ciku 04.02.2007 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Domyslam się, że jak juz powstana to nie ma zadnego sposobu na to by je usunąć , a wygladaja szkaradnie. Niestety we wszystkich mieszkaniam w jakich mieszkałam prędzej czy póżniej pojawiały się. Jak tego uniknąć? Czy może teraz są jakieś piekarniki nowszej generacji, robione tak, że nic nie ma prawa dostac sie pomiędzy szybki i zrobic taki paskudny zaciek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 tez jestem ciekawa ja odkrecam szybe i czyszcze ja od srodka (nie jest to zbyt skomplikowane zajecie nawet dla kobiety ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.02.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ja swoją też rozkręcam, żeby wyczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 04.02.2007 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ja sU mnie sie nie da rozkręcićwoją też rozkręcam, żeby wyczyścić Ale u mnie się nie da rozkręcić...Jakos zgrzana jest i na uszczelce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ja sU mnie sie nie da rozkręcićwoją też rozkręcam, żeby wyczyścić Ale u mnie się nie da rozkręcić...Jakos zgrzana jest i na uszczelce. po wewn. stronie drzwiczek powinny byc srubki , ktore umozliwiaja demontaz szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.02.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 a jaki masz piekarnik?? może faktycznie Twój jest nierozbieralny frosch, u mnie po wew stronie nie widac śrub więc to może być też mylące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 a jaki masz piekarnik?? może faktycznie Twój jest nierozbieralny frosch, u mnie po wew stronie nie widac śrub więc to może być też mylące wiec jak rozkrecasz ? to mozliwe , bo ja mam dosc stary piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.02.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 żabko, pytałam autorkę wątku jaki ma piekarnik (bo to ona nie może go rozkręcić ) ja mam electroluxa a śrubki mam na dolnym rancie drzwiczek, nie widać ich jak się je otworzy wyjmuję je z zawiasów żeby odkręcić owe ukryte śrubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 04.02.2007 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 żabko, pytałam autorkę wątku jaki ma piekarnik (bo to ona nie może go rozkręcić ) ja mam electroluxa a śrubki mam na dolnym rancie drzwiczek, nie widać ich jak się je otworzy wyjmuję je z zawiasów żeby odkręcić owe ukryte śrubki Ja mam Frigidaire - w Polsce ich chyba nie ma. Tak czy siak śrub żadnych nie widać. Myślałam ze teraz może robia jakieś nowoczesne extra szczelne, że nic nie ma prawa się tam dostać ani rozszczelnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 żabko, pytałam autorkę wątku jaki ma piekarnik (bo to ona nie może go rozkręcić ) ja mam electroluxa a śrubki mam na dolnym rancie drzwiczek, nie widać ich jak się je otworzy wyjmuję je z zawiasów żeby odkręcić owe ukryte śrubki wiem , ze bytalas autora bylam tylko ciekawa , gdzie ty masz te sruby na tym forum mozna sie wszystkiego dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 żabko, pytałam autorkę wątku jaki ma piekarnik (bo to ona nie może go rozkręcić ) ja mam electroluxa a śrubki mam na dolnym rancie drzwiczek, nie widać ich jak się je otworzy wyjmuję je z zawiasów żeby odkręcić owe ukryte śrubki Ja mam Frigidaire - w Polsce ich chyba nie ma. Tak czy siak śrub żadnych nie widać. Myślałam ze teraz może robia jakieś nowoczesne extra szczelne, że nic nie ma prawa się tam dostać ani rozszczelnić... ciekawa jestem jak to jest z tymi piekarnikami z potrojna szyba (wiem , ze zewnetrzna szyba sie nagrzewa , ale musi tam wobec tego jakas proznia byc , wiec nie da rady rozkrecic , no i szcelna musi byc , wiec z zaciekami chyba tez nie problemu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.02.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ja mam właśnie drzwi piekarnika 3- szybowe dwie są ze sobą zespolone i nic się tam nie wleje, natomiast ta trzecia zewnętrzna nie jest zespolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts