Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENIT Marty i Darka - komentarze

ms.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hejka miałam się nie wpisywać ale tak miło gaworzycie, że muszę :p

Ms. ja też mam kredyt, ba widzę go nawet na koncie ale co z tego jak z Polbankiem nie mogę sprawy zamknąć - cholery są to ja też więc czekam ze spłatą dla nich do piątku czym sobie przedłużam moment kiedy zacznę stan zero.

Poza tym zdrowie mi już super dopisuje, doładowuję energię na pływalni i w siłowni na stepie, rowerkach itp, teraz czuję że żyję 8)

Trudności są wpisane podczas budowania i je się pokonuje wcześniej czy później, ważne by nie zejść z obranej drogi.

buziaczki dal wszystkich :wink:

Marta,

Gratuluję tynków, toż za chwilę będzie pięknie :D

Sorry za pytanie laika - dlaczego ocieplacie garaż od środka? Czytałam, że nie ociepla się od środka z powodu tzw. "punktu rosy"...

A ten złośliwy czworonóg pewnie zakopał u ciebie swoją ulubioną kośc :wink:

Ta przyroda strasznie ci się narzuca - koty, psy, etc. :wink:

Reniu,

z tynkami jest teraz kłopot - akurat zrobiło się zimno, za zimno dla prawidłowego schnięcia. Kombinujemy bo musimy grzać i osuszać wszystkim czym się da.

A co do garażu - garaż będzie nieogrzewany. Ociepliliśmy tylko ściany, które stykają się z częścią mieszkalną. Tak też mieliśmy w projekcie.

Hej Marta

jak wiesz u nas dzieje sie to samo co u Was.

I wiesz- koza dobrze sie sprawdza. Żeby było cieplej Adam postawił ja dalej od komina i dał dłuuga rurę miedzy nim a kozą. i jest dobrze- tynki schną, a w środku całkiem ciepło.

Trzymaj się. Marta