Renka Grabow 24.04.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Jak to teraz odkręcić z tą skrzynką? Kto nabroił? Elektryk, który zakładał wam skrzynkę zjadł dokumentację, czy w ZEW-T maja taki porządek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.04.2007 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Skrzynka stoi od 2000 roku, co więcej na drzwiczkach jest napisane: Własnosć ZEW-T. Jest zaznaczona na podkładzie geodezyjnym, który kupiliśmy w starostwie. A w ich dokumentach nic nie ma, że wybudowana i odebrana. Wygląda na to, że kopiemy się z koniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 26.04.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Marto zrobione, post wyrzucony, za nieporozumienie przepraszam. Wygląda na to, że rozpoczniecie pierwsi, ale moi górale może też trochę przyspieszą.Jak tam ciąg dalszy serialu z ZEW-T w roli głównej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 26.04.2007 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Serial ZEW-T ma emisje we wtorki i czwartki. Wtedy elektrycy mają jakieś swoje spotkania i cokolwiek się dzieje. Elektryk w naszym imieniu wystąpił o zmianę paru puntków warunków przyłącza. Jeśli dziś (czwartek) znowu się coś wyskoczy, sprawa przedłuży się automatycznie do tygodnia "po wielkim weekendzie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 26.04.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Marto moje przygody z urzedami to pikus w porównaniu do waszych z Zewtem. Nie zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.04.2007 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Czarku, ale postów natrzaskałeś z rana. Gdzie nie zajrzałam, wszędzie Jewrioszka. Ze sprawą prądu "przespałam" się parę nocy i już się nie wściekam. Przyznam się, że był to cios ze strony najmniej spodziewanej i prosto w podbrzusze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 27.04.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Marto dobrze wiesz że jestem ranny ptaszek. A tak jakoś wyszlo że Amber tez i mamy wspólny temat, więc i rozmawiac było o czym. Jesteście jutro u siebie?Może byśmy wpadli z rewizytą? Jęsli nie będziemy przeszkadzac oczywiśćie. A może mamy zabrac łopatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.04.2007 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Jutro na działce urzęduje Darek sam. Ja odpracowuję 4 maja. Nasza budowa zacznie się na dobre dopiero po weekendzie majowym, więc postanowiłam grzecznie chodzić do pracki. Może mały instruktaż z naciągania siatki? Od ogrodzenia sąsiada można zacznąć (potrzebne będą pręty?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 27.04.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Pręty będa potrzebne do naciągania ( najlepiej gladkie lub rurka). Jak sie naciąga to widzieliście. Zreszta jak będziecie to robić to napisz, przyjedziemy z odsieczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 27.04.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 No to ja poproszę o zdjęcie "furtki do lasu" tak przy okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.04.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 i ja też ... i te chłopaki ze szpadlami też mnie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.04.2007 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 mikopiko, hmmm, jak to rozumieć? Do tej pory szpadelkiem u nas robił tylko mój mąż. A jego nie oddam! PS. Z wklejaniem zdjęć zawsze mi trochę schodzi, ale będę się starać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.04.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 nie no mężą to nie... chodziło mi o tych trzech chłopaków z majstrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.04.2007 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 na nich ma monopol majster.Tak tak się będą dalej zwijać, to nie damy rady dostarczać materiałów na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 02.05.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Gratuluje postępów z ogrodzeniem. Mam tez pytanko w związku z tym.Jak wiecie moja naciągarka bez mojej zgody zmieniła właściciela i zastanawiam czy nie mógłbym skorzystać z waszej w niedzielę.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.05.2007 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Ale my nie używaliśmy naciągarki Przygotowując się do transportu stempli (chyba wiesz od kogo?) kupiliśmy dwie taśmy bagażowe. Bardzo dobrze sprawdziły się przy naciąganiu siatki. Jeśli chcesz skorzystać, proszę bardzo. Będziemy jutro od ok. 12:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.05.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 I co naciągacie tym zamkami do zapinania? Poważnie ?!?! I to wystarcza? Bo takie taśmy to i ja mam, do mocowania bagażu na dachu i nowej przyczepce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.05.2007 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Sąsiad pożyczył nam 3 ściągacze do paneli, my mieliśmy 2 pasy do bagaży.Ściąga się wyśmienicie, nawet wyrywa słupki razem z betonem. Za pręt z siatką łapiemy w 2 miejscach, jak nakręci sie cały zwijak podpinaliśmy następną taśmę a poprzednią luzowliśmy do zera. Taśmami do bagażu łapaliśmy słupek, do którego przypięte były taśmy naciągające siatkę i odciągaliśmy w przeciwną stronę chroniąc przed wygięciem. Tę kontrę 2 słupki dalej mocowaliśmy przy gruncie. Siatka naciągnięta na blachę. Może trochę nawet za mocno bo w zimie przecież się obkurczy.Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 projekt ogrodu już a ile to kosztuje? jeśli można się spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.05.2007 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 nie wiem ale to nie spędza mi snu z powiek. Gorzej, że geodeta-sąsiad do tej pory nie wycisnął z siebie, ile mamy mu zapłacić. Umówiliśmy się z nim na całość roboty - mapa, granice działki, tyczenie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts