zuber 05.11.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Halo! Witam w szale wyborów łazienkowych. Mam to samo i mam dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 05.11.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ja może bym i dała sobie chwilowy spokój z tymi robotami ale nie mogę już patrzeć na beton w salonie. Marzy mi się zapalony kominek, piękna drewniana podłoga i czerwony zestaw wypoczynkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 05.11.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Mnie po pół godzinie pobytu w sklepie z glazurą zaczyna boleć głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.11.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Mnie głowa nie boli, ale robię się nerwowa. Początkowo jest miło, ale w pewnym momencie wszystko mnie drażni i muszę wyjść na świeże powietrze. Za dwa, trzy dni zaczynamy od początku... Grohe, Hansgrohe, Kludi, Tres. Znowu coś nowego wpada w oko, ale faworyci pozostają faworytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.11.2008 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ale cieszę się, że w naszym przypadku nastąpił kres dylematów: JAKA GLAZURA? Co miało być kupione jest kupione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.11.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 O ja też już po wyborach Co do deszczownicy moimi faworytami są kwadratowe np.taka http://www.opal24.pl/product_info.php/products_id/793?osCsid=cddb5254091e5aa7f3df1cc854a18254 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.11.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 My poszliśmy w okrągłości. Dodatkowo zestaw musiał być natynkowy. Przyznam się, że coraz bardziej podobają mi się zestawy prysznicowe podtynkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 06.11.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Oj mnie też się marzy prysznic taki z prawdziwego zdarzenia. Kiedyś uwielbiałam wannę i długie wylegiwanie się w niej, teraz też lubię ale jak pomyślę ile wody musze wlać do naszej wielkiej narożnej wanny to jednak decyduje się na prysznic w niej. Jak wreszcie (liczę, że to dopiero będzie przyszły rok) zdecydujemy się na zamontowanie kabiny to na pewno będzie kwadratowa ze szklanymi szybami i deszczownicą w roli głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ja wanne lubię ale w zimie i traktuje ją bardziej jako grzejniczek a w pozostały czas jako kabinę prysznicową jak to w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 06.11.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Bardzo podziwiam, że się sami uporaliście z gruntowaniem! Wy generalnie jesteście ambitnymi inwestorami i nawet się nie porównuję W słabym świetle to każda podłoga kiepsko wygląda - z naszą podłogą było podobnie, dopiero w świetle dziennym przekonałam się, że wszystko jest w najlepszym porządku, tak jak sobie wyobrażałam A propo's łazienki to leniwcem kąpielowym jest mój mąż, może moczyć się godzinami, dla mnie będzie kabina i marzy mi się jakiś designerski panel prysznicowy, ale to raczej pieśń przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.11.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Do tej pory nigdy nie miałam kabiny prysznicowej. Wanienkę bardzo lubię - czasem człowiek potrzebuje się wymoczyć w aromatycznej kąpieli. Kupiliśmy więc wannę dużą i najważniejsze - symetryczną, żeby nikt nie był poszkodowany. Deszczownica to spełnione marzenie Darka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 06.11.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Marto, a myślałaś o Kludi Zenta, moim zdaniem dość ładny: http://www.allegro.pl/item470779990_kludi_zenta_deszczownica_termostat_natryskowy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.11.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Już za późno - kupiliśmy w środę zestaw (deszczownica, mała słuchawka w kształce walca, bateria termostatyczna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 12.11.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Marto, Co słychac w domku. Trzymacie tempo? My ciągle czekamy na naszego wykończeniowca i powoli święta w nowym domu zamieniają się na "po nowym roku"... [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.11.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 U nas prace idą do przodu - wczoraj pan Janusz zamontował kibelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 21.11.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Marta co z kuchnią bo chyba mieli montować w zeszłym tygodniu. Chwal się kobieto!A jak zakończyła sie sprawa ze sprzętem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 21.11.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Marta też zapadłam w sen zimowy, ale mimo wszystko skrobnij coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.11.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 No to rzeczywiście schody z tym agd mam nadziję, że udało się wybrnąc z pata i kuchnia montuje się jak złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.11.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Sorki, sorki. Muszę zebrać się w sobie i zaktualizować dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.11.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 To pewnie tylko chwilowe zalamanie nastroju.... lubie czytac Twoj dziennik .....jako jedna z nielicznych podalas historie miejsca gdzie bedziecie mieszkac - .....ptakom wywieszalas sloninke - chyba........w kazdym razie zycze zebyscie jak najszybciej zamieszkali w swoim domu ze swoim ogrodem , wrosniecie szybko w niego i - pewnie wtedy depresja minie jest watek o tym na forum - chyba wszyscy przez to przechodza ........ Pozdrawiam serdecznie 3maj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts