ms. 09.11.2007 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Nie ma sprawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 15.11.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Hejka miałam się nie wpisywać ale tak miło gaworzycie, że muszę Ms. ja też mam kredyt, ba widzę go nawet na koncie ale co z tego jak z Polbankiem nie mogę sprawy zamknąć - cholery są to ja też więc czekam ze spłatą dla nich do piątku czym sobie przedłużam moment kiedy zacznę stan zero. Poza tym zdrowie mi już super dopisuje, doładowuję energię na pływalni i w siłowni na stepie, rowerkach itp, teraz czuję że żyję Trudności są wpisane podczas budowania i je się pokonuje wcześniej czy później, ważne by nie zejść z obranej drogi. buziaczki dal wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.11.2007 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witaj Agnieszko! Miło, że zaglądasz. Czekam, kiedy u Ciebie ruszą prace.Stan zero będzie szybko. Dalej ryzyko, bo nie można przerwać w dowolnym momencie (np. z wymurowaną ścianą do połowy wysokości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 15.11.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 A czytam, czytam, w tym roku tylko stan zero i po nowym roku a by ciepło się zrobiło to ruszam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.11.2007 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Powodzonka, trzymam kciuki za pogodę (przy okazji też potrzebuję temperatur powyżej 5 stopni C). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 16.11.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ja w tym roku w liście do Mikołaja (piszemy ze względu na dziecko a dzięki temu rodiznka wiec co nam kupić ) poprosiłam o krótką zimę i plusowe temperatury. Może Mikołaj ulituje sie nad biednymi budowniczymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.11.2007 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ciekawe, czy ktoś kiedykolwiek dał na mszę za... łagodną zimę? Teraz widzę, jak bardzo zmienił mi się punkt widzenia. Kiedyś zima bez mrozu, śniegu i nart była nieważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 17.11.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Ja też napiszę do Mikołaja, chociaż zima ma być podobno tylko w styczniu a już od lutego plusy, a wiosna ma być od początku marca, więc odpoczywać w święta i Sylwestra, zbierać siły oraz pomysły bo znów do roboty trza się brać, nie ma lekko co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 18.11.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kiedyś zima bez mrozu, śniegu i nart była nieważna. Zsszłapewnie też , za to ta...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 19.11.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Marta, Gratuluję tynków, toż za chwilę będzie pięknie Sorry za pytanie laika - dlaczego ocieplacie garaż od środka? Czytałam, że nie ociepla się od środka z powodu tzw. "punktu rosy"... A ten złośliwy czworonóg pewnie zakopał u ciebie swoją ulubioną kośc Ta przyroda strasznie ci się narzuca - koty, psy, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.11.2007 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Reniu,z tynkami jest teraz kłopot - akurat zrobiło się zimno, za zimno dla prawidłowego schnięcia. Kombinujemy bo musimy grzać i osuszać wszystkim czym się da. A co do garażu - garaż będzie nieogrzewany. Ociepliliśmy tylko ściany, które stykają się z częścią mieszkalną. Tak też mieliśmy w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.11.2007 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Czarku,ja już czekam na wiosnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 20.11.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 A u nas nadal wiatr hula!!! Udało nam się zrobić porządek w środku. Mąż skrobał resztki po tynkarzach a ja zamiatałam. Włosy miałam takie sztywne jak po najlepszym lakierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.11.2007 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nas skrobianie dopiero czeka. Na pocieszenie - przed chwilą zadzwoniły do mnie drzwi. Już bliżej niż dalej do zamknięcia sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 20.11.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Marta A jak zamierzacie osuszać te tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.11.2007 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Grzać i wietrzyć. W najbliższym czasie zorganizujemy kozę. Znalazłam na forum wątek na podobny temat. W ostateczności sięgniemy po drastyczniejsze środki - osuszacz powietrza lub przenośną klimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 21.11.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Hej Martajak wiesz u nas dzieje sie to samo co u Was. I wiesz- koza dobrze sie sprawdza. Żeby było cieplej Adam postawił ja dalej od komina i dał dłuuga rurę miedzy nim a kozą. i jest dobrze- tynki schną, a w środku całkiem ciepło.Trzymaj się. Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.11.2007 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 tak zrobimy. Na tynki poszło sporo kasy i teraz musi nam się chcieć chcieć przypilnować, żeby prawidłowo schły. Teraz, kiedy opadły liście z drzew widzimy Wasz komin, kiedy z asfaltu skręcamy w naszą uliczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 21.11.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 U Was juz skończone, tak?A jakie to tynki? My sie jeszcze bujamy do, podobno do weekendu.Potem po oknach wrócą obrobić glify.robicie coś jeszcze teraz, przed zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.11.2007 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Tynki mamy gipsowe. Tynkarze już sobie poszli. Podobno za dwa tygodnie mają wrócić do glifów. Przed zimą zamkniemy dom i przerwa na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts