Vinga 04.02.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam wszystkich! Od dłuższego czasu czytam forum, a teraz postanowiłam wreszcie się zalogować - bo po mozolnych dwóch miesiącach poszukiwań wybraliśmy projekt, zatem będzie o czym pisać Jest nas czwórka - ja, mąż i dwie córeczki (10 m-cy i 2 lata i 8 m-cy). Mieszkamy w Poznaniu, ale mamy nadzieję najdalej za dwa lata przeprowadzić się do pobliskich Kamionek. Będziemy budować Cyprysa z Horyzontów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.02.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witamy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.02.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam i pozdrawiam pyrlandię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 04.02.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam !! Pozdrowienia z Wągrowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 04.02.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam !! Pozdrowienia z Wągrowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.02.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witam ... prawie sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza_Czesiek 05.02.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 witamy serdecznie i życzymy powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vinga 05.02.2007 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dziękuję za miłe powitanie! Na razie więcej czytam niż się odzywam, ale pewnie już niedługo znacznie zwiększę swą aktywność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.02.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dziękuję za miłe powitanie! Na razie więcej czytam niż się odzywam, ale pewnie już niedługo znacznie zwiększę swą aktywność Czekamy na posta w "gębiarni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vinga 05.02.2007 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Stukpuk, a wiesz, ja w Słupsku jedną trzecią swego życia spędziłam A moi Rodzice do dziś tam mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Kamionki - piękna okolica Pozdrawiam i trzymam kciuki za budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 07.02.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Oo, hejka Wlasnie sie nad Kamionkami zastanawiam. Ladnie tam? A jak z dojazdem do Poznania? Macie juz wybrana firme, ktora wam postawi dom? Bo ja to zieloniutki jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vinga 07.02.2007 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Nam bardzo się w Kamionkach spodobało, będziemy budować 100 m od lasu Zielono, spokojnie, zdecydowaliśmy się szybko na tę lokalizację. Podobno w budowie przedszkole i szkoła oraz jakiś kompleks sportowy. Dojazd też ok, w każdym razie do Kamionek jako takich, bo do naszego osiedla to już trochę gorzej... Ale polecam Co do wykonawcy to jeszcze nic nie jest postanowione. Mamy dobrego znajomego, budowlańca - prawdziwego, sprawdzonego fachowca w swej dziedzinie i on będzie naszym nadzorcą i kierbudem w jednym - podjął się wyszukania odpowiedniej ekipy. Jedną już namierzył, musimy "tylko" załatwić papiery (zejdzie jeszcze jakieś 3 miesiące pewnie...) i można będzie ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 08.02.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 3 miesiace na papierologie??? O kurde to ja nieuswiadomiony jestem. Pytam o kamionki bo znalazlem jakas oferte developera, ktory stawia tam domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 12.02.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxi1719501013 12.02.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 jestem na wygnaniu pod WarszawąTęsknię za Naszą działeczką w Rosnówku i jeszcze nie rozpoczętą budowąPozdrawiam Wielkopolskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 27.02.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Hello postanowiłam poszperać troszkę na forum i więcej ziomków poszukać, i jak widać nie jest nas wcale tak mało pozdrawiam cieplutko i witam się z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartloo 05.03.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Skoro już to i ja się przedstawię. Rozpoczynam krucjatę tzn wykańczanie stanu surowego zamkniętego w Zalasewie k/Swarzędza. Na razie jeszcze mieszkam w wynajętym domku w Swarzędz Nowa Wieś. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 06.03.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witaj powodzenia... niech się mury pną do góry !! i szybkiej wprowadzki Byłam własnie w niedzielę w Twoich okolicach - w Gowarzewie ... to chyba niedaleko, ładna okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 06.03.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Skoro już to i ja się przedstawię. Rozpoczynam krucjatę tzn wykańczanie stanu surowego zamkniętego w Zalasewie k/Swarzędza. Na razie jeszcze mieszkam w wynajętym domku w Swarzędz Nowa Wieś. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Bedziemy prawie sasiadami. Ja kupuje dzialke w Kruszewni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts