jjokf 11.03.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Powodzenia i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 12.03.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Marta WitajChyba cieszysz sie coraz bardziej, już to praiwe końcówka prac i troche odpoczynku . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.03.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Czy się cieszę? Szczerze, to jestem zaskoczona, że nadszedł moment przeprowadzki. Oczywiście teraz będzie kolej na roboty wokół domu - całkowicie zaniedbywane do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ciesz się, ja się cieszę uszy do góry wiosna niebawem, dzień coraz dłuższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.03.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Oj, nie masz pojęcia jak ciągnie mnie do ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 http://www.wszim-sochaczew.edu.pl/www/download%5CPukEdT%5CGrzegorzDomanski%5CMaterialy%5Ckwiatek.jpg proszę kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.03.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Czy moge prosić o informację jak daleko posunieta jest ta okrutność cenowa szkła spienionego. Interessuje mnie ten produkt jako izolacja, więc trzeba przeliczyc opłacalność, niestety. Pozdrawiam Zgubne skutki czytania Muratora Nie dość, że kupujemy Muratory, to jeszcze je czytamy. W Muratorze 8/2007 był artykuł o termomodernizacji budynku. Akurat omówiono sposób osadzenia okna tarasowego, że zamiast na betonie lepiej by opierało się na twardym podłożu, np. szkle spienionym. Znalazłam, że w Polsce handluje tym produktem firma Az Flex. Mają siedzibę w Warszawie, fajnie, pojechaliśmy. Na miejscu okazało się, że jest to drogi materiał i nie mają go na składzie. Ani zobaczyć, ani pomacać, ani powąchać. A handlowiec, który zajmuje się szkłem spienionym pracuje w oddziale wrocławskim. Trochę telefonicznie, trochę mailami, ale dogadaliśmy się i zamówiliśmy jedną paczkę. Sprowadzenie do Polski jednej paczki FOAMGLASS byłoby okrutnie drogie, więc p. Przemek podczepił nas pod większe zamówienie. Najpierw miało być w grudniu, potem z grudnia zrobił się styczeń. W zeszłym tygodniu szkło przyjechało, ale... Paczka dla nas leży gdzieś w Polsce przywalona pozostałymi 80 metrami sześciennymi szkła z tej dostawy. Musimy poczekać, aż w sposób naturalny budowlańcy wybiorą "swój" urobek. Do tego czasu ze stycznia zrobi się luty. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik65784.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 15.03.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Czekam na gorącą informację o przeprowadzce no i zdjęcia szaf przy okazji również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.03.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 kparuzel, ja jestem niedoszłym użytkownikiem szkła spienionego. Na forum jest niejaki j-j, który zastosował je z powodzeniem. Sprowadzał je bodajże z Niemiec przez innego dystrybutora i dużo większą ilość. My potrzebowaliśmy dosłownie jednej paczki pod okno tarasowe i drzwi wejściowe. Koszty ściągnięcia kurierem jednej paczki trzykrotnie przewyższały wartość zamówienia. A dołączenie jej do dużego transportu skończyło się tym, czym się skończyło. Do tej pory żałuję, że nie wyszło nam ze szkłem spienionym. Zajrzyj: http://www.azflex.pl/izolacje/producent/foamglas.php Mam wrażenie, że od ubiegłego roku poszerzyli asortyment. My podchodziliśmy do płyt foamglass T4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.03.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Reniu, oczywiście. Szafy - musieliśmy ciąć koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 16.03.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ciesze sie i ja ,że masz już zamontowane szafy - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Fajne szafy. Ta z białymi elementami tak jakoś klimaty japońskie przypomina mi, choć duża to taka lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.03.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dzięki. Mężowi podobał się ten wzór. Mnie już było wszystko jedno - wystarczyło że będą drzwi z mechanizmem składano-przesuwnych - skrzydło składa się w harmonijkę i harmonijką można jeździć wzdłuż całej szafy. Ostatni element przy ścianie jest "nie do pary" i tylko się otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 18.03.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Mnie już było wszystko jedno Marta, skąd ja znam ten stan Ale tak czy inaczej szafa super wyszła. Jaka firma ją robiła? rzeczy przenosisz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 18.03.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 chyba jak zwykle najdroższą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Na zamówienie była no niby domyślić sie powinnam bo nigdzie takiej nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 18.03.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 od początku przymierzaliśmy się do firmy FRISE. Przy pierwszej wycenie zmiękły nam kolana. Szukaliśmy innego wykonawcy, ale bez powodzenia. Albo nie mieli mechanizmów, albo nie robili takich frontów. Cena u innych też nie była niska, tylko trochę niższa niż FRISE. W drugim podejściu do firmy F. cięliśmy wszystkie dodatkowe koszty poza mechanizmem składano-przesuwnym i szprosami we frontach. Z nową ceną zmieściliśmy się pomiędzy starą ofertą a ofertami innych producentów. Opcja "wykonaj to własnoręcznie" nie była brana pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 co ciężko zdobyte bardziej cieszy i smakuje - jak z miłością Szafa super wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 18.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Kurcze u Ciebie przeprowadzka a u mnie dylemat szambo czy oczyszczalnia Mamy tyle sprzątania na działce, a potem ogrodzenie do wykonania, że głowa boli a pogoda nie zachęca więc nic nie robimy Za parę dni dostane wycenę kuchni i projekt, straszliwie się boję Gratuluje przeprowadzki ! - nie pogubcie czego tam po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 18.03.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 My ogrodzenie zostawiamy na później. Jeśli chodzi o kuchnię - bardzo polubiłam spowalniacze. Teraz każde trzaskające drzwiczki mnie denerwują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts