jewrioszka 15.05.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Marto i z tymi ławami, wylaliście? Z niecierpliwością czekamy na fotki. P.S. Czego nie kumacie z elektryki, może będę mógł być pomocny. Acha i jutro sie do was wybieram, tzn mam taki zamiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.05.2007 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 OK, będziemy od samego rańca.W nocy ma padać - czy nie zaszkodzi naszym dołkom. Za parę godzin zabaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 15.05.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Jak nie macie piachu to nie powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.05.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Ale my mamy piach, dużo piachu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 15.05.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 To tez ma zalety, może zanim sie obsypie to wsiąknie.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 16.05.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Co do wielkości domu nie przejmujcie się, mieliśmy dokładnie takie same wrażenia, a potem zobaczyliśmy niewiele większy dom Jewrioszki "na żywo" i okazało się, że to kawał chałupy. Poza tym cały czas się pocieszamy, że przy tych cenach i tak większego nie dalibyśmy rady zbudować. P.S. dzięki za linki o uziemnieniu, my oczywiście w ferworze prac zapomnieliśmy.Trzymamy kciuki za pogodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.05.2007 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Uziom nie jest krytyczny choć potrzebny. My przypomnieliśmy sobie o nim w odpowiednim momencie. Dzięki za wsparcie moralne. Ławy trochę zaburzają wyobrażenie o wielkości pomieszczeń, bo przecież ściany wewnętrzne nie będą miały szerokości 40 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 16.05.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Byłem, widziałem, zmarzłem , gratuluje fundamentów. Marto tak naprawdę powodem zaburzeń wielkości pomieszczeń jest brak ścian. (przynajmniej do takich wniosków doszedłem podczas maszej budowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.05.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Gratuluje ław a co do wielkości to zgadzam się z Jewrioszką...dzisiaj postawili nam ściany wewnętrzne i teraz dopiero widać na czym się stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 17.05.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ms. jeszcze raz - niech żyją ławy i wszystko co po nich Tak rzeczywiście widziałam kilka takich "obrysów ławowych" i albo mi się wydaje mniejszy dom niż jest albo odwrotnie. Ale co tam niech mury idą do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.05.2007 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Kurczę, ława fundamentowa - mała rzecz a cieszy i daje niesamowitego kopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 17.05.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Gratuluję, ławy to już coś konkretnego!!!Jakie te twoje ławy równiótkie, pewnie szalunki były porządne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.05.2007 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Nasz majster chyba z tych co szalują. Ja lubię jak jest równiutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 17.05.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Chciałbym napisac i napiszę: A NIE MÓWIŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.05.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 17.05.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Qrcze nie bardzo rozumiem, sąsiadka najechała na betoniarkę i to ma być niby wasza wina? Bo betoniarka wystawała na drogę? przeciesz to do kierowcy nalezy ocena sytuacji oraz przy podejmowaniu decyzji ocena wlasnych umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 18.05.2007 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Wina nie nasza, ale do nas są pretensje. Jak ktoś ma tak ustawioną optykę, że wszystko mu się należy i jak jedzie to musi tu i teraz. Po prostu, ten typ tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 18.05.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Na pojazd stojący najechał pojazd jadący - i wszystko w temacie, murować dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 21.05.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Marto, pomyłkowo wpisałaś mi się w dzienniku zamiast w komentarzach Możesz poprawić ? A propo's twego wpisu: My mamy ten komfort, że sprzedaliśmy mieszkanie i dysponujemy gotówką. Stąd , jak coś upolujemy to bierzemy. Swoją drogą przypomina mi to czasy kryzysu w latach 80-tych, kiedy człowiek wychodził po cukier, a wracał z butami na zimę , bo akurat rzucili. Tak właśnie kupiliśmy Termoorganikę. Podobno to" szaleństwo" ma potrwać jakieś 3-4 mies. jeszcze. Ale kto to wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.05.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Tylko niech te twoje piekne i równe ławy nie schną miesiąc tak jak moje Kiedy zaczynacie murować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts