ms. 26.02.2007 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Radzę Wam, brać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Dzięki ms ale to już chyba nieaktualne bo wszystkich pokręciło. Dziś przyszedł mail z kolejnej cegielni i max 4.56 a cegła k3 3.56. Chyba ich poturlało Jutro następne dryń, dryń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Ale jestem nieelegancka a co u ciebie ? jakieś zmiany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.02.2007 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 nic nowego, poza tym, że jutro uprawomocni się nasze pozwolenie na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 No to jak to nic nowego ? no to gratulacje ! Można zabierać się do roboty ! Aby tylko przyszło ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Ps. JA TEŻ JESTEM MARTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SamuelMysia 28.02.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Zdaję sobie sprawę, że duża odległość łazienki od pieca jest największą wadą tego projektu. Przewidziana jest cyrkulacja, którą zrobimy, ale nie będzie włączona non-stop. Do ogrzewania wody z kranu (umywalka) calkiem niezle nadaje sie mala terma elektryczna, chociazby taka jak ta tutaj na Allegro. W ten sposob cyrkulacje bedziecie musieli wlaczac tylko w przypadku kapieli [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.02.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Samuel&Mysia,dzięki za sugestie. Za jakiś czas będziemy zmierzymy się z problemem. Faktycznie w umywalce lepiej mieć ciepłą wodę "na już". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.02.2007 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 JA TEŻ JESTEM MARTA witam imienniczkę! Podobno miałam być Małgosią, ale wdzięczna jestem rodzicom, że zdecydowali się na Martę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 28.02.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Ms Przepraszamy że wcześniej tu nie trafiliśmy, ale chyba w stopce nic na temat nie było. Jeśli było to jest nam bardzo wstyd. Zainteresowania historią regionu godne uwagi. Jestem prawie pewien że zadrośnica może co nie dorzucić. Od dziś sie od nas nie uwolnisz no chyba że mnie pogonisz. Trzymamy kciuki i wpraszamy sie na pierwsza herbatkę. P.S. Nie pamiętam jaki ma tytuł, ale jest na forum z bardzo fajnymi pomysłami na cyrkulacje ciepłej wody. Jak znajdę to podrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 28.02.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Obiecany link. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1305460 Pozdrawiam i wpraszam sie na stawianie płotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 01.03.2007 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 dzięki, Jewrioszka. Bardzo miło, że tu zajrzałeś. Darek sprawdzał wczoraj w internecie ceny siatek i osprzętu dodatkowego. Niech ziemia rozmarznie, pan K. zabronuje to co zaorał w grudniu, geodeta i będziemy startować z ogrodzeniem.Czas nas ciśnie, bo materiały kupione i składy chcą się pozbyć. Nie wspominając o stemplach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.03.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Słyszałam że w poniedziałek ma być 12 stopni! WIOSNA! WIOSNA PANIE SIERŻANCIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 01.03.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Widzę, że nie tylko ja w tym roku z utęsknieniem wypatruję wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes315 02.03.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam, Bardzo ładny projekcik. My jesteśmy dopiero na etapie zbierania dokumentów. Mamy już światło i wodę, projekt się konczy, ale pojawił się duiży problem. na mapce z melioracji widać ze 1 sączka przebiega nam pod domem. Nie wiemy co z tym zrobić? 1. Czy oddać projekt razem z tą mapka od melioracji gdzie dokładnie widać że sączek jest pod domem? 2. Wystąpić o przeniesienie tej sączki? Tak wogóle to mamy na imię Kasia i Piotrek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.03.2007 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 witam Panie Prezesie, Uzgodnienie z melioracji to nie tylko mapa z wyrysowanym sączkiem. Jak wczytasz się pismo, to najprawdopodobniej napisane jest, że jeśli będzie kolizja to należy na własny koszt przenieść sączki/dreny. (tak przynajmniej jest w moim starostwie) Myślę, że: 1. spróbuj się tak bardzo nie przejmować sączkiem. Praktycznie nie powinno to przeszkodzić w uzyskaniu pozwolenia na budowę. Ale gdyby w czasie kopania fundamentów okazało się, że są urządzenia melioracyjne - lepiej (w dobrze pojętym własnym interesie) zrobić obejście dla sączka - czyli połączyć go z sąsiednim. 2. Jeśli na terenie gminy działają Spółki Wodne, to teoretycznie do nich należy budowa i konserwacja urządzeń melioracyjnych. Jeśli gmina wystąpiła ze Spółek Wodnych, to obowiązek utrzymania urządzeń melioracyjnych spada na właścicieli ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 06.03.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witam, Macie już wyznaczony termin rozpoczęcia prac? U nas na razie zastój do soboty, a tak już chciałabym wszystko wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 ms powodzenia!!!! a to dla ciebie na błotko wiosenne (mi też by się takie przydały ) http://i54.photobucket.com/albums/g83/kozieniec/kalosze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.03.2007 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Renka, ekipa umówiona na maj. Czasu hektar, ale szybko zleci. Mamy jeszcze parę rzeczy do zrobienia przed godziną zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.03.2007 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 magnolia,kaloszki już mam, tylko że niebieskie. Kupiłam je dawno w ramach dosprzętowienia przed spływem kajakowym. Wtedy nawet nie myślałam, że będą jak znalazł na budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts