Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENIT Marty i Darka - komentarze

ms.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gratuluję stanu zamkniętego! :)

Teraz to możecie na jakichś prowizorycznych mebelkach , przy palącej się kozie kawkę, albo co insze popijać :)

A jak w końcu poradziliście sobie z tarasowym?

Dominika

U kogo zamawiałaś okna, że tak to długo trwa?

A co do tynków- u nas niby wydają się suche, ale co rano na oknach widać ile wilgoci wychodzi zewsząd

Nam u Urzędowskiego powiedzieli, że własnie z tym pośrednikiem są problemy bo nigdy nie wiadomo kiedy odbierze towar. Inni jak zamówią to fabryka nawet bez zamówienia transportu moze wysyłać towar. Na forum ws. tych okien wyczytałam, że do jednego z posredników w siedlcach w tym czasie przyszły 3 tiry. Nie weim co facet zrobi ale ma czas do soboty. Niech się dogada z kimś kto czeka na towar i moze mu przywiozą też nasze.

Hej Marto

Chciałam Ci przekazać patent mojego męża na grzanie w kozie. Żeby było efektywnie Adam kupuje drobny węgiel w 50 kilowych workach. Jak sie dorzuci w trakcie palenia to można mocniej napalić. My kupujemy go w Gołkowie w G-esie jak na skrzyżowaniu się skręci do Jazgarzewa to za 50 metrów jest . Ale Adam mówił że w sklepie spożywczym naprzeciwko skrętu w Górną też jest.

Pozdrawiam Marta

Nam u Urzędowskiego powiedzieli, że własnie z tym pośrednikiem są problemy bo nigdy nie wiadomo kiedy odbierze towar. Inni jak zamówią to fabryka nawet bez zamówienia transportu moze wysyłać towar. Na forum ws. tych okien wyczytałam, że do jednego z posredników w siedlcach w tym czasie przyszły 3 tiry. Nie weim co facet zrobi ale ma czas do soboty. Niech się dogada z kimś kto czeka na towar i moze mu przywiozą też nasze.

Kochana, 3 tiry nie oznaczają pełnych samochodow, bo ktos pomysli ze to hurtownia;). Na takim aucie jedzie ok 100 okien, czasem dostaje sie i 30 szt. a czasem jedne drzwi. Urzedowski wysyla towar do dealera, bez wiekszego znaczenia jaka to ilosc, byle by transport jechal w danym kierunku.

Jest to w ich interesie : im szybciej wysla zamowienie, tym szybciej wroca pieniazki a i magazyn w fabryce ma okresloną pojemnosc.

Co tu pisać-modny-niemodny-złoty dąb jest piękny!

Na szczęście Marta-jezeli chodzi o tynki- pogoda wam sprzyja :)

Wszystkim sprzyja.

Białe Boże Narodzenie jest bardzo malownicze-ale może w przyszłym roku.

Jak już będziemy wszyscy grzać sie przy kominkach :D

Dominika -ty też masz okna w złotym dębie?Albo w innym, wymyślnym, drogim kolorze.

:o

I może jeszcze na dodatek drewniane :o :wink:

Oj dziewczyny!

Mąż uparł sie na drewno i może dobrze. Ale powiem, że w pewnym momencie bylismy zdecydowani na plastyki. Niestety gdy przyszło do podpisania umowy to okazało się, że z palstyków nikt nie zrobi tego przeszklenia. No i zostaliśmy w ostatniej chwili na lodzie.

Także teraz mamy drewno meranti.

A ja nie moge się nachwalić Wszych drzwi. Są poprostu cudne. Wasze i Betsii. :lol: