ms. 19.02.2008 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 I pamiętaj - sprawdzać, sprawdzać i jeszcze raz sprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.02.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 A co to dziennik taki porzucony? Czy wylewki już się zaczęły? Super, że tyle udało wam się zrobić w ubiegłym roku... Po wylewkach to już zupełnie inny etap budowy domu Szczerze zazdraszczam, bo mi do tego jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.02.2008 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Przed wylewkami hydraulicy. Po spotkaniu z nimi będę znać więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 04.03.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witam po przerwie. U mnie też już czuć wiosnę. Hurrraaaa!!!A co najważniejsze położone pierwsze kafelki i to przez mężulka. Szok. Życzę szybkiego uporania się z dalszymi papierkami i ruszajcie z wykończeniówką!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.03.2008 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 witam,zazdroszczę płytek - raz - że sami (spore oszczędności), dwa - że kupione (co oznacza koniec męki KTÓRE WYBRAĆ). My musimy przebrnąć prze instalacje i wylewki - oby nie było obsuwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 05.03.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Niestety oszczędności będą niewielkie bo mąż odważył sie położyć tylko w gopodarczym i spiżarce, no może weźmie się też za garaż a reszta nazbyt skomplikowana. Ale zawsze coś w kieszeni zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 05.03.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Jestem pełna podziwu dla Was. Jak by co to macie kolejny fach w ręku, ha,ha. Trzymam kciuki by wszystko działało jak należy.Co do tynkarzy to chyba każdy natrafił na tego typu niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.03.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Niestety oszczędności będą niewielkie bo mąż odważył sie położyć tylko w gopodarczym i spiżarce, no może weźmie się też za garaż a reszta nazbyt skomplikowana. Ale zawsze coś w kieszeni zostanie. I cała radocha z samodzielnie wykonanej pracy dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 07.03.2008 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Marto, jak rozplanowaliście centralny odkurzacz? Nam wyszły dwa gniazda w domu i dwie szufelki: w kuchni i przedpokoju oraz gniazdo w garażu. W sobotę bedę wiedziała ile ta przjemność nas wyniesie to napiszę Ci ile zaoszczędziliście... My niestety takich talentów nie posiadamy i samodzielnie to ewentualnie coś pomalujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.03.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Tylko dwa gniazda? Oblecisz dwoma gniazdami górę i dół? Właśnie przypomniałaś mi o szufelce. Instaluje się ją później, ale doprowadzenie trzeba zrobić już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 13.03.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 No widzisz ja jak zwykle myślę, że mam dom parterowy - na górę też wyprowadzamy dwa gniazda Ciekawe co tam u Ciebie, coś się nie odzywasz ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 19.03.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Ostatnio układaliśmy styropian. Jak się odstresuję, uzupełnię dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 19.03.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Marta byle do przodu. Co tam styropian, sami zamontowaliście odkurzacz centralny to dopiero jest przedsięwzięcie. A u nas terakota się układa w wiatrołapie. Niestety zakupilismy za mało dekorów (zmiana koncepcji w trakcie prac) a potem okazało się, że w żadnym sklepie nie mozna ich juz dostać, mają mi sprowadzić z Wrocławia bo tam jakaś resztka sie ostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 19.03.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Tak sobie myślę, że wykończeniówka wykańcza, ale jest dużo przyjemniejsza niż cała reszta. Znowu zaczyna przybywać domu w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 20.03.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Oj przybywa a bedzie przybywać coraz więcej.A jak serce i oczy cieszą wszystkie nowo przybywające rzeczy. Tylko czasu za mało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.03.2008 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ty już pewnie jesteś spakowana i szykujesz się do przeprowadzki? Wychodzi mi że najpóźniej w maju zamieszkacie. Dużo się pomyliłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 21.03.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Marta chciałabym w maju ale bardziej się skłaniam ku końcowi czerwca. Niestety jak się robi własnymi rękami to trochę dłuzej to trwa, ale za to bedzie większa satysfakcja i świadomość, że zrobione dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 21.03.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Z okazji Świąt życzę Wam spokoju ducha, optymizmu, zadowolenia i radości z każdej chwili życia oraz samych sukcesów w realizacji planów i ludzkiej życzliwości każdego dniażyczą Komarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.03.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dominiko, równieżradosnych, pogodnych, pełnych uśmiechu najpiękniejszych świąt w roku, gdy odradza i budzi się życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 21.03.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 .Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego http://images31.fotosik.pl/186/cea5ddc9f54a26b3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts