ms. 22.05.2007 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Już Zuberku się poprawiłam.Czasem człowieka tak przyprze chęć pisania, że nie patrzy gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.05.2007 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Reniu,od wczoraj dużo się zmieniło. Stawiają fundamenty, majster ponagla hydraulika, żeby wyrobił się z robotą do piątku. W piątek wylewanie chudziaka.Dobrze, że kierbud pod ręką i zjawia się na wezwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 24.05.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Jak ktoś ma tak ustawioną optykę, bardzo mi sie ten tekst podoba i chyba go dodam do swojego repertuaru. ( za zgoda autora oczywiście) Widze że juz wyszliście z ziemi i juz nie jesteście kretami. Czyli w poniedziałek idzie chudziak? Miałem wczoraj zajrzeć, ale zabrakło czasu bo musiałem leciec do domciu zrobic wycene na okna. Ale spodziewajcie sie nas na budowie jak kanara w ZTM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 24.05.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Czy ta roślinka na zdjęciu to ogórek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.05.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 No to u was postęp aż miło popatrzeć... Też muszę poczytać o tych spadkach rur... niestety reguła bardzo ograniczonego zaufania zobowiazuje do dokształacania się na okragło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.05.2007 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Czarku, to jest cukinia. Jest mniej wymagająca. My cukinię jemy na okrągło - surową do surowek (zamiast ogórków), we wszystkich kombinacjach warzyw duszonych. Jesienią robimy leczo z cukinią w roli głównej do słoików. PS. Chudziak dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.05.2007 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Reniu,majster z ekipą przyjeżdża na budowę o 6:30 i robi do wieczora. Pracują jak szaleni (sąsiadka potwierdza). Przerwę robią w ciągu dnia, kiedy jest najbardziej gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 26.05.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Oj tam źle sie wraziłem, chodziło mi to że z rodziny dyniowatych P.S. Błagam nie mówcie mojej Kasi że do wszystkiego dajecie to coś, bo gotowa jest zrobić mi to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.05.2007 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Nie lubisz cukinii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 27.05.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 jakoś nie lubię, probowałem się do niej przekonać (tak jak do innych chwastów), ale jest jakaś taka bez smakowa. Byliśmy dziś u was z zaskoczenia, ale nam nie wyszło , bo was nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.05.2007 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Byliśmy w sobotę i w niedzielę, ale za każdym razem bardzo krótko. Najlepsze są umówione wizyty z zaskoczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 28.05.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Nic z tego , będą bileciki do kontroli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 31.05.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Czytam o twoich postępach budowlanych i nie mogę uwierzyć - ściany fundamentowe w dwa dni!!! Skąd wy wzieliście taką ekipę szczęściarze!!!! Bardzo się cieszę, że to tak sprawnie u was idzie!!! Gratuluję stanu zero!!! P.S. Dzięki za piękne przerywniki P.S.2 Jeśli chodzi o gruchy, które są wszędzie to mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.06.2007 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Nasz dom jest mały. Fundamenty tylko 70 mb. Wyjeżdżałam służbowo i wydaje mi się, że całe wieki nie byłam na budowie. Od męża wiem, że stan zero skończony. Materiał zwieziony. O ile pogoda nie przeszkodzi ekipa ruszy ze ścianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 02.06.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Gratuluję stanu zero a tak naprawde dlaczego sie mówi stan zerowy:o przecież zero to nic a dla nas budujacych przecież to zaczątek domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 02.06.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Marta, chyba w jednym czasie przegladałysmy nasze dzienniki bo jak skończyłam wpisywać komentarz u Ciebie, wracam na swoja stronę a tam Twój wpis ależ zbieg okoliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.06.2007 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Podejrzewam, że ma to związek z poziomem zero, bo od niego wyznaczane są wszystkie inne wysokości. Moja ekipa stan zero zaczęła od wykopania szpadelkami dołów minus 1,5 metra w stosunku do poziomu zero budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 04.06.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Ms oko wiesz za co dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.06.2007 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Nie ma sprawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.06.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Jak będzie gotowy plan ogrodu to napisz coś więcej proszę. Bardzo mnie interesuje to, jak wygląda profesjonalny projekt ogrodu, bo zupełnie nie brałam pod uwagę takiej inwestycji. Może dlatego, że sporo już rośnie na mojej malutkiej działce i jeśli będę miała do dyspozycji jeden klomb to sama sobie poradzę.Tylko czy na pewno... Moja koleżanka zakładała sama ogród zaledwie trzy lata temu, a teraz ogrodnik obejrzał i stwierdził, że prawie wszystko rośnie za gęsto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts