Annaanna2015 06.01.2019 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Witam, mam problem z woda ciepła ponieważ śmierdzi szambem. Niestety woda ciepła mino założonego filtru na odżelazienie śmierdzi oraz ma kolor żółtawy . Zimna woda jest ok. Woda zimna podgrzana w garnku nie śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 07.01.2019 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Wygrzej wysoko zbiornik - może to legionella . Albo stary zardzewiały zbiornik - w tedy do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 07.01.2019 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 http://kotly.pl/nieprzyjemny-zapach-wody-z-kranu-jak-temu-zaradzic/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annaanna2015 07.01.2019 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Zbiornik jest nowy, wymieniony tydzień temu. Wężownice w zbiorniku mam higieniczne a do tego brak anody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek17 07.01.2019 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Zbiornik jest nowy, wymieniony tydzień temu. Wężownice w zbiorniku mam higieniczne a do tego brak anody. Spróbuj przegrzać zbiornik i jeśli to pomoże to raczej oznacza bakterie. Jeśli nie pomoże to może być po prostu zanieczyszczenie organiczne, których odżelaziacz nie usuwa. Masz wyniki badań wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts