zuber 29.03.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Gratuluje przeprowadzki Pozdrowienia Jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 29.03.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Gratuluję decyzji , i wszystkiego NAJ na nowych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.03.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Marto, gratuluje bycia na nowym Niech Wam sie cudownie mieszka a dojazdy nie beda uciazliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 30.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Niech Ci się mieszka po prostu cuuudownie!!!!! Czekamy na wrażenia z pierwszych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 31.03.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 01.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Samych radosnych chwil w nowym domku Pozdrawiam Dorota Ps zaproszenie nieustająco aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.04.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dziękuję! Elewacja się robi czy F. jeszcze ociepla poddasze? ps. rolety nam się bardzo sprawdzają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 06.04.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Marta- przepraszam za spóznione gratulacje . Życze Wam samych radosnych dni w nowym domku , niech Wam służy jak najlepiej . Oby umieliście sie cieszyc z dzieła jakie wykonaliście razem. Wszystkiego , naj... naj.. lepszego. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.04.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzięki!Najbardziej lubię nasz dom w weekendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.04.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Marto dzień dobry takiego motylka wczoraj upolowałam cytrynki też fruwają http://img151.imageshack.us/img151/5755/dzialka5042009077.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 06.04.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 A podczas usuwania z domu nie uciekają te czarne kosmate? Brrrr... U nas póki co spokój, możę się jeszcze nie obudziły, albo wszystkie siedzą na strychu Za chwilę zacznie się wysyp komarów, kleszczy, w lecie dokuczają osy... Nie wiem doprawdy dlaczego tak mnie tam ciągnie, że już nie mogę wytrzymać w mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.04.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Gosiek, fakt - cytrynki już fruwają. Reniu, mąż ma fajny sposób - pająka przykrywa słoikiem, kartką papieru odcina drogę ucieczki. Pająka wystawiamy za drzwi. Komary już latają.Dodatkowo stada much wygrzewają się na elewacji. Takim to dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 07.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Też macie komary mutanty ? - czegoś takiego to ja nie widziałam, są dużo ciemniejsze od zwykłych i 3 razy większe Marta też mam lenia a poza tym wzywa mnie rower żeby przed siebie tak pojechać a tu trzeba się chałupą zajmować w każdej wolnej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 08.04.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Komary wyglądają na dorodne. Rowery już odpalone. Co prawda ubrałam się jak Lola i było mi za gorąco, ale pierwszą krótką wycieczkę mam za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 09.04.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Hej Marto Twój wpis do dziennika jest taki bardzo w moim stylu. Ale w tej kwestii mam inne odczucia. Jak skończę budowę ( o czym marzę) zajmę sie ogrodem. I wtedy właśnie myślę ,że będzie pięknie załozyć dziennik budowy ogrodu. Tu sama jestem wykonawcą , więc mam nadzieję że będzie radośnie i pięknie.Może wciagnij w dziennik tez urządzanie ogrodu. Czytanie o tym jest równie fascynujace.Wiesz-ostatnio- w niedzielę, pojechalismy całą rodziną do lasu za Jeziorkę. Przejechaliśmy się czerwonym szlakiem i wylądowalismy w jakiejś miejscowości. Okazało się że są to Łbiska, a tam co oczywiście- spory sklep ogrodniczy. Z leśnej wycieczki rowerowej wróciliśmy z drzewkiem wiśni w koszyku. Moje dziecko twierdzi że my nic nie umiemy robić zwyczajnie i po ludzku.Polecam czerwony szlak!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 09.04.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Na pielęgnacji roślin nie bardzo się znam i wiedza ogólna też marna. Z niepokojem czekam żeby ruszyły rośliny posadzone w zeszłym roku. 'Goldfingery' mają pączki. Różę okrywową chyba przegapiłam i nie wiem czy odbije. Ogniki mają jeszcze stare liście. Nie mam już blaszaka i zamiast niego pójdzie dereń jadalny. Darek zrezygnował z ciągnięcia gwc - odblokował dzięki temu nasadzenia wzdłuż płotu sąsiada. Tylko do szkółki nie ma czasu się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.04.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wiesz-ostatnio- w niedzielę, pojechalismy całą rodziną do lasu za Jeziorkę. Przejechaliśmy się czerwonym szlakiem i wylądowalismy w jakiejś miejscowości. Okazało się że są to Łbiska, a tam co oczywiście- spory sklep ogrodniczy. Z leśnej wycieczki rowerowej wróciliśmy z drzewkiem wiśni w koszyku. Moje dziecko twierdzi że my nic nie umiemy robić zwyczajnie i po ludzku.Polecam czerwony szlak! Pozdrawiam Magnolia, a potem z Łbisk to już jakieś 10 minut rowerkiem i jesteś w Piskórce A z dziennikiem ogrodu to my się absolutnie zgadzamy. To zresztą dzieło na lata, więc zapewnia nieustający kontakt z FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.04.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 A kuku http://www.barranki.com/slides/zyczenia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 09.04.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wszystkiego najlepszego na nadchodzące święta Wielkiej Nocy; słońca, miłości i wiele radości. Dorota PS.F. Prawie zrobił poddasz, jeszcze ostatnie szlify i prawie elewację, zostało nałożenie tynku.Trochę mu to zeszło, ale w tzw międzyczasie zrobił u koleżanki podbitkę, a teraz szykuje się do naszych sąsiadów na poddasze i elewację, tak więc roboty ma sporo.Ekipa na 5+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.04.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://img27.imageshack.us/img27/9546/wesolego2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts