Renka Grabow 31.08.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Ach wakacje to już przeszłość, coraz bardziej myślę co jeszcze zdążymy zrobić przed zimą Gratuluję rozwoju ogrodu, widze że zakupy postepują Chciałam się dopytać o drzwi, czy będą kolorystycznie pasowały do okien, czy wy okna będziecie mieli białe, bo nie pamiętam. Czy bedziesz instalować docelowe drzwi aby zamknąć budynek, czy dopiero po instalacjach, tynkach, ociepleniu (czyli, gdy liczba robotników, którzy moga uszkodzić drzwi znacząco sie zmniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 01.09.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Widzę, że jako kolejni ulegliście "urokowi Pani Teresy". I pomyśleć,że nie chce nam dać żadnego rabatu Było nie było to nasze odkrycie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.09.2007 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kasiu, już napisałam o tym w Twoich komentarzach. Fakt, że szefowa mieszka o dwa rzuty beretem też nie jest bez znaczenia. Była na obmiarze, w tym tygodniu przedstawi ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.09.2007 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Reniu, chcę zamknąć budynek (okna, drzwi, brama garażowa). Spróbujemy ocieplić jeszcze przed zimą. Owszem jest pewne ryzyko zniszczenia, ale trudno. Co do koloru stolarki - idziemy w złoty dąb (ostatnio bardzo popularny). Okna plastikowe, z okleiną jednostronną - czyli od środka białe, a złoty dąb od zewnątrz. Podobnie drzwi zewnętrzne i brama. Jak zestawimy wszystko do kupy, to się okaże, że dla każdego producenta "złoty dąb" oznacza co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 04.09.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Okna w złotym dębie pięknie wyglądają z antracytowym dachem - oglądam się za takimi domami Jak widzę nie zamierzacie szaleć z pracami w środku podczas zimy. U nas się jeszcze nie rozstrzygnęło... A nawiązujac do twojego dziennika to na pewno warto zrobić przyłącza w tym roku - na przyszły i tak zostanie dużo roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.09.2007 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Trudno przewidzieć jaka będzie zima. Teraz trochę się ślimaczymy a nie chcę, żeby tynki lub wylewki robić w grudniu czy styczniu. Wolę przestrzegać reżimu technologicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 07.09.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 A dlaczego mapki z początku roku są nieaktualne? Mają taki krótki termin ważności ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.09.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Podobno ZUD Piaseczno nie honoruje map starszych niż 3 miesiące. Ale jeszcze sprawdzimy w ZUD, czy tak jest naprawdę. Z innego źródła wiem o roku ważności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 09.09.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 To są włąśnie te dodatkowe sprawy z geodetą, o których pisałam w swoim dzienniku. Mapy ważne są 3 mies. I tak interes się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.09.2007 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 !@#$%, !@#$% Cykl produkcyjny trwa tyle co okres ważności mapy. W starostwie potrafią dbać o swoje interesy, roboty nie zabraknie im do końca życia. Czy Twój geodeta też zawołał za usługę "7 stówek"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 10.09.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Mój geodeta zawołał dużo mniej/jak to określił "po znajomości"/ ale zabronił rozgłaszać ile, żeby nie psuć rynku Spoko, spoko, swoje i tak zarobił. Zdecydowanie nie było to 700. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.09.2007 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Muszę zajrzeć do notesika i przeprowadzić casting na nowego "naszego" geodetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.09.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 hej no my po rzeczoznawcy ale...wiesz nie wychodzi to tak jak na rynku kiedy usłyszeliśmy wycenę to się ostro wk@#$#@ ale targiem dało się trochę podwyższyć na naszą korzyść Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.09.2007 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 miko, wiem że bywają oszczędni. Tak swoją drogą jestem ciekawa czy nasza działka się obroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.09.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 miko, wiem że bywają oszczędni. Tak swoją drogą jestem ciekawa czy nasza działka się obroni. potem to już się i tak nie pamięta tylko jedziesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.09.2007 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Grechuta śpiewał "na razie jedziemy", ja mogę powiedzieć: na razie czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 17.09.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 W sprawie glazur b bo jak wiesz jestem na tym etapie. Ponieważ nie chcę łazić po setkach salonów, odwiedziłam też polecany slep Aqua w Piasecznie, obok salonu Fiata -wrażenia zupełnie inne. Obsługa pomocna , niczego nie narzuca, powiedziałam , że interesuje mnie wyposażenie domu i duży rabat. Zostałam zasypana tonami katalogów i obietnicą, że jakby co wszystko mogą sprowadzić. Już mam wszystko powybierane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.09.2007 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 to już wiem dlaczego jesteś taka zdecydowana. Już kilka osób polecało salony w Piasecznie (nie pamiętam, czy konkretnie ten). Widać, że nie ma się co błąkać po wszystkich sklepach świata z glazurą, wystarczy jeden celny strzał. Ja mam sentyment do sklepu Valdi w Jerozolimskich. Kiedyś szukałam gresu na balkon i tam mieli dokładnie taki, jakiego potrzebowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.09.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 ale się uśmiałam też tam byliśmy , dla mnie też porażka , wielka hala i jakoś tak dziwnie. Nas też trochę wkurzała pani, która za nami ciągle chodziła ...czułam się jakby posądzała nas o zabranie czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 17.09.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 witam po przerwie. Chciałam tez coś napomknąć jeżeli chodzi o salony z płytkami. znajomy połaszczył sie na sklep firmowy przy fabryce bo myślał, że bedzie taniej a tu okazało się, że w sklepie w W-wie znalazł taniej te same płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts