ms. 11.12.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Nie ma sprawy. Zanim się zorientowałam Ponury posprzątał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.12.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Pewnie należymy do znikomej grupy inwestorów, która najpierw oddaje budynek do użytkowania a przeprowadzkę odwleka w czasie Poza tym raz na sobie przećwiczyłam - wprowadziłam się do mieszkania, w którym zostało parę rzeczy do skończenia. Po kilku latach nadal te parę rzeczy czekało. My już mamy odbiór dawno a w środku jesteśmy w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 12.12.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 To jest nas dwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 12.12.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witaj - Marta jak to jest z tym odbiorem budynku ? Wiem ogólnie ,że trzeba protokoły kominiarza, przyłacza wod- kanil. wypełniony dziennik i co jeszcze ?mam na mysli jakis protokół z instalacji wewnetrzej budynku . Mój elektyk nie wie jak ma wygladac taki protokół- o co tu chodzi ? jeżeli nie miałas wykonanego wjazdu do domu to odebrali Ci , nie mieli zastrzeżen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 12.12.2008 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Papierka od elektryka nie mam. Elektryk się nie kwapi, kierbud mówi co innego a ja się czuję jakby grali nami w ping-ponga. Dopiero mam się spotkać z kierbudem. Co do wjazdu - nie mam wjazdu. Rozmawiałam z geodetą - inwentaryzację zrobił z natury. Jak dorobimy się ogrodzenia od frontu zrobi nam aktualizację. Jeśli chodzi o wjazd na działkę gmina nie stawiała specjalnych wymogów bo drogi w zasadzie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.12.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Marta , bardzo wam kibicuje . Gdybym juz nie miala okazji - Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku . Zrelaksujecie sie i z nowymi silami przystapicie do wykonczen - pojdzie piorunem po Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 12.12.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Marta dzieki - ja dalej sama nie wiem, bo elektryk mówi,że nictakiego nie trzeba. Muszę kiedyś podejść do Urzedu i zapytac sie dokładnie. Gdzies na forum czytałam ,że jest jeszcze potrzebny protokół z instal.elektr. Może to jest różnie w rejonach.Pozdrawoam i życze miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.12.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Maryna, też mam wrażenie, że co kraj to obyczaj! Póki co stanęło, że napisze oświadczenie iż wewnętrzna instalacja elektryczna została wykonana zgodnie z normami i przepisami. To na okoliczność odbioru budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.12.2008 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 lp, dziękuję za życzenia i kibicowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.12.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Hej, widzę, że masz u siebie gres Nowej gali....jaki masz wymiar płytek i czy płytki były równe? Ja kupiłam I gatunek 60 na 60 niby tej samej kalibracji to znaczy wymiaru a podczas kładzenia wychodziły różne dziwne rzeczy z fugami...jedna wieksza druga mniejsza bo płytki okazały sie bardzo nierówne... Byłam bardzo zła, bo mało te płytki nie kosztowały ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.12.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Płytki 33 cm x 33 cm - gres Gobi. Wszystkie płytki zamówiliśmy w jednym sklepie i sprzedawca sam zadbał żeby pochodziły z jednej partii i miały jednakową kalibrację. Z tego powodu na Gobi piasek do wiatrołapu czekaliśmy dodatkowo dwa miesiące - wcześniej nie dało się uzbierać 2,5 mkw jednakowych płytek. Nie dość, że nie trzymały wymiarów to bardzo różniły się odcieniem. Fachowiec nie narzekał a z efektów jego pracy jestem bardzo zadowolona. Zaskoczyłaś mnie tą informacją. Nowa Gala bardzo się ceni a tu dała ciała równo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.12.2008 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 O, jak ladnie . Szkoda, ze ten kierbud taki nieciekawy . Jestem po waszej stronie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.12.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Dziekuję za odpowiedź.... Patrząc dalej widzę, że w łazience mamy te same płytki Sublime, czy tak? Jeżeli tak, to moge prosic o zdjęcie podłogi. My zrobilismy ciemną a jestem ciekawa jak wygląda jasna.... Nie bralismy tez dekorów, bo wiedzielismy, że wstawiamy kamień....generalnie te dekory podobaja mi sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.12.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 No Marta , fajna ta Twoja wanna i na zewnątrz ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 17.12.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 MartaGratuluję łazienki Wanna obłożona mozaiką to to co tygrysy lubią najbardziej Szacun dla glazurnika , bo nie jest to prosta rzecz. Zdjęcia nie oddają oczywiście wszystkiego, ale jestem przekonana , że jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 18.12.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No i proszę jak roboty posuwają się do przodu. Łazienka zmieniła wygląd całkowicie i wyszła super. Obudowa wanny rewelacja, rzuca się w oczy. Trzymam kciuki za rychłą przeprowadzkę. A z okazji nadchodzących Świąt życzę spokoju i zdrowia nade wszystko, odpoczynku i wytchnienia przed kolejnymi etapami wykończeniówki. Pozdrawiam i do miłego zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 18.12.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 wasiek, Sublime oczywiście. Zdjęcie zrobię i wstawię. U nas na podłodze też miały być ciemne płytki, ale w ostatniej chwili (już w sklepie) mąż zmienił decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 18.12.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Kochanie kobietki, pod koniec budowy każda pochwała mile widziana. Bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.12.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Tylko spokoj ..... cos w koncu sie wyklaruje ze skrzynka Bardzo ladny domek i zycze wam zebyscie jak najszybciej mogli sie przeprowadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.12.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Przychodzę z życzeniami świątecznymi. Dużo miłości , radości oraz szybkiego wykończenia domku. http://images26.fotosik.pl/306/c3fc011f555c729emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts