Betsi2006 23.02.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Marto Taka komorę widziałam i niestety jest dosyć droga ( coś koło 300-400zł)?Jeśli chodzi o kran to taki właśnie potrzebuję, chodzi tez o to że zamist węża prysznicowego mozna podłączyć do niego wąż i np umyć garaż czy opłukać samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 23.02.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ups, ja wystartowałam od zlewów jeszcze droższych i kwota 350 zł wydała mi się do przełknięcia. Nic tańszego o tych parametrach nie znalazłam. Zlewy kuchenne są za małe i za płytkie. Ja przebolałam, zapłaciłam, użytkuję i jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 25.02.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Marta - Ty juz jestes blisko przeprowadzki i masz prawie wszystko zrobine aby zamieszkać. My myslimy sie przeprowadzic chyba w sierpniu tego roku.Taki mam plan. Zobaczymy czy wypali .Na razie czekamy na wiosne , aby zacząć robotę z płytkami ,teraz nie możemy nic układac , bo nie mamy jeszcze podłączonego gazu , właścwie to nie mamy zakupionego pieca gaz.i grzejników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.02.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Bardzo stresujące są takie piramidy zaleźności - zrobię A, ale przed A powinno być gotowe B, ale B się spóźnia na dodatek pomiędzy B a A trzeba odczekać cztery tygodnie. Miałam to samo - pan Janusz z Olafem działali, a gazu nie było. Na szczęście zaczęli od sufitów podwieszanych i gładzi. Jak gaz już miałam - zabrakło czasu na prawidłowe wygrzanie wylewki na podłogówce. Więc założyliśmy, że wylewki są suche i pan Janusz ruszył z układaniem płytek. Od momentu rozruchu kotłowni (listopad) dopiero w ostatni weekend uruchomiliśmy ogrzewanie podłogowej (i to tylko na próbę). Ale i tak było fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 02.03.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ale już ładnie u Ciebie i jakie postępy!!! A za piękne zimowe zdjęcia dziękuję osobiście, bo bez wyjazdu w góry to jestem ciągle niespełniona w kwestii zimowych szaleństw, choćby to miało być tylko ciągnięcie sanek z Jaśkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 oj ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.03.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dzięki dziewczyny! Niedługo dojdzie zabudowa wiatrołapu i jedna szafa w korytarzyku. Zacznę przewozić ubrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 05.03.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dołączam się do szczerych zachwytów. I gonię Cie Martusiu Kalorki już u mnie grzeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.03.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dzięki, dzięki! Niespodziewanie przyspieszyły szafy - montaż będzie szybciej niż się spodziewaliśmy. Z tego powodu padł na nas blady strach - trza się przeprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 bo to tak zawsze...najpierw człowiek spieszy się, denerwuje, że opóźnienia a potem boi się nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dzięki, dzięki! Niespodziewanie przyspieszyły szafy - montaż będzie szybciej niż się spodziewaliśmy. Z tego powodu padł na nas blady strach - trza się przeprowadzić. Strach ma wielkie oczy Jak już zamieszkacie nie będziecie mogli wyjść z podziwu czemu nie wcześniej Sama nie mogę się doczekać, choć u mnie droga jeszcze daleka, oj daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.03.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Zimą nie chciałam się przeprowadzać. Teraz jestem gotowa na zmianę. Miko, ile razy zajrzę do Twoich komentarzy to nijak nie mogę się połapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.03.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Gosiek, jak zrobicie wylewki to w zasadzie można startować z wykończeniówką.Tylko z parkietem trzeba odczekać, żeby podłoże dobrze wyschło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 10.03.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witaj Marta, zajrzałam i ja do Ciebie. Jak juz duzo macie zrobione. Bardzo ładnie.A na kiedy zaplanowaliście przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Zimą nie chciałam się przeprowadzać. Teraz jestem gotowa na zmianę. Miko, ile razy zajrzę do Twoich komentarzy to nijak nie mogę się połapać. w czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Gosiek, jak zrobicie wylewki to w zasadzie można startować z wykończeniówką. Tylko z parkietem trzeba odczekać, żeby podłoże dobrze wyschło. Właśnie tak sobie myślę, ale małż chce równolegle ocieplać poddasze, bo inaczej całe ciepło z ogrzewanie pójdzie w gwizdek a to już jednorazowy duży koszt, na który nie mamy kasy - bo my bezkredytowi jesteśmy - i nie wiem czy z tego powodu cieszyć się czy płakać, choć raczej cieszę się, że nie wisi nade mną miecz Damoklesa . To trzeba od razu płacić za podłogówkę, kotłownię, wylewki, tynki i ocieplenie Bo już marzę żebym mogła malować sufity, ściany a na podłogę mogę położyć na razie byle co i powoli układać płytki i panele, echhhh, kiedy to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.03.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ojej! przecież jeszcze nie masz tynków - dopiero teraz siadłam do komputera, w którym mogę oglądać zdjęcia (w robocie mam blokadę). Teraz pewnie i tak w pierwszej kolejności pójdą wylewki. Tynkarze potrafią być brutalni - nam trochę napsuli. Przed tynkarzami warto też zabezpieczyć wylewki, bo strasznie napaskudzą. Bez kredytu oczywiście lepiej budować - nie trzeba się tak spinać z terminami. Ale z kredytem czy bez każdą złotówka jest tak samo cenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.03.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 miko, jak to z czym - ze stanem zaawansowania prac. Najpierw wszystkich przygotowujesz psychicznie, potem znikasz na całe dni i tygodnie, potem mówisz że zrobione, potem nie chcesz pokazać jak. A że masz dużo wpisów - nie daję rady dotrzymać kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.03.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 jjokf, witam, witam. Niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.03.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 miko, jak to z czym - ze stanem zaawansowania prac. Najpierw wszystkich przygotowujesz psychicznie, potem znikasz na całe dni i tygodnie, potem mówisz że zrobione, potem nie chcesz pokazać jak. A że masz dużo wpisów - nie daję rady dotrzymać kroku. ale po pierwsze - do czego przygotowuje ? po drugie - zawsze pokazuje ale potem wyrzucam zresztą nie ja jedna tak robię i nigdy nie odmówiłam jak ktoś chciał coś zobaczyć a po trzecie - dużo wpisów to miałam ale to dawno i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts