [email protected] Ja zastanawiam się nad zamianą okienek okrągłych na kwadratowe i rezygnacją z okna w gabinecie na parterze (elewacja boczna) oraz okna dachowego z tej samej strony - i tak jest to u mnie pólnoc więc zysk światła niewielki. Chciałabym też "zamknąć" kuchnię. No i chyba najważniejsze - przystosować dom do wentylacji mechanicznej z odzyskiem ciepła.Proszę o wasze opinie i doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia151 11.08.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Szukam osoby która pobudowała lub jest w trakcie budowy domu o nazwie GALAKTYKA .Jeśli byłaby taka możliwość to bardzo chciałabym go obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kujurek 15.08.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Witam serdecznie i zapraszam na forum pod tym adresem http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=84060&postdays=0&postorder=asc&start=0 Kilka obrazków z budowy jest także w moich galeriach zdjęć.Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzmona 08.10.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 SZUKAM OSÓB KTÓRE BUDUJĄ TEN PIĘKNY DOMEK W OKOLICACH WARSZAWY. CHCIAŁABYM OBEJRZEĆ DOM W REALU mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomotom 02.01.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 czy ktoś jest mi w stanie doradzić coś na temat projektu galaktyka 1 lustrzane odbicie chodzi mi dokładnie o podpiwniczenie domek ma sie znajdować w krakowie. jakiegoś sprawdzonego projektanta (nie koniecznie drogiego) i chętnie jak ktoś ma taki domek bym go zobaczył w realu nie koniecznie w środku tylko z zewnątrz chętnie poznam mankamęty Wszystkiego dobrego w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts