mikopiko 21.12.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu iść na spacer gdzieś do lasu? Może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski? Może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju? Ważne, aby w te święta, Był ktoś, kto o nas pamięta. http://digilander.libero.it/blogdinatale/babbi%20natale%20collescion/e8624592.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.12.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Marto, Spokoju i szczęścia w cudowny Bożonarodzeniowy czas. A w Nowym Roku dużo zdrowia, powodzenia oraz .... przeprowadzki http://foto2.m.onet.pl/_m/47f110593bba5004a075b86203ba97c2,6,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 23.12.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Reniu, zapomniałam o najważniejszym - przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?Hula po polach i szumi w lesie,Jak stuka w okna, wchodzi w kominyI obserwuje dziecięce miny?Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/carteneige005.gifZ najlepszymi życzeniami Świątecznymi i Noworocznymi -Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 23.12.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Święta te na świecie całym, niosą miłość, dużym, małym. Niech więc cząstka tej miłości, i u Ciebie też zagości. Spokojnych, zdrowych, wypełnionych ciepłem Świąt Bożego Narodzenia życzy... Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 24.12.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 A tak poza-świątecznie.. Ależ masz ładną wannę Też właśnie coś takiego planuję - owalna, obudowana tak, aby widać było że to jest owal i obłożona drobną mozaiką w jakimś spokojnym kolorze. Super. pozdrawiam, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.12.2008 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witaj Marto! Krągłości i owalności w łazience są bardzo przyjemne. marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.12.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 I jak tam ? Styczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 30.12.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 ostatnio prace stoją w miejscu - malować się nie chce, panele leżakują. Trzeba poszukać wykonawcy szaf, bo nie mamy takiego parcia i nie chcemy mieszkać na kartonach. Styczeń - prawdopodobny, luty - możliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.12.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Szczęśliwego Nowego Roku http://wrzesnia.w.interia.pl/przyslowia/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 31.12.2008 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 dziękuję, dziękuję, choć zamiast bąbelków będą bańki, kołderka i soczek malinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.12.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 dziękuję, dziękuję, choć zamiast bąbelków będą bańki, kołderka i soczek malinowy. to podobnie jak u mnie ale co tam, mozna nowy rok witac i herbatka z cytryna byle razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.12.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Niech się spełnią świąteczne życzenia,te łatwe i te trudne do spełnienia.Niech się spełnią te duże i te małe,te mówione głośno lub wcale.Niech się spełnią te wszystkie krok pokroku w nadchodzącym Nowym Roku http://i287.photobucket.com/albums/ll149/glittergn/newyear/newyear007.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 31.12.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Szampańskiej zabawy i wielu pięknych chwil w Nowym Roku http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/19/1466.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 06.01.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Widzę, że Ciebie też dopadło chorowanie - to dużo zdrowia życzę na cały Nowy Rok!!!! Pamiętam, że byłaś zadowolona ze swoich specjalistów od kominka. Czy możesz przesłac mi do nich telefon? Potrzebuję specjalistów do poprawienia podłączenia kominka i zrobienia skromnej obudowy. Oczywiście jeśli nadal ich polecasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.01.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witaj w Nowym Roku! Również życzę dużo zdrowia! Panowie byli w pakiecie z kominkiem. Wszystkie uzgodnienia robiliśmy z szefem sklepu Kominkarnia z Piaseczna (http://www.kominkarnia.pl). I tu zdecydowanie szefa nie polecam - straszny nerwus, który natychmiast traci zainteresowanie klientem jak tylko coś idzie nie po jego myśli. My mieliśmy dodatkowy atut - mała odległość, więc nie mógł kręcić nosem, że daleko musi dojeżdżać (przy innych fachowcach parę razy słyszeliśmy takie uwagi ). PS. Zniknęło wejście do Twoich komentarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 07.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Witam ja chciałbym wiedzieć co Ciebie skłoniło do zakupu takiej a nie innej jednostki rekuperatora ?Dużo za niego zapłaciliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 08.01.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 witaj KonradzieJot, spróbuję Ci odpowiedzieć, choć nie wiem czy wyczerpująco. Jednostka centralna była w pakiecie w wykonawcą instalacji. W Bartosza nie chciałam wchodzić, bo opinie na nie przekonywały bardziej niż przystępna cena. Venmar nie jest skomplikowany w obsłudze i cicho pracuje, co akurat mi się podoba. Ile zapłaciłam?Jednostka centralna + to co trzeba było jeszcze zrobić, żeby zamknąć instalację - ok. 9 tys. Wcześniej było rozprowadzenie przewodów - dokładnie nie pamiętam ile kosztowało (ok. 4,5 tys.). Może dałoby radę taniej, ale nie z tym wykonawcą. Po pewnym doświadczeniu z tanią i kiepską robotą (efekty odbijają się czkawką do tej pory) wolę zapłacić więcej i zyskać święty spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.01.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dzięki Marto, zadzwonię, pogadam, może dowiem sie czegoś... My niestety kupiliśmy wkład oddzielnie i teraz muszę szukac fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 10.01.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ładny Ciepluki domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts