monika7702 03.02.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Witam serdecznie!! Chciałam zapytać, czy ktoś budował dom na podstawie projektu LK&518, ponadto czy wiecie , czy firma LK Projekt z Krakowa posiada lustrzane odbicia projektów podstawowych. Za cenne informacje dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 04.02.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Ja buduję lustrzane odbicie, LK&512 z pracownią i projektem w odbiciu lustrzanym nie miałam kłopotu. Tylko zwróć uwagę na wentylację w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtusia 24.05.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam, czy ktoś buduje dom wg projektu LK& 518. Proszę o kontakt. Jestem z Wrocławia Wojtusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dom i ogród w lesie 15.07.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Zbudowałam dom wg projektu LK&518 i jestem baaardzo zadowolona. Projekt mam lustrzany i został poddany kilku drobnym zmianom. Jest idealny, bardzo funkcjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts