jewrioszka 28.06.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Dziewczyny - gdziec przy trasie Łoś -Tarczyn lub Prażmów - Tarczyn pod laskiem stoi domek w kolorach: szary dach, niebieskawa elewacja i białe okna, jak dla mnie wyglada super i widac że ktoś go chyba zrobil z godnie z wizualizacja z projektu. Jak go dokladnie namierze to wrzuce namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 28.06.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Właśnie w takich kolorach jak pisal Jewrioszka ma dom moja koleżanka. Szczerze mówiąc wyróznia się wśród innych. Jak tylko dam rade to wkleję zdjęcie. A ja będę mieć dachówkę w kolorze miedzi i wykończenia brązowe.Pierwotnie miał być to kolor miedizany łamany czerwienią ale zdecydowaliśmy się na taki a to dzięki wycieczkom po okolicy i życzliwym ludziom, którzy chętnie udzielali info. Elewacja jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.06.2007 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Dominika, w Sandrze bardzo mnie intryguje oryginalne podparcie dachu na tarasie. Czy takie będzie u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 28.06.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Bez tego ani rusz. Tak jak z fal tak i z tego nie zrezygnowaliśmy. Jedynie zamienimy materiał z jakiego będzie wykonana ta podpora. w projekcie jest drewno a my raczej beton i jakoś trzeba bedzie obrobić na kolor drewna. Śmiesznie to wygląda, tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale efekt jest. Szczerze mówiąc nie wiem czy u Betsii jest ta podpora. Ale chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.06.2007 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Jak zaczniecie, będę systematycznie podglądać postępy. I nie są to puste słowa, bo nasza stała trasa przechodzi koło Twojej działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 28.06.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 zapraszam, jeżeli bedzie niebieski cinkuś to na pewno ja. Srebrnym autkiem porusza sie szanowny małżonek. Dziś jadę zobaczyć jak ściągają humus a jutro geodeta wytycza.wszystko obfotografuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.06.2007 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Gratulacje!Dzieje się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 04.07.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Hejka, i tu też dawno nie zaglądałam. No cóż na razie pozostaje mi śledzenie Waszych postępów. Zmartwiła mnie opinia o Centrobudzie, bo zamierzałam też z nich korzystać. Ja też zamierzam zastosować się w miarę do wizualizacji projektu, jednak kusi mnie też elewacja w kolorze zieleni z białymi oknami i grafitowym dachem, bo widziałam jak fajowo wygląda taki domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.07.2007 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Centrobud jeszcze jest OK. Potrzebne materiały w końcu dojeżdżały na budowę. Największy zgrzyt to Ol-budem. W zeszłym roku mieli dobrą opinię, duży skład itp. Spóbuj poszukać gdzieś indziej.Z drewnem niekoniecznie może być tak jak z materiałami na ściany - tym rzadza lasy państwowe, które mają swoje limity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 04.07.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Już więźba???!!! to ja zdjęcia poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.07.2007 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Jeszcze troszkę - chwilowo nie prezentuje się najlepiej. Poczekam aż będzie widoczny cały zarys dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 05.07.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 I ja jeszcze w sprawie drewna.Przed olbudem( celowo z malej litery) jest sklad TOMASZ znajomi zaopatruja sie we wszystkie materialy lacznie z drewnem i sa bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.07.2007 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Jeśli chodzi o reklamacje braków - wyłapane były dość szybko. Tak się składa, że mamy sporo belek dodatkowych, których nie potrzebujemy (8 sztuk). Brakuje nam jednej belki (inne przekroje, więc nie można podmienić), zastrzałów (ich pomyłka) i jeden zagrzybiony słup do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 05.07.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Jak już napisałaś w dzienniku rzeczywiście narzekałem trochę. Najbardziej na ich postępowanie z klientem czyli ze mną. Jeśli chodzi o drewno to nie było źle. Brakowało jednego słupa, ale cieśla pokombinował i wyszło dobrze. Ogólnie drewno było suche i bez kory. A propos To-masza. Właściciel bardzo OK, ale niestety ostatnio trochę im się psuje transport. Poza tym wyrolowali mnie raz na transportem. Ogólnie jednak skład OK. Poza tym mają bardzo dobre jakościowo drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.07.2007 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Miałeś więcej szczęścia, nam się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 05.07.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Juz sie poprawilam i przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 06.07.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Marta cieszę się, żę już dach Ci rośnie. Ale chyba i tak najgorsze przed Tobą czyli wykończeniówka.Ja się pochwalę, że dziś mają zalewać nam fundamenty.Chłopaki sprężyły się i w dwa dni wykopali fundamenty.Niestety koparą nie dało rady bo ziemia się obsuwała. Pogoda nieciekawa na wszelkie zewnętrzne prace i strasznie współczuję tym co są właśnie na takich etapach jak my. Pozdrawiam Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.07.2007 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ruch się u Was zaczął, co widzieliśmy. Przy tej pogodzie nasza ekipa robi tyle ile może. Gorzej, że kominy mamy mieć z klinkieru. Murowanie z klinkieru wymaga innego reżimu technologicznego - nie w czasie deszczu, źle jak upał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 06.07.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Jaki kolor klinkieru wybralas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.07.2007 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Klinkier, nic oryginalnego - sahara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts