jmiekinski 27.05.2003 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 WitajcieProszę o dobrą radę, chcę załozyc okno dachowe gdzie krokwia ma 80 cm szerokosci i nie mogę znaleź okna które pasowałoby pod ten wymiar. Przyjmuje się że okno dachowe powinno być mniejsze od otworu o 5cm. Czyli w tym przypadku miałoby mieć 74-75cm. W sprzedazy są okna o szer.78cm lub 66cm. Co mam zrobić ?1. czy można założyć okno o szer.66 cm2. czy znacie jakiegoś producenta który w standarcie ma taką szer.75cm3. może zwezić krokwie Proszę o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdek 12.06.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 hejka...skonsultuj się z architektem, ale w/g mnie będziesz mógł zastosować tzw wymian, poszerzający otwór pod wymażone okno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 12.06.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Roto mają 75cm , a zdaje się, że 78 też ludziska w 80cm mieścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts