ms. 11.06.2008 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ech Magnolia, lejesz miód na moje serce. To jeszcze Ci powiem, że Darek zakochał się w Waszej elwacji. Od tamtej wizyty mówi tylko o białym kolorze złamanym czymś. Nie zdecydował jeszcze dokładnie czym. Tak samo z cokołem - koniecznie tynk mozaikowy i koniecznie "taki podobny jak u Magnolii". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 11.06.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Bardzo mi miło że tak sie podoba. A jakby co, to 1 kubełek mozaikowego czeka na kogoś kto go zechce użyć.A z wyborów tynkowych to doradzę tylko żebyście liczyli się z tym, że na ścianie kolor jest zawsze troche ciemniejszy niż na małej próbce. Skąd ja to wiem kurczę....a, oczywiscie z grupy Piaseczno i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 11.06.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Marta przez internet ostatnio zamówiłam i już otrzymałam zlewozmywak. W tym samym sklepie co Zuberki, więc uznałam go jako sprawdzony. I sprawdził się. Miałam już kupować baterie do kuchni i łazienki ale okazało się, że to co wybrałam nie pasuje do naszej armatury. A i zapomniałam o piekarniku, który okazał się o wiele tańszy niż w normalnych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 11.06.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Magnolia, skorzystamy i jeszcze raz chcielibyśmy obejrzeć. Dam znać, że się zbliżamy - bo bez zapowiedzi trochę już mi głupio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 11.06.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dominiko, pamiętam Zuberek polecała swego czasu e-sklep. Dla równowagi Amber przejechała się przy kupowaniu płytek w jakimś innym e-sklepie. Fakt, jak się ma w realu obcykane wzory to zamówienie tańszego egzemplarza daje dużo frajdy i mniej czyści nasz portfel. Ostatnio rozglądałam się za zlewami technicznymi - ku mojemu zdziwieniu okazały się bardzo drogie. Fakt wyglądają dużo lepiej niż te, kóre pamiętam z laboratoriów na Politechnice Warszawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.06.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 To ja głupio zapytam - jak budowaliście bez wody? pożyczaliście od sąsiadów??? sorry, ale gdzies mi to uknęło - i oczywiście bardzo gratuluję sprawnej ekipy do przyłącza wodnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 21.06.2008 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Wybralaś już nowy zestaw cermaiki do łazienki, czy wracasz do Magnolii i brodzika asymetrycznego? Ja wycofuję się rakiem z tych moich "półokrągłych" pomysłów i jutro bedę szukać inspiracji w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 23.06.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Reniu, wodę oczywiście pożyczaliśmy od sąsiada. Teraz przy drobniejszych pracach wodę przywozimy ze sobą. Do celów ogrodowych braliśmy w rowu melioracyjnego. Brodzik asymetryczny - to już pieśń przeszłości. Wanna Magnolia nadal mi się podoba, ale szukam czegoś o mniejszej objętości, tak 110 l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.06.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Rzeczywiście wanny, które biorę pod uwagę zazwyczaj mają około 150 litrów. Doszłam do wniosku, że zazwyczaj będziemy brali prysznic, a kąpiel od czasu do czasu i powinna być komfortowa w dużej wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.06.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 My szukamy symetrycznej, żeby można się było wyciągnąć z lewej na prawą lub z prawej na lewą. Kłopot w tym, że wszyscy producenci mają coś takiego w swojej ofercie - prostąkątne, owalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Ja coraz cześciej zerkam w stronę emaliowych wanien Kaldwei - gdy patrzę na moją 5-letnią wannę akrylową to stwierdzam, że 25-letnia wanna olkusza w domu moich rodziców jest bielsza Ale czy mają odpływ na środku to nie jestem pewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.06.2008 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Nasza akrylowa spisuje się całkiem dobrze i chcemy akrylową. Wanny symetryczne z reguły mają korek na środku. Ale jak zaczniesz interesować się takimi wannami okazuje się, że korek może być na środku pomiędzy ściankami, albo bliżej przodu czy tyłu wanny. Wywynięte brzegi wanny też potrafią być różne - takie same albo z jednej strony szersze (z reguły ta strona dedykowana jest jako przód). Za duży wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 03.07.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 I tak Wam nieźle idzie z tym ocieplenie. Spójrz na to z innej strony. mozolnie bo mozolnie ale ile kasy zaoszczędzonej. Dla mnie to argument najważniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.07.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Właśnie o Tobie myślałam. Mieszkacie? Za każdym razem kiedy wracamy (tak ok. 20:30 - 21:30) brama garażowa otwarta - znak, że ktoś jest w domu. PS. To już 2500 postów z mojego życia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 03.07.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 OCZYWIŚCIE, już od piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.07.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 O, kurczaki! Mówiłaś czerwiec i się wyrobiłaś. Teraz jest najfaniejszy okres na łagodne przestawienie się na tryb wiejski. My czasem nocujemy, ale to zupełnie inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 06.07.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Hej Marto-witaj po przerwie/ głównie technologicznej/ Gratluję ocieplenia. Nie zdziwiłabym się gdyby się okazało, że macie jeden z najlepiej ocieplonych domów w grupie A jak dalsze plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.07.2008 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 witaj Zuberku! Faktycznie nie było Cię "na łączach". Ogólnie mamy w planach, ale już nie naszymi rękami: - zakup i montaż kominka- tynkowanie elewacji i podbitka- posadzka przemysłowa w garażu- instalacja kotła gazowego- gdzieś od połowy września wykończeniowiec Powinniśmy też w końcu wybrać i zamówić płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 08.07.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witaj Marta - dziękuję za wsparcie i rady , podziwiam Was z mężem za ocieplenie budynku i zapał do roboty. Życze udanych wakacji .maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 09.07.2008 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dzięki, dzięki. Zapał powoli się kończy, ale dom już prawie ocieplony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts