Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pytanko do wszystkich, ile płacicie za stan surowy otawarty?

Mamy na razie oferty od 58.000 do 81.000 (z dachówką, orynnowaniem itd). Ceny jak z bumu budowlanego, a dziwnym trafem wszysycy mogą zaczynać od marca. Czekamy na jeszcze kilka wycen i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Espa

Ale te ceny to chyba za sama robocizne?? I od razu pytanko do forumowiczow ile za stan surowy zamkniety z materialami moze jakies orientaccyjne cenki. Pozdrawiam

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 133
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam w gronie budujacych Tyberiusza. my kupilismy projekt miesiac temu a moze i dwa, czas pedzi i zaczynamy budowe w krotce. Jak tylko dostaniemy pozwolenie.

Czy ktos juz moze pochwalic sie domem wewnatrz? wszyscy chwala sie co zmienili w projekcie a ja chce dom zobaczyc w srodku.

Dzieki z gory

• 2 months później...

Dzień Dobry.

InteresujE mnie dosłownie wszystko na temat tego projektu i budowy:)))

chcialam sie wogole zorientowac bo widziałam w projekcie na tej stronce

http://projekty.dom.pl/da_tyberiusz.htm

,że wartość ogółem wynosi ;

328 400,00

i o to moje pytanie teraz czy wie ktoś czy np. uda mi się za 150tys zrobić go czy będzie problem ??

to zależy jaka firma buduje dom??

yhm bardzo bym prosiła o jakąkolwiek odpowiedz na ten temat na gg (podaje) 46 59 705 albo na emaila [email protected]

gdyż mogę nie zaczęsto wchodzić tu z góry dziękuje!

:D :D :D :D :D :D

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Witam,

Od wielu miesięcy nie mogę zdecydować się na projekt domu, miałem kilku kandydatów, a ostatnim jest Tyberiusz (dwustanowiskowy garaż). Każdy z Was wie, że ciężko podjąć tak ważną decyzję patrząc tylko na rysunki z internetu, dlatego niezmiernie zależy mi, żeby móc chociaż przez chwilkę obejrzeć jak to wygląda na żywo. Rozpaczliwie poszukuję więc budowanego w woj. mazowieckim Tyberiusza - im bliżej Warszawy tym lepiej, aczkolwiek chętnie podjadę kilkadziesiąt km żeby tylko móc obejrzeć ten projekt w trakcie (najchętniej z co najmniej więźbą dachową) lub zrealizowany. Będę niezmiernie wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam

Łukasz

No i stało się! Dzisiaj odebraliśmy projekt Tyberiusza z pojedynczym garażem.

Jesteśmy pełni obaw (kasa, czas siły...), ale.....do odważnych świat należy.

Dużo jeszcze formalności prze nami, ale gaz już "się załatwia", prąd też.

Marzę o tym aby Wigilię 2009 zrobić we własnym Tyberiuszku...

Mam nadzieję. że grono Tyberiuszków będzie się powiększać i no i nasze forum nabierze kolorów :-)

aneczka2205 my będziemy się budować w okolicach Słupska, także mamy niedaleko!

Witam po dość długim czasie ale wytrwaliśmy przy naszym projekcie i z radością oświadczamy mamy projekt w ręce zaczynamy na wiosne 2010

nareszcie

Espa jak daleko jesteście może jakieś zdjęcia na priv

a najlepiej zobaczyłabym w realu

• 2 weeks później...
  • 4 months później...

Witamy wszystkich :)

Wraz z mężem również chcemy budować w przyszłości (2010-2011)Tyberiusza Dosłownie zachorowaliśmy na niego, ale przed podjęciem tak ważnej decyzji o zadłużeniu się na całe życie chcemy najpierw zorientować się nad kosztami, które są najważniejsze. Mamy WIELKĄ prośbę do osób, które są w trakcie budowy, albo już wybudowali, żeby (jeśli to nie problem) podali na forum następujące koszty:

1. stan zerowy

2. stan surowy otwarty

3. stan surowy zamknięty

4. koszty instalacji

5. wykończenie (tynki i posadzki)

6. jakie zmiany (bo od tego zależy jak to wpłynęło na koszty)

Z góry bardzo dziękujemy osobom, które odpiszą.

Pozdrawiamy

• 1 month później...
Witam jestem na etapie załatwiania PnB :) Tyberiusz jest projektem jak na razie dla mnie najlepszym byłbym wdzięczny gdyby ktoś z Państwa pozwolił obejrzeć Tyberiuszka w okolicach Krakowa , Kielc mieszkam w okolicach Miechowa :) pozdrawiam e-mail [email protected]

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 year później...