ms. 01.10.2008 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 OK.Choć szczerze przyznam, że z niepokojem czekam na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 01.10.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Na pewno będzie super wygladało. Dobór oświetlenia to na prawdę poważna sprawa bo dzięki niemu można ukryć jakieś tam niedoróbki, nierówności ale i wyeksponować to co chciałoby się pokazać najbardziej. Ja lubię ciepłe, nastrojowe światło, które nie bije po oczach. Niby wybór jest duży ale jak się szuka czegoś konkretnego (w sensie przez siebie wymyślonego) to podeszwy można zedrzeć i nic. A czasami wpadnie sie na chypcika do jakiegoś sklepu i zdziwko totalne bo jest to czego się szukało albo całkiem coś innego co będzie akurat pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 01.10.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Święte słowa, sąsiadko, święte słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 09.10.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Widzę, że wy tak "z cicha pęk" Nic nie piszesz, a tu kuchnia już już. W końcu gdzie zamawialiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.10.2008 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Kuchnię zamówiliśmy w TMC (z forum, bodajże Kowalik zarekomendowała). Fronty są żywcem z BRW. W czasie gdzy miałam parcie na meble do kuchni, nie mogłam nic sensownego sama zaaranżować. Darek był bardzo zajęty w pracy i w grę wchodzili producenci, którzy działali w zasięgu komunikacji miejskiej i byli czynni co najmniej do 19:00. Dlatego współpraca z TMC zaczęła się od przygotowania projektu przez p. Martę (!) z TMC. Przyznam się, że bardzo tego potrzebowałam. Nie musiałam zastanawiać się nad każdym drobiazgiem. Mam zaprojektowane, rozrysowane co do centymetra. Umowę podpisaliśmy pod koniec sierpnia. Montaż szacowałam na koniec października. Meble były gotowe już na początku października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 11.10.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Układ w L-bardzo fajny. Lodówka , zlewozmywak, kuchenka-w miarę blisko i "w trójkącie "-to ważne i wygodne. Zlicowanie blatu z parapetem-kolejny plus. No i stół śniadaniowy w kuchni. Sama zrezygnowałam z otwartej kuchno, po to żeby miec w niej osobny stół właśnie i była to jedna z najlepszych decyzji To co?szykujecie się do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 11.10.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Marto Kuchnia super. Mam takie same szafki - też inspirowałam sie meblami BRW tylko wykonywała inna firma i robiłam je z drewna a nie forniru jak ma BRW. Po roku mieszkania nadal bardzo mi sie podoba Jaki masz kolor podłogi i terakoty w kuchni do tych szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.10.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Kasiu, miło że projekt kuchni podoba się nie tylko nam. Idealnie byłoby, gdyby lodówka zmieściła się po lewej stronie okna - ale nie wyszło. J zapomniał uwzględnić luzu na montaż okna i trzeba było poszerzać otwór na okno. Zabrało to cenne centymetry i dlatego piekarnik jest tam gdzie jest (a miał być wyżej właśnie z lewej strony okna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.10.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Betsi, na podłodze w kuchni i części salonu będą białe płytki: http://www.opoczno.com/produkty_zasoby/454.jpg Na ścianie za płytą gazową jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 13.10.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Układ mebli w kształcie L to sprawdzone ułozenie. Dla mnie najlepsze, wykorzystane ściany na maxa i środek wolny. Ja też tak mam i jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.10.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dominiko,ze zbieraniem podpisów nie wyszło. W weekend po Twoim mailu mieliśmy terminową robotę na budowie. Umówiłam się z Magnolią, że weźmiemy listę od niej i dozbieramy podpisy w niedzielę, bo akurat wtedy żadnego z sąsiadów nie było. Sami podpisaliśmy się już w sobotę.W niedzielę lista pojechała na wycieczkę.Dalszy ciąg znasz. Wiem, że zależało Ci na czasie i akcja zbierania podpisów była aktualna w tamten weekend.Czy złożyliście pismo z protestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 13.10.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Bardzo sympatyczna kuchnia, tylko ta lampa trochę dziwna... lider forum to jest coś - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 14.10.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Marta, wczoraj miałam odwiedziny Magnolii, także lista dotarła i dopiero w tym tygodniu wyślemy. U nas też cięzko szło ale .... Niiech wiedzą, że czuwamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.10.2008 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Reniu, na szczęście to tylko wizualizacja. Lampa nie jest w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 14.10.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Co za ulga I jeszcze chcialam dodać, że bardzo dużo się u was dzieje i już tyle rzeczy załatwiłaś, że się zawstydziłam i biorę się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.10.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Spokojnie, to nie wyścig.Fakt, że postępy u innych działają na mnie mobilizująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 17.10.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Wiele się dzieje u Was to prawda. I tak trzymaj Marta. Domek będzie wypieszczony, zaplanowany w każdym detalu. A jak miło będzie się mieszkać.A z tym gazem to rzeczywiście straszne problemy. Ale warto się pomęczyć, powalczyć bo to wygoda.Niestety w naszym kraju wiele jest niezrozumiałych przepisów, decyzji, które tylko komplikują i utrudniają życie. Ostatnio jestem świadkiem jak TP nie zależy na starych (już nie wspomnę o nowych) klientach. Jakie problemy są z przeniesieniem tel na naszą ulice to się w głowie nie mieści. Po mojej stronie raczej nie ma szans na linię telefoniczną, choć biegnie ona po drugiej stronie ulicy. W czym problem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.10.2008 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 TP cienko przędzie i nie chce budować sieci. Wcześniej owszem, bardzo chętnie, ale ludzie zaczęli uciekać do innych operatorów. Jak dla mnie z telefonem mogą się bujać, ale stałe łącze fajnie byłoby mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 17.10.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Bardzo podoba mi się wasza podbitka. My jeszcze nie mamy, ale napewno będzie to złoty dąb i napewno nie będzie to drewno. Muszę przyznać, że wasze tworzywo wygląda super . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.10.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Spokojnie, to nie wyścig. Fakt, że postępy u innych działają na mnie mobilizująco. No właśnie o taką mobilizację chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts