Renka Grabow 22.03.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Kolorowych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych oraz szybkiego nadejścia wiosny http://konopki.ovh.org/obrazy/galeria%20anne%20geddes%20252.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 22.03.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Radosnych Świąt w miłej , rodzinnej atmosferze . http://images26.fotosik.pl/181/d3886b1aaae62318.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.03.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Wicku, dopiero teraz uświadomiłam sobie jaką krzywdę wyrządzamy jajkom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 24.03.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Wicku, dopiero teraz uświadomiłam sobie jaką krzywdę wyrządzamy jajkom... Nie bierz tego tak drastycznie - raczej z jajem . Ale fakt - jeżeli już je zjadamy to dlaczego nie od razu , w całości i na surowo . Dlaczego na ogół musimy IM zadawać tyle bólu : rozbijanie , zanurzanie we wrzątku , przypiekanie na gorącej patelni - brrrrrrr . Czyste znęcanie się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.03.2008 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 I jeszcze mówimy, że w imię tradycji. Tylko weganie mają czyste sumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 03.04.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hej,hej jest tam ktoś? Mam już kwiecień a w dzienniku marzec. Czy podlogówka już rozłożona, hydraulika zrobiona itd.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.04.2008 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 wstyd mi. Melduję że instalacja i wylewki zrobione. Ciągle nie mogę się zebrać do wklejenia zdjęć. Trochę nas odrzuciło od budowy, kryzys jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 07.04.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 No właśnie , zastanawiałam się czy jeszcze budujecie Wiosna już chyba nastanie na dobre, więc pewnie energii przybędzie. Macie już wybraną centralę rekuperatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.04.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ofertę dostaliśmy na Venmar, o ile dobrze pamiętam. Ciąg dalszy instalacji najwcześniej latem (kolejna transza kredytu). Rekuperator jest na wyraźne życzenie mojego męża. Powinnam się jednak zainteresować tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 11.04.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 No proszę kawci z ekspresu się zachciało Sama w zeszłym tygodniu piłam kawkę na moim "niby" tarasie. Oj jak było przyjemnie, ptaszki śpiewały, kury piały, boćki latały, och..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 12.04.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Dzisiaj (sobota) padało i wiało. Strasznie ten kwiecień przeplata. Czy coś dajecie jeszcze na tynki? Gładź z przetarciem, czy coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 14.04.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Szczerze mówiąc to u nas tynkarze byli pare razy na poprawkach. A i tak wokół okien wyrabiamy sami. Natomiast przed malowaniem jeszcze pociagniemy unigruntem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.04.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ostro pracowaliście w sobotę i niedzielę. Tylko psy broniły dostępu. Darek zapalił się do pomysłu kładzeni gładzi. Nasz potencjalny wykończeniowiec ma przygotować kosztyorys. Nie wiem czy będzie nas stać na jego usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 14.04.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 My już raczej gładzi nie będziemy kłaść. Tynki są w miarę gładkie, miejscami jeszcze trzeba podocierać. A jaki będzie efekt zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.04.2008 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Co teraz robicie? Płytki pewnie położone, albo się właśnie kładą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 14.04.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Tak,tak kładą się. Wykorzystam Twój dziennik i wyraże swoje niezadowolnie z glazury firmy marconii. Trzeba na nią uważać i słuchać czasami sprzedawców. Kolor jest cudowny ale niestety każda płytka ma inny wymiar. A dobierając dwa kolory, dekory to jeszcze grubości inne. Podobno trafiają się też wypukłe i wklęsłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.04.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A ja myślałam, że jak coś się nazywa marconi jest najwyższej jakości. Sprzedawcy w salonach delikatnie przestrzegają, że mogą być różnice w odcieniach pomiędzy partiami (co oznacza zamów człowieku wiecej, żebyś nie musiał dokupować jednej czy dwóch paczek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 14.04.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ja tez tak myślałam, że taka firma to nie będzie bubli. Akurat w naszym przypadku ostrzegali nie po to żeby kupić więcej metrów. Sami zaproponowali, że sprawdzą każdą paczkę bo to w ich interesie też było. Ze zwrotami są tylko kłopoty. W supermarkecie na pewno nikt by się nie zainteresował żeby sprawdzić, doradzić itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.04.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Kupowaliście w sklepie Aqua na Okulickiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 14.04.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 tak w tym sklepie. ceny może nie są najmniejsze bo ta sama glazura w markecie tańsza ale za to obsługa bez zarzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts