Kowalik 05.04.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam Marta Ja z rewizytą, przeczytałam Twój dziennik i powiem szczerze że mi wstyd. My zaczynamy za tydzień,a ja nic nie mam - ani stali ani bk, już nie wspomnę o stropie Teriva troche czuję sie zaniepokojona.Zyczę szybkiego rozpoczęcia robót i zazdorszczę orgnaizacji PzdrMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.04.2007 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 z moją super organizacją to tylko pozory. Czar pryśnie w ciągu pierwszych trzech dni budowy (jak już się zacznie). Dopiero wyjdzie jacy jesteśmy nieprzygotowani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 05.04.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ms. co za reku bierzesz? bo ja napisałam już dawno do DOSPEL-u na woj. mazowieckie i nawet nie raczyli mi odpisać (mam ich w projekcie) masz jakieś info - może być na mail lub priv Ja też nic nie mam do budowy oprócz dobrych chęci będzie kredyt będą materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 05.04.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Pięknie powiedziane - czynności zastępcze w oczekiwaniu na budowę Pozwolisz, że jako osoba również oddająca się takowym czynnościom bedę używała tego zgrabnego i trafiającego w sedno zwrotu??? Widzę, że ciągnie was na łono, rzeczywiście już tak pieknie się robi... Dzięki za piekne zdjęcia kwintesencji wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 05.04.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 A jeszcze mam pytanie - co was głównie przekonało do tej inwestycji, tzn. rekuperatora, bo ja nie zgłębiałam tematu uznawszy, że sprawa jest za droga i zwraca się w bardzo długim czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 06.04.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 MS - qrcze to wy macie kwiatki na działce?, jak my wam ich zazdrościmy. U nas to istna pustynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.04.2007 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Renka, rekuperator chodzi za moim mężem od kiedy dowiedział się, że coś takiego istnieje. Nie ma się co oszukiwać, że w parterowym domu będzie dobrze działała wentylacja grawitacyjna. Mąż strasznie się męczy w niewietrzonych pomieszczeniach. Rekuperacja pozwoli też trzymać w ryzach koszty eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.04.2007 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Czarku, Kwiatki Darek "ustrzelił" w Lasach Chojnowskich. Zawilce, ziarnopłon wiosenny, barwinek a drugi niebieski - zapomniałam nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 06.04.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Marta ma rację, tak naprawdę wentylacja grawitacyjna dziala dobrze dopiero od 7-8 m różnicy w wysokości. Poza tym zwrot kosztów bedzie szybszy niż liczymy, bo paliwa bardzo drożeją. P.S. Życzymy wam razem z całą nasza rodzinka zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 07.04.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Najlepsze życzenia świąteczneprzesyła Iwozelka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 07.04.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 DOBRYCH, SPEŁNIONYCH ŚWIĄT, MOKREGO DYNGUSA I JAK ZAWSZE............POWODZENIA W BUDOWANIU http://www.andrea-schroeder.com/nutellla/mir/36.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.04.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dziękuję za życzenia i ślicznego bobaska na kwiatku! Byłam tak zaaferowana wyjazdem, że nie zajęłam się życzeniami wcześniej. Potem byłam odcięta od internetu. Poprawię się, obiecuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 10.04.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Marto zerkąłem na instrukcje stawiania ogrodzenia i brakuje mi tam jednej rzeczy.( chyba że ślepy jestem) Mianowicie nie napisane jest w jaki sposób wyznaczyć jednakową wysokośc tył slupkow w narożach tak aby ci nagle ogrodzenie przy któryms narożu nie minęło sie wysokością. Najlepiej to zrobić tzw szlaf-wagą lub poziomnica zawieszana na rozciągniętym sznurku. (jakbyście chcieli to taką mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.04.2007 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Czarku, dzięki za cenne rady.Poziomicę jak najbardziej mamy. U nas dłuższy bok ma spadek terenu, niewielki, ale jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red door 11.04.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam! Mnie również bardzo podoba się wasz projekt. Będę z niecierpliwością obserwować jak postępuja u Was prace Trzymam kciuki !!!! http://foto.onet.pl/2t34e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.04.2007 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 red door,dzięki za słowa, które pomogą w zmaganiach budowlanych. Przy okazji zajrzałam na stronkę ze zdjęciami z budowy i wizualizacją wnętrz. Widoki kuchni znałam z innego wątku.Fajnie jest dokładnie widzieć swoje przyszłe wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red door 13.04.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ja również dziękuję za miłe słowa Dzięki architektowi wnętrz ( trafił mi się naprawdę pomocny i uczynny chłopak) , dużo doradzi, wie które sklepy warto obejrzeć , gdzie wybrać tapetę lub żyrandol . Osobiście mam straszne problemy z podjęciem decyzji np jaki okap? Wchodzisz na strone np http://www.megamedia.pl a tam 25 stron z okapami !!!!!!A najgorsze że nie ma gdzie obejrzeć w realu jak wyglądają , sami wiecie w sklepach wisi po kilka okapow tylko....I tak z całą resztą ... Sami zobaczycie ile czasu zejdzie Wam np na wybraniu kontaktów lub opraw oświetleniowych Bo jak sie juz wybierze konkretny model to nie koniec . Teraz trzeba szukac po internecie, w hurtowniach , gdzie najtaniej Dla mnie to największy problem i na tym schodzi mi najwięcej czasu i tabletek od bólu głowy Tym bardziej jak chce się mieć ładnie a z groszem trzeba się liczyć żeby starczyło na wszystko . Pozdrawiam Was cieplutko i jeszcze raz życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.04.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Parę lat temu miałam takie przeżycia z wykańczaniem mojego mieszkania. Strasznie szczypałam się z forsą i musiałam kroić plany zakupowe. Nie weszłam w sporo nowości, które teraz są standardem. Jakoś nie mogłam potem polubić tego mieszkania. W niedługim czasie je sprzedałam i przestało dla mnie istnieć. Bardzo nie chciałabym przejść przez coś podobnego drugi raz. Również życzę samych dobrych decyzji. PS. Czy wiesz, że Red Door to znak rozpoznawczy salonów piękności Elizabeth Arden? Jej flagowe perfumy noszą też taką nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red door 13.04.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Z tą nazwą to nie wiedziałam ..... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.04.2007 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 bo ja nie tylko o budowaniu lubię pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts