polek2 21.03.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Pytanko do wszystkich, ile płacicie za stan surowy otawarty? Mamy na razie oferty od 58.000 do 81.000 (z dachówką, orynnowaniem itd). Ceny jak z bumu budowlanego, a dziwnym trafem wszysycy mogą zaczynać od marca. Czekamy na jeszcze kilka wycen i zobaczymy co z tego wyjdzie. Espa Ale te ceny to chyba za sama robocizne?? I od razu pytanko do forumowiczow ile za stan surowy zamkniety z materialami moze jakies orientaccyjne cenki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika70 18.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam w gronie budujacych Tyberiusza. my kupilismy projekt miesiac temu a moze i dwa, czas pedzi i zaczynamy budowe w krotce. Jak tylko dostaniemy pozwolenie. Czy ktos juz moze pochwalic sie domem wewnatrz? wszyscy chwala sie co zmienili w projekcie a ja chce dom zobaczyc w srodku. Dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 05.08.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzień Dobry. InteresujE mnie dosłownie wszystko na temat tego projektu i budowy:))) chcialam sie wogole zorientowac bo widziałam w projekcie na tej stronce http://projekty.dom.pl/da_tyberiusz.htm ,że wartość ogółem wynosi ; 328 400,00 i o to moje pytanie teraz czy wie ktoś czy np. uda mi się za 150tys zrobić go czy będzie problem ?? to zależy jaka firma buduje dom?? yhm bardzo bym prosiła o jakąkolwiek odpowiedz na ten temat na gg (podaje) 46 59 705 albo na emaila [email protected] gdyż mogę nie zaczęsto wchodzić tu z góry dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamac 20.08.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam wszystkich czy ktos juz postawił Projekt TYBERIUSZ? i czy moze gdzies w Trojmiescie prosze o odpowiedz baldzo mi zalezy to moj tel 502655639 prosze napisa sms a oddzwonie. pozdrawiam Krzysiek lub prosze odpisac na miala: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamac 24.08.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 witam ponownie juz nik nie buduje TYBERIUSZA??? był bym wdzieczny zeby ktos odpisał ?i czy ktos jest z Trojmiasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz37 14.10.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam, Od wielu miesięcy nie mogę zdecydować się na projekt domu, miałem kilku kandydatów, a ostatnim jest Tyberiusz (dwustanowiskowy garaż). Każdy z Was wie, że ciężko podjąć tak ważną decyzję patrząc tylko na rysunki z internetu, dlatego niezmiernie zależy mi, żeby móc chociaż przez chwilkę obejrzeć jak to wygląda na żywo. Rozpaczliwie poszukuję więc budowanego w woj. mazowieckim Tyberiusza - im bliżej Warszawy tym lepiej, aczkolwiek chętnie podjadę kilkadziesiąt km żeby tylko móc obejrzeć ten projekt w trakcie (najchętniej z co najmniej więźbą dachową) lub zrealizowany. Będę niezmiernie wdzięczny za pomoc. PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka2205 14.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 No i stało się! Dzisiaj odebraliśmy projekt Tyberiusza z pojedynczym garażem. Jesteśmy pełni obaw (kasa, czas siły...), ale.....do odważnych świat należy. Dużo jeszcze formalności prze nami, ale gaz już "się załatwia", prąd też. Marzę o tym aby Wigilię 2009 zrobić we własnym Tyberiuszku... Mam nadzieję. że grono Tyberiuszków będzie się powiększać i no i nasze forum nabierze kolorów aneczka2205 my będziemy się budować w okolicach Słupska, także mamy niedaleko! Witam po dość długim czasie ale wytrwaliśmy przy naszym projekcie i z radością oświadczamy mamy projekt w ręce zaczynamy na wiosne 2010 nareszcie Espa jak daleko jesteście może jakieś zdjęcia na priv a najlepiej zobaczyłabym w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka2205 23.10.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Co tu taka cisza?? Nikt już nie buduje?? zrrsztą galeria budowy Tybeiuszów też wieje pustkami a szkoda bo to domek który warto pokazać. Puki co ja niedługo zamieszcze zdjęcia działki bo budowa rusza na wiosne 2010 Pozdrawiam tą CISZE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandra.t 07.03.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witamy wszystkich Wraz z mężem również chcemy budować w przyszłości (2010-2011)Tyberiusza Dosłownie zachorowaliśmy na niego, ale przed podjęciem tak ważnej decyzji o zadłużeniu się na całe życie chcemy najpierw zorientować się nad kosztami, które są najważniejsze. Mamy WIELKĄ prośbę do osób, które są w trakcie budowy, albo już wybudowali, żeby (jeśli to nie problem) podali na forum następujące koszty: 1. stan zerowy 2. stan surowy otwarty 3. stan surowy zamknięty 4. koszty instalacji 5. wykończenie (tynki i posadzki) 6. jakie zmiany (bo od tego zależy jak to wpłynęło na koszty) Z góry bardzo dziękujemy osobom, które odpiszą. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegrz1719506832 22.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam jestem na etapie załatwiania PnB Tyberiusz jest projektem jak na razie dla mnie najlepszym byłbym wdzięczny gdyby ktoś z Państwa pozwolił obejrzeć Tyberiuszka w okolicach Krakowa , Kielc mieszkam w okolicach Miechowa pozdrawiam e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 02.05.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 hejmy tez wybralismy ten projekt (z tysiecy innych) i czekamy na zakonczenie calej papierologi a potem do roboty;)mam pytanko czy ktos jest moze z lubuskiego i mogłby pokazac nam swojego tyberiusza na zywo??bardzo bysmy byli wdziecznipozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 05.05.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 My również wybraliśmy Tyberiusza, z garażem dwustanowiskowym. Będziemy budować się na Śląsku. Będę wdzięczna z możliwość zobaczenia domu na żywo, najalepiej w woj. śląskim, opolskim lub małopolskim. Proszę pisać na maila [email protected]. Dziękuję z góry i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaceq 21.05.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witam Jestem na etapie wyboru projektu. Zainteresowałem się Dandysem 1 i Tyberiuszem. Mam pytanko odnośnie Tyberiusza, czy ktoś instalował w nim piec CO na paliwo stałe lub 2 piece jeden gazowy a drugi na paliwo stałe ? Chyba troszkę wąska jest ta kotłownia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nestoranto 29.05.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 (edytowane) Witam.Właśnie z żoną też zastanawiamy się nad kupnem tego projektu. Jest może ktoś z Piotrkowa Tryb. lub okolic kto buduje lub może wybudował ten dom? Będę bardzo wdzięczny za kontakt Edytowane 29 Maja 2011 przez Nestoranto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts